Bliv ski- eller snowboardinstruktør i Spanien

Stå på ski i det spanske paradis og nyd solen hver dag

DESTINATIONEN

 

Spanien har i mange år tiltrukket turister og rejselystne med dets varme klima, fantastiske strande, gode vine, skønne tapas, historiske arkitektur og smukke mennesker. Alle siger, at det spanske folk ved hvordan man lever bedst, og det betyder selvfølgelig, at de også elsker at stå på ski! Med en højde på 3481 m og over på 1,000,000 besøgende skigæster, byder Sierra Nevada området på overraskende høj snekvalitet fra slut-november til maj, hvilket gør os rigtigt stolte, når vi siger dette er en ‘Snowminds Only’-mulighed. Du kan se frem til en fantastisk sæson i Spanien, som har Europas mest solrige skiløb, de sødeste mennesker og en kultur der ikke stresser dig. Spanierne er kendt for at være gode til alle sportsgrene og her er skiløb ikke en undtagelse. Spanien er også berømt for sangria, tapas og rødvin, hvilket uden tvivl er en kombination som de fleste danskere drømmer om til hverdag. Med 572 millioner spansktalende mennesker er spansk verdens 2. mest talte sprog efter mandarin. Der er altså masser af gode grunde for at slå sprogøret ud og suge det spanske sprog til dig.

 

Snowminds ski instruktør Sierra Nevada Spain

Bjergene

 

Sierra Nevada området ligger kun 32 km fra centrum af Granada – en charmerende by kendt for sin rytmiske flamencomusik. Med rigelig sne er det muligt at stå på ski næsten hvor som helst på bjerget, da alle pisterne ligger over trælinjen. Skisæsonen varer normalt fra slutningen af november til begyndelsen af maj, hvor lokalbefolkningen fylder det meste af pisterne og er med til at skabe en gennemført autentisk oplevelse. I Spanien skinner sydens sol igennem selv om vinteren, og du kan derfor forvente masser af “blue bird” skidage med varme temperaturer. Det er endda muligt at stå på ski om morgenen og derefter solbade på stranden om eftermiddagen på én og samme dag! Sierra Nevada tilbyder aften-ski torsdage og lørdage! Endnu vildere er det, at man kan stå på toppen af Sierra Nevada med solskin i øjnene og have udsigt til Middelhavet, Gibraltar og Marokko.

 

Livet som instruktør

 

Granada huserer over 100.000 universitetsstuderende og bliver derfor kaldt ”La ciudad de los estudiantes”. Der er et hav af muligheder for at nyde den gastronomiske kultur i Granada. Bylivet er også helt perfekt grundet de mange unge studerende. Granadas fodboldhold er netop rykket op i La Liga, som den bedste spanske række, der er derfor mulighed for at se store verdensstjerner om Lionel Messi, Antoine Griezmann og Gareth Bale på hjemmebane når deres respektive klubber kommer på besøg i Granada. Mange spaniere er katolikker, men fodbold er også en religion for en kæmpe del af den spanske befolkning. Mange spanske familier ser fodbold som et samlingspunkt og med den spanske udekultur kan man hurtigt falde i snak med åbne spaniere over en cerveza til en varm fodboldkamp.

 

Kurset

 

Man kommer til at undervise forskellige mennesker i løbet af sin sæson. Voksne, unge og børn fra lande som Spanien, England, Italien og Danmark. Der vil være en del undervisning på Spansk, men også en masse på engelsk. Derudover giver uddannelsen mulighed for at være instruktør i hele verden efterfølgende, da det er det højest certificerede kursus vi tilbyder. Der vil være top professionelle underviserer som underviser på de mest optimale måder, inklusiv drone video analyse på pisten.

Man vil som underviser arbejde 3-4 dage om ugen med et gennemsnit på mellem 25 og 30 timer og bo på et 3-stjernet hotel med halvpension.

 

Tilmeld dig vores gratis Infomøder

Se med fra sofaen under et af vores online infomøder

Tilmeld her