Snowminds Team Leader

Stejl læringskurve og din næste store oplevelse!

Team Leader

Elsker du jobbet som instruktør og tilværelsen i bjergene? Bliver du høj af at lære fra dig og give andre en fantastisk oplevelse? Er du ambitiøs og stræber efter ALTID at lære mere i verdens fedeste branche? Hvis du kan svare ja til ovenstående, så tror vi på, at du er den vi søger!

I takt med at vi altid ønsker at blive bedre, har vi igen i år besluttet at lave et Snowminds Team Leader Team, som før, under og efter vores kurser i Østrig og Canada skal hjælpe med at gøre de nye Snowminders’ oplevelse til deres livs bedste! Du vil være med hvor det sker og vil i tæt samarbejde med resten af teamet lære en masse og få en oplevelse udover det sædvanlige – bl.a. på kick off event og som medansvarlig på et af vores kurser til vinter.

 

Jobbet som Team Leader

Du vil fra dag ét blive betragtet som et væsentligt medlem af Snowminds Teamet, og blive tildelt selvstændige opgaver og ansvarsområder. Opgaverne kan variere, men som udgangspunkt skal du kunne sige ja til følgende for at søge en af stillingerne:

  • Kunne deltage på Snowminds Team Leader Training Camp i Danmark fra onsdag d. 23.8 til søndag d. 27.8 2017
  • Kunne hjælpe minimum 2-3 uger i efteråret 2017 fx på kontoret i KBH eller på gymnasiebesøg og få et bedre indblik i hvad der sker “behind the scenes”
  • Kunne deltage på Snowminds´ Kick Off Events fra fredag d. 15.9 til søndag d. 17.9
  • Kunne rejse med vores nye team til enten Canada eller Østrig fra start november*
  • Kunne deltage på team events under sæsonen, såfremt du er på sæson i Canada, Japan eller Østrig
  • Kunne skrive minimum 4 blogindlæg, såfremt du er på sæson
  • Være en suveræn Snowminds repræsentant, der vil gøre alt for at give de nye Snowminders’ deres livs oplevelse!

 

*Hvis du søger Japan skal du kunne rejse 5. november 2017. Hvis du søger Canada skal du kunne rejse fra 28. november 2017 og, som udgangspunkt, tage en sæson i Canada.

 

Kvalifikationer

Du vil få tildelt et stort ansvar som Team Leader, specielt da du vil stå som medansvarlig på vores kurser. Derfor er det vigtigt, at du er seriøs, struktureret og ansvarsbevidst. Du vil blive en del af et super team og ALTID være omgivet af andre, men du skal trives med nye opgaver og skal kunne arbejde selvstændigt med disse. Det vigtigste er, at du har en ”can-do” attitude og forstår, at vores motto ”What ever it takes” ikke blot er ord, men en arbejdsfacon, der gennemsyrer vores team og vores ambition om altid at blive bedre. Herudover forventer vi at du er hårdtarbejdende, modig og alsidig, samt BRÆNDER for at arbejde med mennesker – og ikke mindst har ben i næsen og hjertet på det rette sted!

 

Praktisk
Du vil blive tilknyttet teamet fra dag et og dit arbejde definerer vi i fællesskab, så det kan passe med din hverdag og lokation m.m. Jobbet er ulønnet, men til gengæld afholder vi udgifter til transport (eksl. evt. flytransport), samt logi, halvpension og liftkort ifbm. vores kurser kurser.

 

Ansøgning

Du bedes sende din ansøgning senest 30. juni 2017 via dette link: Ansøg som Team Leader.

Ansøgningen skal indeholde motiveret ansøgning, CV og et profilbillede fra din skisæson. Samtaler vil herefter blive afholdt via skype eller i København. Har du spørgsmål så kontakt Charlotte på [email protected] eller 2899 3599. Vi glæder os til at modtage din ansøgning – og måske byde dig velkommen i Snowminds Team Leader Team!