Bliv skiinstruktør i Rusutsu

Ét skiområde, tre bjerge, masser af sne

Drømmen i Rusutsu

 

Når sneen er tør, består af 95% luft og der forøvrigt kommer hele 14 meter per vinter, så ved man at en skisæson, som skilærer i japanske Rusutsu, er noget nær det ultimative man kan opnå på ski. Rusutsu er et område bestående af tre bjerge forbundet af skilifter, og er efterhånden verdenskendt for førsteklasses sne, og de rigelige mængder heraf. Med 18 lifter, der hovedsageligt er moderne, og et område spredt over tre bjerge med ikke-eksisterende liftkøer, så er der nem adgang til uopkørt puddersne hele sæsonen. Når det tilmed er tilladt at begive sig ud i områdets enorme backcountry, så vil enhver sneelsker der kommer på sæson i Rusutsu som skilærer eller snowboardlærer uden tvivl føle sig hjemme fra dag et. Med både en traditionel park samt en sidecountry terrænpark, udviklet i samarbejde med Salomons dygtigste free skiers, er der udfordringer til enhver smag hver dag i hele sæsonen.

 

 

 

Rusutsu Ski and Snowboard School

 

Skiskolen har gennem mange år udviklet et ry for at være en af de bedste i landet, og servicerer både nationale og internationale gæster fra bl.a. Hong Kong, Kina og Australien. Som uddannet skilærer hos Snowminds vil du igennem vores gode partneraftale blive ansat som en værdsat del af stamteamet, og primært undervise på engelsk. Skiskolen er kendt for at have et tæt sammenhold blandt de ca. 50 ski- og snowboardinstruktører, som primært bor sammen, og med højtprioriteret skilærertræning er der super muligheder for at forbedre sit eget skiløb i fritiden. Udover selvfølgelig at have fokus på gæsternes læring og sjov i sneen, går skiskolens japansk-engelske ledelse højt op i at deres ansatte har det godt. 

Livet som instruktør

 

Engagerende arbejdsdage perfekt afrundet af spændende aktiviteter i fritiden får en sæson i Rusutsu som skilærer til at gå op i en højere enhed. Om man vil fordybe sig i den japanske kultur, som er så meget mere end frisk sushi, prøve kræfter med en snescooter eller slappe af i de lokale hotsprings, så er en ting sikkert: der er altid noget at lave i Rusutsu’s japanske powdermekka!

 

Fakta

 

  • Skiløb fra 400 meters til 994 meters højde
  • 14 meter sne om året, et af verdens højeste gennemsnit
  • 37 forskellige piste i alle kategorier
  • 18 moderne lifte der dækker stort areal på 3 bjerge
  • Ride in comfort; moderne overdækkede stolelifte og gondoler
  • Night skiing til kl 20.45
  • Sidecountry terrænpark
  • Naturlige Onsen (Hot springs) flere steder i byen
  • Mulighed for snescooter, heliskiing og meget mere

INFOMØDER

Hør mere om en sæson i sneen og stil alle dine spørgsmål

Tilmeld her