Snowminds June 16, 2016

Destinationen

Knap 10 minutter fra den amerikanske grænse leverer Red Mountain Ski Resort i Canada et område med 50% sorte pister, en snowpark med 20 rails, boxes og kickers, tree runs og en skiskole med en masse energiske, venlige og hjælpsomme kollegaer. Fra byen Rossland i 1185 meters højde kan man nå ud til et skiområde der består af flere bjerge. Granite Mountain i 2075 meters højde er det største bjerg og det er her, at mange af områdets offpister findes. Knap 20 sikrede “diamond”-pister går ned fra bjergtoppen til den anden side af byen. Dog kan bjerget køres tyndt af alle skiniveauer, da der også er både blå og grønne pister for begyndere og øvede.

 

Skiskolen

Snow Sports Red Mountain har omtrent 40 instruktører der hvert år kommer tilbage pga. de gode arbejdsvilkår, muligheder for at arbejde deltid eller fuldtid og gode fællesaktiviteter som den klassiske, canadiske sport curling eller en skøjtetur efter arbejde. Da området netop ligger 10 minutter fra den amerikanske grænse er det en populær destination i weekenderne for skolegrupper langvejsfra eller lokale børn i hverdagen.

 

Livet som instruktør

Som instruktør i Red Mountain Canada, er der mange andre muligheder for stadig at udnytte bjergene i baghaven. På et af bjergene kaldet Mount Roberts er cat skiing muligt, hvilket åbner op for et 4 gange så stort skiområde – selvfølgelig er det sjovest med en anden skilærer eller snowboardinstruktør fra Snowminds teamet eller en kollega, som måske har prøvet det før. Byen Rossland er en af de hyggeligere alpine skibyer og tilbyder typiske butikker, barer og restauranter, så dagene bliver bestemt ikke kedelige i Red Mountain.

 

Fakta

  • Skiløb i 1185m til 2075 meters højde
  • 110 pister
  • 7m årligt snefald
  • 40 instruktører i skiskolen
  • 10 min. fra den amerikanske grænse
  • Nightlife events

 

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld