Bliv ski instruktør i Tomamu

Destinationen

Tomamu har den ideelle placering for dig, der ikke kan få for meget sne. Hokkaido øen er kendt for sit massive snefald, og Tomamu får gennemsnitligt 14m sne årligt. Det giver dig rig mulighed for at smage på den japanske powder i løbet af din sæson. Ud over fænomenalt skiløb byder resortet på et væld af kulturelle og kulinariske oplevelser. Som noget helt unikt for dette område bygger de hver vinter en “Ice Village” – en lille landsby af is fyldt med aktiviteter og et must at opleve!

 

 

Skiskolen i Tomamu

Tomamu-skisportsområdet har pister til alle niveauer. Her er 48 % af området for begyndere, 38 % for øvede og 14 % for eksperter, og der er naturligvis fantastiske muligheder for ski mellem træerne og off-piste. Det giver dig ikke kun gode betingelser for at undervise, men også når du holder fri og vil udforske området. Du kan se frem til at blive en del af et internationalt skiskolefællesskab. I skiskolen er der gode muligheder for at undervise både børn og voksne, og der er mulighed for at undervise på forskellige niveauer. Skiskolen på Club Med Tomamu er travl, derfor er det ikke noget problem at få nok timer, du kan se frem til at arbejde 6 dage om ugen = god løn.

 

Livet som instruktør

Tomamu byder på en autentisk japansk oplevelse og et væld af aktiviteter, når du smider uniformen. Området er kendt for sine kulinariske oplevelser, så det er oplagt at tage til sake-smagning eller prøve Hokkaidos specialtitet Yakiniku barbeque, som er lavet af lokale råvarer. Tag på trekking, stå på skøjter, stå på ski om aftenen eller slap af i Onsen efter en lang dag på bjerget. Hvis du trænger til et break fra sneen, kan du tage en tur i Mina Mina Beach, som er Japans største indendørs strand.

Fakta om Tomamu

  • 1239 meter høj
  • Isby
  • 6 elevatorer
  • Mina Mina Beach – den største indendørs strand med en 30*80 m stor bølgebassin
  • I gennemsnit 14 meter snefald
  • Lækre madoplevelser
  • Natskiløb
  • Club Med-oplevelse

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld