Snowminds July 12, 2018

Destinationen

Navnet siger alt: Revel (betydning: stor fornøjelse) + Stoke (betydning: spænding) = Revelstoke. Med et sådant navn, kan det jo ikke gå galt 😉

Revelstoke er det hurtigst voksende skiområde i hele Canada og meget tyder på, at det bliver det største, når det engang står færdigt. Området tilbyder fantastiske muligheder for alle niveauer. På grund af det varierede terræn er det et sted, hvor du kan tage dit skiløb til de højder, som du drømmer om. I årtier har heli- og catskiing været en stor del af området, og grunden til at mennesker fra hele verden er valfartet til Revelstoke, BC. I Revelstoke er der en højdeforskel på hele 1.713 meter (5120 ft), hvilket gør det til verdens 3. største. Derudover byder området på 4 højalpine dale og 69 pister og områder, herunder legendariske glades og fænomenale groomers. Alle, der besøger Revelstoke, kan få adgang til i alt 515.000 hektar terræn, guidet backcountry touring og Selkirk Tangiers Heli Ski. Er din kommende destination Revelstoke, har du virkelig noget at se frem til! Du vil altid have mulighed for at udforske noget nyt og du kommer aldrig til at kede dig.

Skiskolen i Revelstoke

Som ski- eller snowboardinstruktør i Revelstoke lærer du mange besøgende fra hele verden at kende. Med en beliggenhed dybt inde i Revelstoke National Park og i den canadiske vildmark, er det virkelig en “true” mountain skiskole. Skiskolen er som et lokalt fokuseret feriested, hyggeligt og du bliver helt sikkert en del af et tæt bundet samfund. Du vil også blive omgivet af super talentfulde skiløbere i meget udfordrende vertikalt skiterræn – en kombination, der vil give dig mulighed for at forbedre dine skifærdigheder. Siden 2020 har skiskolen haft et udvidet fokus på børneundervisning, hvor de igennem sæsonen tilbyder diverse børnscamps til børn i alle aldre og nivauer. I Revelstoke bliver du overrasket af skønheden i terrænet og de venlige kollegaer på din side.

Livet som instruktør

Revelstoke er beliggende i en nationalpark og giver dig muligheden for at opleve ægte bjergliv og kultur i British Columbia. Som instruktør i Revelstoke får du adgang til et overraskende antal restauranter sammen med mange hyggelige caféer og barer. I din fritid har du utallige muligheder lige for næsen af dig – fx er Revelstoke by kun 6 kilometer væk, man kan tage en snescootertur rundt i terrænet, og det gennemsnitlige snefald er på 15 meter om året, du har nem adgang til den vildeste backcountry touring oplevelse på jord og meget mere!

Fakta om Revelstoke

 • Terrænstørrelse: 1.663 hektar
 • 69 pister plus mange hektar off-pist
 • 5 lifte i alt
 • I alt 4 dale (South Bowl, North Bowl, Powder Assault og Greely Bowl)
 • 1 funpark
 • I sæsonen 19/20 åbnede de et nyt stort begynderområde ved den nye lift Stellar Chair
 • 2 begynder områder – et område placeret tæt på midterstationen af gondolen og et placeret ved foden af bjerget.
 • Nybegynder 29%, øvede 30%, avanceret/ekspert 41%
 • Højdeforskel i skiområdet: 1713 m (den 3. største i hele verdenen)
 • Længste piste: 15,2 km (The Last Spike)
 • Årligt gennemsnitligt snefald: 9-15 m
 • Åbnede ”The Pipe” i 2016, som er en ny mountain coaster ride.
 • Ægte lokale canadiske vibes!

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld