Snowminds September 7, 2015

Destinationen

 

Champagne er noget rigtig fint noget og i Kicking Horse kan du få masser af det. Vi snakker selvfølgelig ikke om det man drikker, men Champagne pudder-sne! Kicking Horse er Canada’s uofficielle hovedstad hvad angår snemængder. Med 7,5 meter sne om året, 1260 højdemeter fra top til bund og over 120 forskellige løjper, vil Kicking Horse udfordre selv den mest garvede skiløber. Skal du have testet lårmusklerne, så kan du tage den 10 km lange tur ned fra Eagle Eye Restauranten, der ligger i 2346 meter. Skal adrenalinet pumpe, så drop ind i én af de 85 chutes der findes indenfor området. Hele 60% af pisterne er tete eller double diamond, så hvis du vil udvikles som skiløber er det i Kicking Horse det sker. Otte forskellige restauranter findes på bjerget og specialiteterne varierer imellem vildsvin poutine, elg burger og gede-ost-bison-kødboller.

Skiskolen i Kicking Horse 

 

Skiskolen har et godt ry og tilbyder al form for undervisning til gæsterne. Fra nybegyndere på de nederste dele af bjerget til de mere erfarne på de øvre, så vil man som underviser kunne udvikle sig og have muligheden for et varieret udviklingsforløb.

Livet som instruktør

 

Kicking Horse Village er lille, men i hurtig vækst. For skiløbet betyder det begrænsede liftkøer og gode muligheder for first-tracks. Vil man underholdes efter skiløbet kan dette ske ved bunden af pisten, eller ved at tage en 15 minutters bil eller bustur til Golden – den nærmeste by. Kicking Horse ligger 3 timer fra Calgary, 90 km vest for Banff og to timers kørsel fra Revelstoke, så nye ressorts kan nemt besøges.

Fakta

 

  • Over 120 pister
  • 1190m til 2450m
  •  60% af bjerget er sorte pister
  • Mulighed for heliskiing
  • Over 85 ski router og bowls
  • Over 11 kvadratkilometer at udforske
  • 90 km fra Calgary

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld