Arbejd som skilærer i Afrika

Få job som skiinstruktør og oplev det skønne Sydafrika

Arbejd som skiinstruktør i Lesotho, Afrika og gå på oplevelse i Sydafrika. Et drømmejob på en drømmedestination midt i de vilde og fjerntliggende Maluti bjerge

Tag din opfattelse og indtryk af Afrika med alt hvad der tilhører af kultur, stammefolk, vilde dyr, fantastisk farver og smukke solnedgange. Forestil dig herefter dette Afrika, blot nu med en stor bred piste i midten af ingenting. Du kan ikke tro dine egne øjne. 3 timers kørsel fra den nærmeste civilisation og blot 8 timers kørsel fra den vilde natur, hvor du selv samme morgen på klods hold har set løver spise deres bytte for øjnene af dig. Urealistisk, men sandt. Velkommen til Afriski!

Afriski er et minimalt skiområde i et land hvor dette ikke burde være muligt. I 3000 meters højde toner der pludselig en stor, bred skipiste frem med dertilhørende børneområde, FIS standard park, afterskibar og hytter med plads til 300 afrikanske turister, som kommer for at opleve det de færreste af deres bekendte har; skiløb og sne. I dette vidunder vil du blive iklædt en rød skilæreruniform og ikke kun være forbilledet, der lærer børn og voksne at stå på ski, men også personen, der med stor sandsynlighed viser dem sne for første gang!

Vi har skræddersyet en rejse, som vi hos Snowminds mener giver dig den fuldendte oplevelse som skilærer i Afrika. Vi rejser i mindre grupper af skiinstruktører, og starter i Sydafrika med 3 dages safari, besøg i dyrepark og måske en tur til Johannesburg. Herefter går turen med minivan til Afriski og Lesotho, Afrikas fattigste, men måske mest skønne og venlige land. Her vil du bo og arbejde i en måned, og dele skiløbets glæde med en masse afrikanske turister.  Efterfølgende kan du vælge at rejse rundt i Sydafrika med de andre instruktører eller flyve hjem med en oplevelse i bagagen, der vil stå som en af de stærkeste resten af dit liv.


Hvad indeholder rejsen?

Vi har skabt en helhedsoplevelse, hvor du ikke blot arbejder som skilærer i Afrika, men også får mulighed for at opleve andre dele af Afrika, så som safari og den unikke kultur. Samtidig har du efter opholdet i skiområdet mulighed for at rejse rundt på egen hånd, enten med de andre skiinstruktører eller andre du møder. Desuden vil du oplevele at stort set alt er inkluderet, fx. halvpension i en måned, hvilket gør udgifterne til turen meget gennemsigtige og simple at forholde sig til.

Følgende er inkluderet og en del af oplevelsen:

 • Sammenlagt ca. 4-5 eller 6-7 uger i Afrika afhængig af periode
 • 4 eller 6 ugers halvpension i safariresort og på skidestination
 • 4 eller 6 ugers logi i Afrika (resort under safari og basic i Afriski)
 • Flybillet t/r fra Danmark til Sydafrika*
 • Safaritur med transport t/r til nationalparken Pilanesburg i Sydafrika, 2 overnatninger i eget chalet med ½-pension og i alt 4 x 2.5 timers guidede safariture, bl.a. natsafari, over 3 dage
 • Ophold i 4 eller 6-uger som skiinstruktør hos Afriski inklusiv løn (ca. 3.000 DKK for en måned), liftkort, kost (3-retter om dagen) og logi – alt inklusiv!
 • Al transport i Afrika, bl.a. t/r fra lufthavn til safari, Johannesburg, Afriski m.m.
 • Mulighed for besøg i dyrepark, hvor du kan klappe løver, geparder m.m. på tætteste hold**
 • Mulighed for gratis at låne skiudstyr i Afriski
 • Omfattende forberedelsesmateriale
 • Hjælp til visum i Lesotho og alle praktiske formaliteter, informationer og kontaktpersoner til en tryg og sikker rejse
 • Optimal forberedelse med støtte, rådgivning, tips og tricks til fx pakning, forsikring m.m. før, under og efter rejsen fra tidligere afrika-instruktører fra Snowminds

Følgende er IKKE inkluderet i ovenstående:

 • Rejseforsikring og eventuelle vaccinationer
 • Drikkepenge, lommepenge og evt. ekstra aktiviteter
 • Alt der ikke er nævnt herover

 

Med ovenstående tager vi hånd om alt det praktiske, har dækket stort set alle dine udgifter, og varetaget koordineringen med vores dygtige partnere i Afrika. Du vil altid være omgivet af vores partnere og på den måde sikrer vi, at du oplever præcis den tryghed og sikkerhed, som vi er kendt for!

*Prisen på flybilletten kan variere og dermed kan prisændringer forekomme. Disse vil i så fald meddeles FØR en eventuel bekræftelse på rejsen.
** Entré til dyrepark er ikke inkluderet, da dette er en frivillig mulighed. Skal aftales med jeres chauffør. 


Rejseperioder

Vi gør meget ud af at skabe både tryghed, fællesskab og oplevelser for livet på vores rejser, hvilket man i vores øjne gør bedst, når man rejser med andre ligesindede. Derfor har vi planlagt følgende rejseperioder, hvor man vil rejse sammen med andre danske skiinstruktører fra afrejsen i København til hjemkomst igen.

Rejseperioder 4-5 uger: 

 • Afrejse mandag 28. maj med hjemrejse torsdag 28. juni 2018
 • Afrejse mandag 25. juni med hjemrejse torsdag 26. juli 2018
 • Afrejse mandag 23. juli med hjemrejse mandag 30. august 2018

Pris: 15.995 DKK

Rejseperioder 6-7 uger:  

 • Afrejse mandag 28. maj med hjemrejse torsdag 12. juli 2018
 • Afrejse mandag 9. juli med hjemrejse mandag 30. august 2018

Pris: 18.995 DKK

Bemærk at alle hjemrejsedatoer kan ændres til at omfatte muligheden for rundrejse i Sydafrika eller til anden destination. Kontakt os, og vi hjælper med at skræddersy den perfekte tur for dig!


Hvem kan ansøge?

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer der udvælges til vores hold af skiinstruktører hos Afriski i Lesotho., hvor vi er europæisk rekrutteringspartner. Udover en skilærercertificering er det vigtigste, at du er positiv, livsglad, eventyrlysten og klar til at arbejde hårdt for at blive en del af Snowminds Teamet.

Grundlæggende forventer vi, at du:

 • Besidder en anerkendt level 1 skilæreruddannelse
 • Er udadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret
 • Er god med både børn, unge og voksne
 • Kan lide at undervise og at blive udfordret
 • Behersker engelsk på samtaleniveau
 • Er minimum 18 år

 

Når du har sendt din ansøgning vil vi kalde dig til en samtale, hvor vi vil vurdere dit kandidatur. Samtidig har du mulighed for at høre mere om en oplevelse som skiinstruktør i Afrika. Herefter vil vi vende tilbage til dig med info om, hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på holdet.

Vi har stor interesse for vores rejser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få plads på rejsen.

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.


Hvad siger vores skiinstruktører?

Det bedste ved at være på sæson er, at man lever i et paradis. Man er omringet af det man brænder aller mest for, bjerge og sne! Om det er i Østrig, Lesotho eller Japan gør ingen forskel - det er for fedt!

Thomas - Instruktør i Afrika

Snowminds giver dig mulighed for at få verdens bedste job, plus oplevelser, venskaber og kontakter du kan tage med dig resten af livet. Jeg vil aldrig glemme min oplevelse i Afrika. Tak Snowminds!

Nadia - Instruktør i Afrika

Snowminds giver dig oplevelser for livet, som ikke mange kan prale med. Jeg har været skilærer i Lesotho i Afrika på resortet Afriski. Det var en kæmpe oplevelse, så får du chancen, så grib den!

Lea - Instruktør i Afrika