Bliv skiinstruktør i Japan

Få en sæson med dyb puddersne og en unik kultur

Bliv skiinstruktør i Japan

 

Japan associeres ofte med sushi, videospil og højteknologisk elektronik, skøre gameshows som Ninja Warrior, og templer. Og ja, det passer også. Men i de seneste år er Japan også blevet kendt indenfor skiverdenen for en helt anden grund: det dybeste og mest friske puddersne på kloden. Disse suveræne forhold hjælper med at forklare Japans velfortjente kaldenavn: JaPOW!

Er du frisk? Hvis ja, tilbyder Snowminds muligheden, for at du kan blive en ski- eller snowboard instruktør i Japan. Din sæson begynder med vores 3 ugers skiinstruktørkursus eller 3 ugers snowboardinstruktør kursus, hvor du modtager førsteklasses teknisk træning i Japan. Dette gør, at du består din Level 1 og bliver certificeret instruktør. Efter at have bestået dit træningsforløb, modtager du en jobgaranti hos en af vores verdenskendte partnerskiskoler i f.eks. Niseko, Rusutsu eller Kiroro. Uanset hvor du bruger din vintersæson, garanterer vi, at din oplevelse med Snowminds bliver episk.

 

Vil du have endnu mere ud af opholdet og tage tingene til det næste niveau i Japan? Snowminds er stolte af at kunne tilbyde vores helt nye 2 ugers Level 2 instruktør kursus, hvilket giver dig mulighed for at gå fra begynder til en endnu mere avanceret Level 2 ski instruktør og snowboard instruktør i din allerførste vintersæson. Kurset er tilpasset dit personlige arbejdsskema for maksimal bekvemmelighed, så du kan arbejde og træne under sæsonen.

 

Japan map

Bjergene

 

Der er adskillige skidestinationer i Japan, faktisk flere end i Østrig, og de har alle noget unikt at tilbyde. Den mest kendte og største er Niseko, som er hjemmet til flere resorts og tiltrækker et yderst internationalt klientel. Dog kan man aldrig gå galt i søgningen af puddersne i Japan. Geografien af øen, klimaet samt ideelle vejrmønstre gør, at du kan være sikker på at finde frisk dyb sne i alle deres +500 skiområder!

På den nordlige ø Hokkaido, ud fra den Japanske kyst, ligger der et magisk landskab med aktive vulkaner og varme kilder. Hokkaido kan prale af en gennemsnitlig årlig snemængde på en sum af 16 meter. Hvordan er det muligt? Japan har den ideelle lufttemperatur, hvor kold vind blæser fra Sibirien og kolliderer med sæsonbetingede vinde over den japanske ø. En proces der danner høj fugtighed. Dette formerer tætte skyer, som bringer tunge snefald. Resultatet er puddersne, som er designet til at blive shreddet.

 

"Folk tager ofte fjerntliggende steder hen og siger at der er fuldstændig unikt. Dette er i høj grad tilfældet med Japan."

- Julie, Snowminds Instruktør

Livet som skiinstruktør

 

Som en skiinstruktør eller snowboardinstruktør i Japan har du mulighed for at befinde dig i en rig og sofistikeret kultur. På bjerget er det f.eks. sandsynligt, at du finder det mest sunde og lækrest tilberedte mad end nogen andre steder. Her er der snak om frisk sushi, teriyaki skåle og håndmasseret Kobe kød. Selv noget så simpelt som ramen eller misosuppe vil varme dit hjerte, så du er klar til en hel dag i puddersneen.

 

Under din sæson i Japan vil du blive udsat for en række af unikke kulturelle oplevelser. Du kan flyve til hovedøen fra Hokkaido, eller tage Shinkansen (lyntog) fra skiområderne på hovedøen, for at besøge og udforske Tokyo, en af verdens mest moderne og detaljeret byer. På dine fridage har du mulighed for at tage i onsen eller tjekke de mange karaoke barer ud. Man kan virkelig ikke gå galt, og vi glæder os til at tilbyde dig en holistisk, kulturel oplevelse oveni den professionelle ski- og snowboardtræning. Ud fra erfaring forventer vi, at du bliver imponeret af din tid i Japan – det er udover det sædvanlige og i høj kvalitet på alle måder.

 

DIT LIV. DIT EVENTYR. DIN BESLUTNING.

Japan

Sæson og level 1 skilærerkursus


Oplev JaPOW!

Fra November/December

Jobgaranti

Japan

Sæson og level 1 snowboardkursus


Oplev JaPOW!

Fra November/December

Jobgaranti

Japan

Sæson og level 1 ski- og snowboardkursus


Oplev JaPOW på både ski og board! 🤙

Fra November/December

Jobgaranti

Japan

Halv sæson og level 1 skilærerkursus


Oplev Niseko i højsæsonen

Fra November - Januar

Jobgaranti

Japan

2-dages offpiste introduktion


Få en kort introduktion til offpisten

Januar

Lokal guide

Japan

Japan Rundrejse


Få 2 magiske uger i Japan

Marts eller April

USA

Aloha Hawaii Tur


Den perfekte sæsonafslutning for Canada og Japan instruktører

April

Japan

Level 2 skilærerkursus i Japan


Tag dit skiløb til nye højder

Januar - Marts

Jobgaranti

Japan

Level 2 snowbordkursus i Japan


Forbedre din teknik i Japans powdermekka

Januar - Marts

Jobgaranti

Japan

Job til erfarne instruktører


En vintersæson i Japan

December

Jobgaranti

Japan

11 ugers skikursus i Hakuba Valley


Det vildeste skiinstruktørkursus i JaPOW!

December

Jobgaranti

Japan

11 ugers snowboardkursus i Hakuba Valley


Det vildeste snowboardinstruktørkursus i JaPOW!

December

Jobgaranti

Japan

8 ugers ski + offpistekursus i Hakuba Valley


Oplev Japans største skiområde og lær at køre offpiste

Januar

Jobgaranti

Japan

8 ugers snowboard + offpistekursus i Hakuba Valley


Oplev Japans største skiområde og lær at køre offpiste

Januar

Jobgaranti

Japan

8 ugers skikursus i Hakuba Valley


Bliv level 1 skiinstruktør i Japans største skiområde

December og januar

Jobgaranti

Japan

8 ugers snowboardkursus i Hakuba Valley


Bliv level 1 snowboardinstruktør i Japans største skiområde

December og januar

Jobgaranti

Partnerdestinationer

Tilmeld dig vores gratis Infomøder

Se med fra sofaen under et af vores online infomøder

Tilmeld her