Snowminds March 18, 2016

Destinationen

Bliv ski- eller snowboardinstruktør i Sun Peaks og oplev et endeløst skiunivers i Canadas næststørste skiområde. Sun Peaks har det hele, og det tætteste du kommer på en anden person, er i stoleliften på vej mod en af de mange pister i Canada’s næststørste skiområde.

Sun Peaks er snesportens svar på askepot. Der er få der ved, at Sun Peaks er et vidunderligt skiområde, men når du først én gang har sat dine ben her vil du aldrig glemme det. Når du tager til Sun Peaks Resort for at blive skilærer, får du for alvor noget skiløb for pengene. Området er Canadas næststørste skiområde og du får rigeligt med skiterræn, når du drager ud i områdets tre bjerge. Byen pryder sig selv med mange præmier, blandt andet er Sun Peaks blevet tildelt titlen #2 Best Overall Resort 3 gange over de seneste fire sæsoner. Det bedste ved det hele er at Sun Peaks, på trods af skiområdets kaliber og mange udmærkelser, på ingen måde er stærkt overrendt af skiløbere. Faktisk er der sjældent en kø ved lifterne og selv i højsæsonen er liftkøerne usædvanligt korte, hvilket betyder, at du problemløst kan give den gas på områdets 135 markerede pister.

 

Når du tager til Sun Peaks er det nemt at blive forelsket i bjergene, og det er forståeligt. Der er nemlig mange ting man kan tage sig til deroppe. Blandt andet kan du tage en tur på snescooter, glide ned ad bjerget i en kæmpe gummiring eller beholde skiene på og suse ned mellem træerne; og på gode dage også hamre igennem noget puddersne. Hvis man får brug for en drink eller en bid mad nede i byen, er det også nemt løst, da man kan stå på ski gennem byen, som er ski-in/ski-out. I weekenden og på helligdagene kan man endda vælge at beholde skiene på og stå på den oplyste piste indtil kl. 19. Så man skal ikke tro, at man kommer til at kede sig, når man bliver skiinstruktør i Sun Peaks.

Skiskolen i Sun Peaks 

Som skilærer i Sun Peaks vil du arbejde på en skiskole med ca. 150 andre instruktører, som udover dine venner fra Snowminds-teamet, også er fra bl.a. Canada og USA. Pga. den store skiskole er der gode tilbud til skilærerne i butikker og gode rabatter på liftkort til bl.a. Whistler. Med skilærertræning – hver dag – vil man sikre en udvikling i sit skiløb og undervisningsevne. Som det fremgår af skiskolens navn “Sun Peaks Sports School”, tilbyder denne skiskole ikke blot skiundervisning, men alle slags snesportsgrene, som langrend, snowpark og naturligvis snowboard.

Livet som instruktør

Selvom Sun Peaks er et lovprist område, så er det også et meget afslappet område. Byens beboere tager sig godt af hinanden og det er et rart sted at være. Faktisk bliver de ansatte i Sun Peak behandlet så godt, at området har vundet prisen “Employees First” i år 2015. Denne kultur ses også i lokalmiljøet, hvor hygge og gode vibes kommer først. Byen har en del restauranter og også nogle barer og alle befinder sig små hundrede meter fra hinanden. Det sagt så skubber Aprésski baren “Bottom’s” af og til gang i natlivet med vilde temafester, hvor baren bliver fyldt til randen. Der er altså en rig mulighed for selv at vælge, hvad man vil gøre ud af sit ophold som skiinstruktør i Sun Peaks Resort.

Fakta

  • 1255m til 2080m
  • Over 135 pister
  • 2. største skiresort i British Colombia, Canada
  • 6m årligt snefald
  • Sæson fra slut november til midt april
  • Stor skiskole med skilærertræning hver dag

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld