Bliv instruktør i Madarao

Oplev Honshus skjulte perle

Destinationen

Madarao er stedet for dig der vil have lidt af det hele. Af de lokale bliver stedet kaldt “the hidden gem of Honshu” – og ikke uden grund! Området byder på skiløb for enhver smag. Selvom området var host for den første Freestyle ski konkurrence og kun ligger 2,5 time fra Tokyo, er stedet stadig mindre kendt end de omkringliggende områder som Nozawa Onsen og Myoko Kogen. Du får en autentisk oplevelse af Japan,  i et lille lokalsamfund, og gennemsnitlig 14 meters snefald sikrer dig at kunne køre i uberørt, bundløs powder.

 

Skiskolen i Madarao

Som Ski eller Snowboardinstruktør i Madarao er der pister for alle niveauer. Her er 30% af området til begyndere, 35% til øvede og 35% til eksperterne. Som en del af skiskolen vil du opleve at være et sted, der brænder for at undervise og udvikle deres gæster – og det samme gælder deres instruktører. Du vil blive en del af et stærkt internationalt team og alligevel få en autentisk japansk oplevelse på en lokal skiskole.

 

Instruktørlivet i Japan

Som ski- eller snowboardinstruktør i Madarao får du lidt for enhver smag. Upræparede pister med frisk powdersne, brede præparerede pister, tree runs, snow parker – you name it, Madarao har det! Skulle du blive få lyst til at prøve kræfter med nye pister, så ligger der et utal af andre skiområder i nærheden, som du kan udforske. I din fritid er der gode muligheder for at udforske Madaraos backcountry og smage på den berømte japanske powder. Trænger du til et break fra skilærerlivet i weekenden, kan du tage lyntoget til Tokyo, og 2,5 timer senere står du midt i storbyens pulserende gader.

 

Fakta om Madarao

  • 1382 meter højt
  • 60% upræpareret
  • 13 lifter
  • 2,5 time med lyntog til Tokyo
  • Hot springs
  • Gennemsnitlig 14 meters snefald

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld