Snowminds June 16, 2016

Destinationen

Byen Whistler ligger i dalen mellem de to bjerge Blackcomb Mountain og Whistler Mountain, som er lagt sammen med gondolen “Peak 2 peak”, en af verdens længste lifter. Den nyere sammenlægning er meget logisk og har kun været en fordel for området, dets skiløbere, snowboardere og andre turister, da forbindelsen har gjort Whistler til Canadas største skiresort.

Skiskolen

På skiskolen i Whistler og Blackcomb underviser du på verdens største skiskole med op til 1400 ski- og snowboardinstruktører, der servicerer det enorme antal skiløbere der hvert år valfarter til området fra hele verden. Sammen med flokken fra Snowminds og andre fra hele verden vil du stå for at opretholde den anerkendte position skiskolen har i området.

Livet som instruktør

Når fridagene trænger sig på er der en masse andet man kan tage sig til, end at sove hjemme i skilærerhuset med de andre skiinstruktører fra skiskolen og Snowminds. Man kan få en ægte canadisk oplevelse med hundeslæde eller snowshoeing, og til de barnlige sjæle findes der også en tubepark, hvor adskillige timer kan fordrives.

Om sommeren er der samtidig rige muligheder for f.eks. mountainbiking eller andre sommeraktiviteter.

Fakta

  • Skiløb fra 2284 m til 653 meters højde
  • 39 lifter og 200 pister
  • 11m årligt snefald
  • Længste piste er 11 km lang
  • Canadas største skiområde
  • Stor skiskole med næsten 1400 instruktører

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld