Snowminds March 11, 2016

Destinationen

Bliv ski- eller snowboardinstruktør i Mount Washington Alpine Resort og oplev instruktørlivet i British Columbia. Når du tager afsted for at blive skiinstruktør i Mount Washington Alpine Resort får du en skioplevelse udover det sædvanlige. De østrigske alper er erstattet af Vancouver Island Range, hvor Mount Washington stikker ud af terrænet som en oase i en tør ørken.

 

Som skiinstruktør i Mount Washington bliver du fordybbet i en meget kærtegnende skiskole, hvor lokale instruktører gør sit for, at du udvikler dig som en skilærer. Det er en perfekt måde at udvikle sig som skiinstruktør og skiløber, det føles nemlig fantastisk, når man kan se, at man rykker sig. “Vi er jo ikke kommet for at danse” – som vores instruktør Frederik siger i Malous blogindlæg om Mount Washington. En sæson på ski handler jo ikke om at danse, men om at stå på ski! Netop hér er Mount Washington perfekt for dig, da der det meste af sæsonen er rig mulighed for at stå på ski hele dagen/natten ud. Du kan nemlig stå på natski de fleste af ugens dage i Mount Washington Alpine Resort – og i december kan du stå hver dag.

 

Området er også enorm begyndervenligt med hele fire lange magic carpets, som hjælper begynderne op til toppen af løjperne uden kvaler. Mount Washington udfordrer også de mere erfarne løbere med sine black diamond pister samt trælinjer og puddersider for pudderhunde. I området finder du sågar også to fun parks, som giver både begyndere og eksperter muligheder for at begive sig ud i freestyleeventyr.

 

Livet som instruktør

Selvom Mount Washington trækker meget i de skiløbere der rastløst venter på at den første lift åbner, så er Mount Washington også for dem, der synes, det er mindst lige så vigtigt at få en øl, som det er at nå den sidste lift op. Der er nemlig også et sjovt natteliv omkring Mount Washington, blandt andet kan du plukke æbler og lave robotten på Avalanche, hvis du da ikke hellere griber mikrofonen og fyrer op for en led karaoke solo.

På mange måder er Mount Washington et fantastiske område for dig, som gerne vil udfordre dine evner på hele bjerget og vil give den gas i byen, når benene er lidt for trætte til natski.

Fakta

  • 81 forskellige pister
  • 8 lifter
  • 1105 m til 1588 m
  • 2 funparker
  • Night skiing
  • 450 km fra Vancouver

 

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld