Snowminds March 14, 2016

Destinationen

Fem timers kørsel fra Vancouver finder du Silver Star Mountain Resort, et skiområde bygget op omkring en gammel sølvminedrift. Nu handler byen lidt mindre om sølv og lidt mere om skiløb og utrolig meget om at give dig en fantastisk oplevelse, når du bliver skilærer i Silver Star. Området er nemlig indbegrebet af det perfekte område som skilærer, hvis man sætter pris på kvalitet.

Det berømte skiområdeanmelder-site Powder Hounds har nemlig erklæret Silver Star som Canadas bedste skiområde for familier. Området er varieret og samtidig også rigtig overskueligt, hvilket gør, at du kommer til at have en rigtig god oplevelse som skilærer i Silver Star. Silver Star Mountain Resort er et lækkert område at blive skilærer i, da området er kæmpe stort. Der er nemlig over 131 forskellige pister i området. De mange pister ligger i klumper, der passer til deres niveau. Altså er der en stor klump begynderpister, en klump med de stejlere pister og en kæmpe klump med meget stejle pister – så der skal en del til for, at man kører ned ad den forkerte piste. Med mindre man altså kommer til at trække sin begyndergruppe ud på et treerun i puddersne! Der falder nemlig ret meget sne i Silver Star, og der er tilsvarende rigtig meget område at stå i. Kort sagt skal man ikke frygte, at der ikke er frisk pudder tilbage, når man får fri på en powder day.

Skiskolen

Når du tager til Silver Star, vil du opdage, at byen er bygget op omkring traditioner og fællesskab. Skiskolen gør en oprigtig indsats for at behandle dig som familie og byde dig velkommen i deres tætte fællesskab. Du kan desuden forvente at deltage i flere organiserede aktiviteter lige fra lokale hockeykampe til danseaftener.

 

Livet som ski- eller snowboardinstruktør i Silver Star 

I Silver Star, kan du få mulighed for at opleve alle de ting, man forbinder med at tage til Canada. Den store drøm er naturligvis at begive sig ud i en helikopter og droppe ned i det urørte landskab, hvilket er nemt at finde, når man kan nå ud til 117.000 hektar skibart landskab i helikopter fra Silverstar. Alternativt kan man jo skrue budget ned og tage på Snowmobile Tour, med eller uden ski, hvis man gerne vil opleve landskabet til lands. Men Canada handler selvfølgelig også om de små ting, så som hvordan drikkepengene altid rækker til en øl og en BeaverTail, hvilket kort sagt er, hvad der ville ske, hvis en æbleskive, en crêpe, en vaffel og en spandauer tilbragte en nat sammen. Og den kan du selvfølgelig uden at tage skiene af, da bycenteret er ski-in/ski-out. Når du tager til Silver Star, tager du til en by, der har lidt af det hele, men ikke meget af noget: Den har en del restauranter og naturligvis også barer, men det er ikke en canadisk udgave af Ibiza. Det sagt betyder det ikke, at det er kedeligt. Når du tilbringer en sæson af dit sabbatår i Silver Star skal du nemlig forvente, at du bliver en større del af lokalmiljøet end du nogensinde ville kunne i Ibiza. Byen er nemlig bygget op omkring traditioner og sammenhold, så der er ingen tvivl om, at du kommer til at føle dig hjemme blandt de lokale og resten af skiskolen. Og så kan du jo altid tage et smut til Vancouver, hvis du har brug for noget storbyliv.

 

Fakta

  • Skiløb fra 1915 meters højde til 1155m, men byen ligger i 1609 meters højde.
  • 131 forskellige pister
  • 7m årligt snefald
  • British Columbias 3. største område
  • Heliskiing og 4km lang night skiing piste
  • Hyggelig by med ski-in & ski-out

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld