Bliv skiinstruktør i Spanien

Kombiner 8 ugers skilærerkursus i det spanske paradis med tapas og ski i solskin

DIT LIVS VINTER I SPANIEN 

 

I Spanien finder man skiløb i solskin og fyldt med autentiske restauranter, der serverer det bedste tapas, du nogensinde har smagt! Ud over maden og fællesskabet må du heller ikke glemme Spanien for traditioner som flamenco, fodbold og skønne strande, som uden tvivl skaber de perfekte rammer for at møde nye venner fra hele verden. Drømmer du om at blive skiinstruktør og tilbringe en hel sæson i Spanien? Det storslåede Sierra Nevada område byder på en af Europas længste vintersæsoner med snegaranti hele vinteren. Med over 1 million solgte liftkort årligt, er du garanteret rigeligt med arbejde og masser af spansk kultur! For første gang tilbyder Snowminds en unik mulighed for at få den spanske kultur kombineret med skiløb på nogle af Europas højeste bjerge.

Vi har designet et fantastisk skilærer kursus i samarbejde med Instituto Superior de Enseñanzas en Deportes de Invierno y Montaña, som er et af verdens mest anerkendte skilærerforbund. Dette har vi gjort for at sikre dig den bedste træning og forberedelse, inden din sæson som skiinstruktør i solrige Spanien.  

 

Skræddersyet instruktørkursus til en sæson i Spanien

 

Allerede fra september måned har du mulighed for at forberede den teoretiske del via vores online platform. På den måde bliver du bedst muligt forberedt til en fantastisk sæson som skiinstruktør. Hvad hvis jeg ikke snakker spansk på samtaleniveau? No worries, i september og oktober har du også rig mulighed for at tage et spansk sprogkursus, som er designet til at blive skiinstruktør.

Du vil i november måned møde dine kommende kollegaer på gletcheren i Cervinia, Italien. Her starter vores 3 ugers kursus. Her vil du blive trænet i en uge og bagefter uddannet i ti dage som spansk level 1 instruktør og dermed blive klar til at starte din sæson som skilærer. Undervisningen foregår på engelsk af spanske undervisere fra Instituto Superior de Enseñanzas en Deportes de Invierno y Montaña. De vil træne dig til at undervise begyndere, lettere øvede og øvede i at stå på ski. Efterfølgende vil du flyve til Madrid med dine kollegaer, hvor teorieksamen finder sted. Her vil I blive indlogeret på et hotel med halvpension i 10 dage, som er inkluderet i prisen. Hotellet ligger i gå afstand fra skolen og blot 30 min. fra Madrid centrum, så I vil også have mulighed for at nyde den skønne spanske hovedstad, som har masser af kulturelle og gastronomiske oplevelser at byde på. I Madrid bliver I også undervist i teambuilding, skiudstyr, bjergmiljø, undervisningsmetode, skiundervisning og sportssikkerhed. Herefter ankommer du til Sierra Nevada, hvor du starter et 3-4 ugers introduktionspraktikforløbe med skiskolen. Ved slut december/start januar vil du starte arbejde som skilærer og løbende få skilærertræning på skiskolen, så dit skiløb holdes ved lige over de næste 5-6 måneder.

 

Livet som instruktør i det spanske paradis

 

Vi oplever gang på gang, at en sæson som skiinstruktør er langt mere end blot skiløb i sig selv. Ud over de lækre nypræparerede pister og den smukke nyfaldne sne, oplever man også et helt unikt fælleskab med ens kollegaer som alle deler den samme passion som dig – skiløbet og den spanske kultur.

Gennem din sæson får du derfor en ægte spansk oplevelse og en masse nye venner med samme passion som dig – der ofte resulterer i nye vilde oplevelser i sneen. Forestil dig at undervise om formiddagen og tage på stranden om eftermiddagen.

Når du ikke arbejder, er Sierra Nevada det perfekte udgangspunkt til at besøge de unikke omkringliggende spanske byer – Granada ligger blot 32km væk og byder bl.a. på autentisk spansk flamenco musik, fandango dans og meget andet, mens de spanske kystbyer giver et frisk pust og rig mulighed for at lære den spanske kultur endnu bedre at kende gennem tapas, sangria og smukke badestrande.

 

Hvad indeholder rejsen?

 

Hos os får du “the full Snowminds experience” på din vintersæson som skilærer. Vores erfarne personale, som alle er tidligere skiinstruktører, følger dig fra første færd og er med HELE VEJEN under din skilæreruddannelse og under skisæsonen, hvor vi sikrer dig jobgaranti på en spansk topskiskole. Samtidig sikrer vores topprofessionelle, spanske skitrænerteam, at du får den bedst tænkelige ski- og sprogtræning inden skilærereksamenen. En træning der gør, at 100% af vores instruktører har fået job efter deres Snowmindskursus siden vi startede i 2012!

Når du rejser med Snowminds varetager vi ALT det praktiske arbejde i forbindelse med dit sabbatår, så du blot skal pakke tasken og se frem til en oplevelse for livet som skilærer i Spanien. Herunder får du et overblik over rejseplanen, samt hvad vores spanske skilæreruddannelse med jobgaranti indeholder:

 

Rejseprogram (med forbehold for ændringer) 

 • 1. november: Ankomst i Cervinia, Italien, indlogering på 3* hotel m. halvpension de følgende tre uger.
 • 2. – 8. november: Forberende skitræning til spanske level 1 m. liftkort inkluderet.
 • 9. november: Reception og præsentation af skiinstruktørkurset TD1
 • 10. – 19. november: TD1 skiinstruktørkursus på engelsk, af spanske undervisere fra ISEDI.
 • 20. november: Flytransport fra Cervinia, Italien til Madrid, Spanien.
 • 21. – 30. november: Teorieksamen og yderligere undervisning, samt mulighed for at nyde Madrid. Indlogering m. halvpension i gåafstand til skolen og 30. min til centrum.
 •  1. dec: Bustransport fra Madrid – Sierra Nevada, Granada.
 • 2.  – 25 dec: Indlogering i bolig er inkluderet i december. Udlevering af liftkort og uniform. Praktiktimer i Sierra Nevada. (Med forbehold for ændringer)
 • 26. dec – 1. maj: Arbejde på skiskolen.

 

Dertil indeholder rejsen følgende:

 • JOBGARANTI og en hel vintersæson i Spanien 
 • Kick-off event inden afrejse
 • Velkomstmøde ved ankomst til resortet
 • Et unikt fællesskab med venner for livet
 • En totaloplevelse hvor alt er arrangeret for dig
 • Teamevent med Snowminds under og efter sæsonen
 • Optimal forberedelse med støtte, rådgivning, tips og tricks til fx pakning, forsikring  m.m. både før, under og efter rejsen
 • Tryghed ved dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden

 

Følgende er IKKE inkluderet i ovenstående:

 • Afbestillingsforsikring, rejseforsikring og omkostninger til eventuelt visum
 • Transport til Cervinia
 • Eventuelt skibagagetillæg i flyet til Madrid udover én taske á 23kg
 • Eventuelle ekstra udgifter i forbindelse med liftkort og bolig (aftales individuelt med skiskolen)
 • Medlemsskab hos ISIA, relevante papirer samt visum- og translatøromkostninger.
 • Lommepenge og andet der ikke er nævnt ovenfor

 

Du vil altid være omgivet af vores partnere og på den måde sikrer vi, at du oplever præcis den tryghed og sikkerhed, som vi er kendt for!

Tjek vores anmeldelser på Trustpilot og Facebook for at lære mere om Snowminds fra vores instruktører!

 

HVEM KAN ANSØGE SOM SKIINSTRUKTØR I SPANIEN?

 

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer, der udvælges til vores hold af skiinstruktører, og vi er blandt vores skiskolepartnere kendt for at uddanne dygtige, energiske og topmotiverede skiinstruktører. Du behøver ikke være skiekspert, og uanset niveau er vores kurser skræddersyet, så du får optimal skitræning inden skilærereksamenen, så du kan få drømmen om en vinter som skilærer i Spanien opfyldt! Det vigtigste er, at du er positiv, livsglad, eventyrlysten og klar til at arbejde hårdt for at få en oplevelse for livet med Snowminds.

 

Grundlæggende forventer vi, at du:

 • Har stået på ski i minimum 3-4 uger
 • Er udadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret
 • Er god med både børn, unge og voksne
 • Kan lide at undervise og at blive udfordret
 • Behersker spansk på samtaleniveau eller er klar på at lære det
 • Er minimum 18 år og har en studentereksamen eller lignende

 

Når du har sendt din ansøgning, vil vi kalde dig til samtale, hvor vi vil vurdere dit kandidatur. Samtidig har du mulighed for at høre mere om vores kurser og en oplevelse som skiinstruktør i Spanien. Herefter vil vi vende tilbage til dig med info om, hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på holdet.

 

Vi har stor interesse for vores kurser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist ca. hver måned. Det vil sige, at jo før du søger, desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

 

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

 

Ofte stillede spørgsmål? 

 

Dette kursus er specialdesignet af Snowminds til dig, som er vores kommende instruktør. Nemlig med forberedende træning, instruktørkursus, eksamen og en hel sæson. Vi har sørget for at du får én på opleveren med både skiløb i Cervinia og kulturelle oplevelser i Madrid, selvom du egentlig er igang med en uddannelse. I Snowminds er vi stolte af være de første i Europa til at sende skiinstruktører til Spanien. Hvis du har nogle spørgsmål, så ring endelig til os.

 

HVAD HVIS MIT SPANSK IKKE ER GODT NOK?

Hvis du ikke føler, at dine spanskkundskaber er gode nok så, bare rolig. Der er masser af gode aftens- eller ungdomsskoler i Danmark, som tilbyder spanskundervisning. Dertil er der også mulighed for at øve spansk online via vores samarbejdspartner. Hvis du har har sprogøre og en god portion vilje, så bør det ikke være et problem at kunne snakke spansk på samtaleniveau i slut december, hvor dine arbejdstimer begynder.

DEN SPANSKE LEVEL 1

DEN INTERNATIONALT ANERKENDTE SPANSKE TD1 SKILÆRERUDDANNELSE

Vi samarbejder med Instituto Superior de Enseñanzas en Deportes de Invierno y Montaña for at sikre dig den bedste træning. Det et af verdens mest anerkendte skilærerforbund. Skiinstruktørkurset foregår i Cervinia, Italien, da der er snegaranti i november måned.

De 10 dage af dit kursus vil deres trænere tage dig igennem den spanske TD1 skilæreruddannelse på engelsk. TD1 er level 1 i det spanske skilærersystem. Her vil du blive trænet til at undervise begyndere, lettere øvede og øvede i at stå på ski, og efter endt eksamen således være klar til at starte arbejdet hos din arbejdsgiver.

Den spanske TD1 skilæreruddannelse er anerkendt i Argentina, Chile og Andorra. Det vil sige, at den også giver adgang til at arbejde i alle 4 lande. Du kan dermed tage til Latinamerika og være skiinstruktør efter din sæson i Spanien, hvis du har mod på mere.

Du får således ISIA Stamp, som er en certificering fra International Ski Instructor Association, ISIA Stamp inkluderer også en ulykkesforsikring og ansvarsforsikring.

PRAKTIK

Når du kommer ud på din destination vil du få et sæsonliftkort, der kan anvendes resten af vinteren. I december måneder skal du tage praktiktimer på din destination, før du kan begynde at arbejde som skiinstruktør. Praktikperioden er en af grundene til at den spanske skiinstruktøruddannelse er så anerkendt verden over. Det er også grunden til, at netop denne uddannelse giver adgang til skiinstruktør jobs i Andorra, Chile og Argentina. Udover det er det lovbestemt fra den spanske regering. Varigheden på praktiktimerne kan variere alt afhængigt af snefald og mængden af gæster i december måned. Praktiktimerne forbereder dig bedst muligt til at kunne undervise på egen hånd.

HVAD INDEHOLDER PRAKTIKFORLØBET?

Praktikperioden er delt op i 3 dele.

 1. Del: Her skal du følge en skiskoleklasses undervisning og observere, samt hjælpe til.
 2. Del: Består af teambuilding og teamwork.
 3. Del: Her er det dig, der skal undervise en skiskoleklasse, hvor du vil blive observeret af en erfaren skiinstruktør. Det er på denne måde, at du bliver klædt bedst på til arbejdet som skiinstruktør, og herefter er du good to go.

 

JOBGARANTI OG ØKONOMI

JOBGARANTIEN

En sæson som skilærer forbliver igennem hele livet kun en drøm for de fleste, men nu har du chancen for at gøre drømmen til virkelighed. Hos Snowminds har vi mange års erfaring med arbejdet som skilærer og igennem vores nøje tilrettelagte kurser og store netværk blandt verdens skiskoler garanterer vi dig et job på en af verdens bedste skidestinationer.

Jobgarantien er betinget af, at du består din skilæreruddannelse. Skulle det ske, at du ikke består vil vi gøre alt, der står i vores magt for at sikre dig et job alligevel, så du kan få en skøn sæsonoplevelse og så tage en reeksamen i løbet af sæsonen. Vi er stolte af at sige, at vi aldrig har stået i en situation, hvor vi ikke har kunnet hjælpe med et job efter endt uddannelse!

LØN, UDGIFTER OG FORLØBET

Vi har topprofessionelle samarbejdspartnere over hele verden og sammen med dem, sikrer vi dig, at der er styr på både liftkort, bolig og uniform, når du ankommer til din destination. Vær opmærksom på, at der kan forekomme en egenbetaling for fx bolig på flere destinationer, hvilket svinger fra destination til destination afhængigt af deres lønstruktur. Du bliver ansat direkte hos skiskolen, som udbetaler dig løn afhængig af din arbejdsindsats. På de fleste spanske skiskoler får man en  løn pr. time man arbejder. Men den spanske level 1 får man en timeløn på 16-18€. Man bliver ikke rig af at være skiinstruktør, men timelønnen i Spanien er generelt højere end andre destinationer med en level 1 instruktøruddannelse. En arbejdsuge kan variere afhængig af snefald og tidspunkt på sæsonen.

Under samtalen med os vil vi vurdere din motivation, spanskkundskaber, kvalifikationer og ønsker til din oplevelse, bl.a. for at vurdere hvilken skiskole og destination der kan give dig den perfekte oplevelse. Du ved altså tidligt i forløbet og længe inden afrejse, hvilken skiskole du skal arbejde for. Når din uddannelse er bestået, og afslutningsfesten er overstået, bliver du transporteret direkte ud på din skiskole, hvor du får din arbejdskontrakt, anvist bolig og en flot uniform, hvorefter eventyret kan begynde.

UNDER SÆSONEN

Alle vores skiskolepartnere er nøje udvalgt og vi har et tæt forhold til dem alle. Det betyder også, at såfremt der skulle opstå en problemstilling under sæsonen, vil du til enhver tid kunne henvende dig hos os. Vi er her for at give dig en oplevelse for livet og vil gøre alt for at hjælpe dig, såfremt der skulle blive behov herfor.

TRANSPORT

TRANSPORT

Vi organiserer og arrangerer transport fra skiinstruktørkurset i Cervinia, Italien til Madrid, Spanien. Når din teoriundervisning og -eksamen er færdig i Madrid, vil vi arrangere din og dine nye kollegaers transport fra Madrid til din skiskole, hvor du vil blive indkvarteret og møde din nye chef.

Når sæsonen slutter skal du selv stå for transport hjem, da der er enormt stor forskel på hvornår vores skiinstruktører tager hjem og hvorfra. Dette er således for egen regning, men vi bistår gerne med at arrangere og give tips til de bedste løsninger.

INDKVARTERING

3 UGER PÅ 3-STJERNET HOTEL MED HALVPENSION I CERVINIA, ITALIEN 

“We take care of our own” og under et intensivt kursus skal man have god mad og bo godt! Man har hørt mange historier om dårlige ungdomshoteller med 8 mand på køjesengsværelser og dårlig mad, hvilket også er tilfældet mange steder, men ikke hos Snowminds!

Vi sætter en dyd i at sikre kvalitet i hele oplevelsen, hvilket også er årsagen til at vi samarbejder med gode hoteller der laver god, sund og nærende morgenmad. Du vil blive indkvarteret på et 3-stjernet hotel (nogle gange lidt bedre) med WiFi og bo på 2-5 personers værelser eller lejligheder, hvor du vil bo med de andre danskere.

Morgenmaden består af et stort, sundt og nærende måltid, ligeledes gør aftensmaden. Kort sagt er der ingen, der går sulten i seng hos os!

INDKVARTERING I MADRID

Efter de 3 uger i Cervina vil du rejse til Madrid med resten af holdet. Her vil I blive indlogeret på et hotel med halv pension i 10 dage, som er inkluderet i prisen. Hotellet ligger i gåafstand fra skolen og blot 30 min. fra Madrid centrum, så I vil også have mulighed for at nyde Madrid, som byder på utallige gastronomiske og kulturelle oplevelser. I skal i Madrid tage teorieksamen, som I har kunne forberede jer på siden september. Dertil bliver I undervist i team building, ski materiel, bjerg miljø, undervisningsmetode, skiundervisning og sports sikkerhed.

INDKVARTERING I SIERRA NEVADA

Vi har en aftale med Den Internationale Skiskole i Sierra Nevada, hvor de samarbejder med et hotel. Snowminds dækker indkvarteringen i december måned grundet praktiktimerne. Fra januar står du selv for dække udgifter til indkvartering.

EVENTS OG FÆLLESSKAB

STORT SÆSON KICK-OFF EVENT I DANMARK

Ca. en måned før afrejse finder Snowminds Kick-off event sted. Det er en fantastisk dag fyldt med indslag, som alle sammen er udarbejdet for at forberede dig bedre på din skisæson. Her får du en masse information om din kommende sæson, møder hele Snowminds teamet og ikke mindst dine nye kollegaer. Der vil nemlig altid være minimum én anden dansk Snowmindsinstruktør på din destination, så du aldrig er alene. Du vil bl.a. blive informeret om uddannelsen, få svar på alle dine spørgsmål og få mulighed for at købe lækkert skiudstyr til super priser.

SNOWMINDS REUNION PARTY I DANMARK EFTER SÆSONEN

Vi afholder et stort reunion party i Danmark efter sæsonen. Dette ligger typisk i maj måned, hvor de sidste er kommet hjem, og inden mange tager med os videre ud i verden til bl.a. Afrika, Argentina eller Australien.

Snowminds Reunion Party’et er ligeledes frivilligt, men er en super mulighed for at gense gamle venner og snakke røverhistorier fra en skøn skisæson.

OPTAGELSE I SNOWMINDS SOCIAL CLUB

Siden 2012 har vi hos Snowminds uddannet hundredevis af dygtige, danske skiinstruktører. Alle er en del af netværket “Snowminds Alumni”, som vi har stiftet for at kunne tilbyde alle vores instruktører flere unikke oplevelser, netværk og fordele med Snowminds. Vi arrangerer årlige ture, så som skiture, surfture, team aktiviteter, events, reunionfester m.m., hvor vores instruktører netværker på tværs af årgange. På den måde kan man få sparring og hjælp til alt fra spørgsmål til sæsonen, studievalg, karriere, udstyrsvalg og meget andet fra mere rutinerede instruktører. Snowminds Alumni er din adgang til Danmarks største netværk af unge skientusiaster.

TRYGHED, FÆLLESSKAB OG OPLEVELSER FOR LIVET

Fra dit første møde med os til samtalen i Danmark vil du blive fulgt, støttet og vejledt af vores erfarne team, som allesammen har været tidligere skiinstruktører hos os. På den måde vil du til enhver tid kunne få hjælp og sparring, hvad enten du har brug for råd til at pakke inden afrejse, et godt råd til hvordan du kan udvikle dit skiløb under vores kursus, sparring til spanske ord på uddannelsen eller en trøstende skulder under sæsonen. Kort sagt; uanset hvad du har brug for, så er vi der for dig HELE VEJEN!

Inden afrejse vil du blive inviteret til vores Facebookgruppe, hvor du kan sætte ansigt på alle de andre skilærere du skal tilbringe vinteren sammen med. Vi udarbejder dansk forberedelse til uddannelsen, så du kan komme velforberedt og samtidig har du mulighed for at bestille et spanskkursus, så dit spanske kan sidde lige i skabet.

Under uddannelsen er vi der til at hjælpe med alt fra læringsmateriale, sproget, øvelserne og ikke mindst at besvare alle de spørgsmål du måtte have om skiteknik, samt dine eksamener. Det betyder også, at du ikke altid er afhængig af at få ting besvaret hos din instruktør eller i gruppen. Du kan altid fange et medlem af Snowminds teamet.

Vi gør samtidig ekstremt meget ud af at sammensætte teams der kan fungere og som består af skønne, glade og motiverede skientusiaster. Dermed vil du unægteligt komme til at knytte tætte bånd med fx dine værelseskammerater, skiløbere i din gruppe på pisten og naturligvis dine kollegaer på destinationer. Alt sammen noget som vores tidligere skilærere ofte nævner som unikt ved oplevelsen. Dette fællesskab er ikke bare vigtigt fra et socialt synspunkt, men guld værd under uddannelsen og til eksamenerne, hvor støtte fra dine venner kan være lige dét ekstra der bærer dig godt igennem og giver dig et skilærerbevis i hånden.

Hos os er du ikke et nummer, men et menneske, en skilærer, og vores eneste mål og forhåbning er, at give dig en unik oplevelse som skiinstruktør, som du kan se tilbage på med glæde og savn resten af livet. Det er store ord, men de kommer fra hjertet; og det er dét Snowminds handler om.

Pris

Course Icon Fuld sæson i Spanien + spansk level 1 uddannelse

Course Icon 48.995 DKK)

Course Icon Næste ansøgningsfrist 10. august

Course Icon Sierra Nevada, Spanien

Course Icon Rejseperiode: start november - start maj

Course Icon Depositum: 1500.-

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os!

Tilmeld dig vores gratis Infomøder

Se med fra sofaen under et af vores online infomøder

Tilmeld her