Snowminds June 13, 2016

Destinationen

 

I staten Alberta øst for British Columbia finder du det højest beliggende skiresort i “the Canadian Rockies”. Fra byen i 1698 meters højde til Marmot Peak i 2612 meters højde, venter der 678 hektars piste med 7 lifter og den hurtigste og længste lift i Alberta. Man taler næppe over sig ved at sige, at Marmot Basin sandsynligvis er et af verdens smukkest beliggende skiområder. Midt i Jasper National Park, som hver sommer besøges af flere millioner turister pga. det fantastiske dyreliv, hvor specielt Grizzly bjørnene, som huserer i Marmot Basin skiområdet, er et trækplaster, kommer man næppe tættere på den fuldendte canadiske sæsonoplevelse. Gennemsnitligt falder der 400 cm sne på en sæson i Marmot Basin og sæsonen strækker sig fra november til start maj – hele 6 måneders skiløb! Pga. højderne er der store svingninger i temperaturen og skiresortet er et af de mindre befolkede i de canadiske rockies, hvilket skaber en hyggelig lokal stemning, hvor folk bor tæt på hinanden og der oftest er first track på de mange powder days.

Skiskolen i Marmot Basin 

Sammen med ca. 40 andre ski- og snowboardinstruktører kommer du til at undervise gæster af alle aldre og niveauer på Marmot Basin Ski & Snowboardschool. Området har en super god begynderbakke der gør, at nybegyndere hurtigt kommer væk fra børneland eller kinderland og får en endnu bedre skioplevelse. Kollegaerne vil hovedsageligt være lokale fra Canada, så du får en god mulighed for at lære de lokale og sproget at kende. Desuden kan du på en fridag tage med de andre fra skiskolen til nærliggende skiområder, hvor der er gode rabatter for instruktører.

Livet som skiinstruktør i Marmot Basin

Med et helårs visum er der rigtig mange muligheder for at nyde den canadiske sommer i Canada. Med udgangspunkt i Jasper by, som ligger midt i Jasper Nationalpark, kan du udforske fantastiske mountainbike-, vandring-, og klatre trails, samt camping og rafting i de majestætiske omgivelser. Og hvis du kan forligne dig med en hverdag side om side med bjørnene, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Fakta

  • Skiløb fra 2612 meters højde til 1698 m
  • 86 pister at udforske
  • 7 lifter i området
  • 4m årligt snefald
  • Lokal canadisk stemning i byen Jasper
  • Jasper Nationalpark (Canadas bedste grizzly-bear-spot)

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld