Bliv skiinstruktør i Canada

En uforglemmelig sæson i Canada's vildmark

Bliv skiinstruktør i Canada

 

Unik snegaranti, fabelagtig puddersne, storslået natur, indbydende kultur og meget mere. Bliv skiinstruktør i Canada og få drømmen til at gå i opfyldelse. Hos Snowminds har vi siden 2015 hjulpet mere end 1000 skiinstruktørkandidater på skisæson i Canada, hvor vi samarbejder med mere end 15 fantastiske skiresorts. Vi har et bredt udvalg af kurser fra bl.a. en sæson som skiinstruktør i Canada med level 1 skilærerkursus og jobgaranti, level 1 og 2 skilærerkurser, 10 ugers freeride kurser, heliskiing camp og meget mere. Er du erfaren instruktør, så kan vi også hjælpe med at arrangere din skisæson i Canada.

Du kan herunder læse om alle vores kurser i Canada, og kort sagt, så kan du vælge det skiinstruktørkursus der passer dig bedst!

"Der er intet få fedt, som at være omgivet af Canada's vilde natur i selskab med mennesker, der deler din passion for skiløb. Jeg drømmer mig tilbage på daglig basis"

- Marcus, Snowminds Instruktør

Livet som skiinstruktør i Canada

 

Når du bliver skiinstruktør i Canada vil du arbejde hos en en af vores lokale partnerskiskoler, fra verdenskendte resorts som Whistler Blackcomb og Sun Peaks, til mere lokalt fokuserede skisportssteder som Cypress Mountain og Kimberley. Du kan også tage til f.eks. Bromont eller Stoneham og udvikle dit franske sprog. Voila, mulighederne er mange, og uanset hvor du tilbringer din skisæson som skilærer vil du sandsynligvis undervise både lokale og internationale gæster omgivet af den fantastiske, canadiske natur.

Partner skiskoler og destinationer

ANSØGNING ÅBEN FOR 2024/25 SÆSONEN!

OPLEV EN VINTER FOR LIVET - BOOK FØR 31. DECEMBER TIL DETTE ÅRS PRIS!

ANSØG