Snowminds June 13, 2016

Destinationen

 

Få en fantastisk skioplevelse i dette skønne laid-back og ligetil skiområde, med de skønne mennesker og lækre powder. Kimberley Alpine Resort tilbyder en skiskole, hvor udviklingen hos hver instruktør står højt på listen og områdets back country sætter sig i erindringen for evigt. Kimberley er kendt for at være et område, hvor fritid står højt på listen og skiløb er det eneste på agendaen. Med sine 729 hektar har terrænet 80 pister hvoraf 38% af dem er sorte “diamond” pister. De fire faces, som Kimberley også har på pistekortet, er prydet med den bedste og tørreste sne kaldet “Purcell Powder”. Der er derfor rige muligheder for at stille sulten hos de powder-hungrende gæster og ingen stress, da der vil være first tracks i mange dage. Med 300 solskinstimer om året er der sikret en god goggletan og en masse bluebird (solskinsdage med skyfri, blå himmel). Hvis man sidst på dagen føler, at benene kan klare lidt mere, har Kimberley også Canadas længste night skiing piste. Så en sæson i Kimberley, bliver absolut ikke glemt.

 

Skiskolen i Kimberley 

Der er ingen tvivl om, at skiskolen Winter Sports School Kimberley Ski Resort bestræber sig på, at have de bedste og mest kompetente instruktører i teamet. Med aftenaktiviteter og udflugter skabes der et unikt sammenhold på skiskolen, hvor du bl.a. får lov til at være kollega med stamskilæreren Dave Wilson på 83 år. Der er virkelig mulighed for at lære en masse om undervisning og skiløb på denne skiskole, hvor du vil finde den perfekte balance mellem mange års rutine og unge, nye kræfter. Byen ligger smukt med et fantastisk sceneri af snebeklædte bjerge. Ski in and ski out har aldrig været en negativ egenskab for et skiresort, men at dette kan lade sig gøre fra skilærerboligen (hvis du er heldig!) er kun en fordel. Det betyder first tracks og uendeligt skiløb, specielt når der er natskiløb hver dag i højsæsonen.

Livet som instruktør

Som skilærer i Kimberley får man et liftkort, der virker til alle RCR-resorts (Resorts of the Canadian Rockies). Sammen med de andre instruktører fra skiskolen og Snowminds er der altså mange muligheder for at opleve flere skiresorts på det canadiske kontinent, så som nærliggende Fernie og Kicking Horse.

 

Efter arbejde og på fridagene er det populært blandt instruktørerne at hygge sig sammen med bl.a. snowbiking, sneskovandring, klatring og bowling.

Fakta om Kimberley

  • Skiløb i 1982 til 1230 meters højde
  • 5 lifter i området
  • 38% sorte pister
  • Nightskiing
  • Skiskolen arrangerer udflugter/oplevelser
  • Sammenhold og udvikling

 

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld