Tag en pause og bliv skiinstruktør

Gør din drøm til oplevelse inden det er for sent med en sæson som skilærer

Er du træt af store bunker papir og en triviel hverdag, eller er du kørt fast i studiet? Slip væk fra det hele, bliv certificeret skiinstruktør og arbejd en hel sæson i et af de mest fantastiske skiområder verden kan tilbyde. Hos Snowminds arrangerer vi hele oplevelsen, så du kan få bedst mulige start og nyde det forstående eventyr!

På Snowminds kurser vil du blive mødt af nogle af de bedste trænere skiverdenen kan mønstre, som udelukkende har et formål; at tage dit skiniveau til højder du troede umuligt og gøre dig klar til den afsluttende eksamen som certificeret skilærer. Med en bestået uddannelse har du med Snowminds jobgaranti på et skiresort af højeste kvalitet. Arbejdet som skilærer er ikke kun at undervise. Det giver dig mulighed for at komme til at kende en anden kultur, slappe af i bjergene, få kontakter og venskaber for livet, samt udvikle din skiteknik.

Tag en pause fra det hele og giv dig selv muligheden for at udforske den vide verden og leve livet fuldt ud, mens du kan, og mens du stadig er energisk og eventyrlysten! Med en skiinstruktøruddannelse kan du stå på ski hver dag og nyde mens du yder. Oplev på egen krop, hvorfor hundredevis af Snowmindsinstruktører vender tilbage hvert år.

Finpuds dine skifærdigheder og bliv certificeret af de internationalt anerkendte østrigske skilærerinstruktører. De træner, analyserer og forbedrer alle aspekter af dit skiløb, indtil de sorte pister med lethed forceres med bind for øjnene. Efter en bestået eksamen sørger Snowminds for en uforglemmelig sæson med jobgaranti på en af jordens fedeste skidestinationer sammen med andre Snowmindsinstruktører.

 

Din sæson som skiinstruktør er vores topprioritet

Hos Snowminds har vi skræddersyet skiinstruktørkurser fra 2.5 – 7 uger, så du uanset skiniveau kan få drømmen om en sæson som skilærer opfyldt. Vi anbefaler dig, at tage et længere kursus, for at få det optimale ud af din sæson og blive bedst på ski – du vil ikke tro det, men vores kurser tager dit skiniveau til højder du ikke troede muligt!

Er du i tvivl om hvilket kursus du skal vælge er du ALTID velkommen til at kontakte os! Uanset hvilket kursus kan du altid se frem til følgende hos Snowminds:

  • En fuld vintersæson som skiinstruktør i et top skiresort
  • Alpernes bedste skitrænere, der med garanti vil revolutionere dit skiniveau
  • Et unikt fællesskab med venner for livet
  • Trygheden ved at rejse med dansk selskab, der er medlem af rejsegarantifonden
  • Alt praktisk organisering før, under og efter vintersæsonen
  • En internationalt anerkendt skilæreruddannelse

 

Alt i alt sørger vi for ALT det praktiske i forbindelse med din vintersæson – det eneste du skal sørge for er at pakke en kuffert, dine ski og en ordentlig pose med højt humør, så du kan få drømmen om en vintersæson som skiinstruktør hos Snowminds opfyldt!

Vælg dit skiinstruktørkursus

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere