Bliv skiinstruktør i New Zealand

Stå på ski i verdens smukkeste natur

Destinationen

 

New Zealand er uberørt. En bøde på 100$ for offenligt affaldsforurening er med til at holde det på den måde. New Zealand er i årenes løb stille og roligt blevet til et hot spot til for eventyrlystne rejsende i alle aldre. Det byder på noget af det bedste skiløb på den sydlige halvkugle, især på Sydøen har med en imponerende bjergkæde, der kaldes “The Southern Alpes”. Det store udvalg af udendørsaktiviteter, fra canyoning og grotter til heli-skiing og bungee jumping, som ikke engang et postkortfoto kan yde retfærdighed. Man er simpelthen nødt til at se det med egne øjne for at tro det!

 

For første gang, kan Snowminds tilbyde dig muligheden for at blive skiinstuktør eller snowboard instruktør i New Zealand og arbejde en sæson gennem et særligt partnerskab med The Remarkables resort. Hvis du allerede har instruktør erfaring, kan du se vores jobs for erfarne skiinstruktører i New Zealand

New Zealand snowminds ski kort

Kulturen i New Zealand

Med et ry for at være nogle af verdens bedste rugbyspillere, bliver rugbystjernerne fra New Zealands All Blacks hyldet som Guder. Som man kan se, tager de rugby meget seriøst, men New Zealnd tager også deres ski og snowboard seriøst.

Første gang skiløb blev bragt til New Zealand, var tilbage i 1860’erne. En norsk guldgraver, der var så klog, at han brugte sin ski til at komme til udgravningerne. Nu er skiløb blevet en sport i New Zealand, og de tilbyder spektakulært terræn til en række snesportsgrene, herunder skibjergbestigning, snowboarding og heli-ski.

Hvad angår skikultur, elsker newzealænderen at stå på ski. De have en af de bedste kvaliteter og længste vintersæsoner på den sydlige halvkugle. Sydøernes bjergresorts ligger højt i de sydlige alper og fanger snefyldte vejrsystemer, der ankommer fra begyndelsen af juni til oktober. Det betyder, at du kan forvente kvalitetssne, der tiltrækker både lokale og internationale gæster, især fra Australien.

 

Livet som instruktør i New Zealand

Når du er blevet uddannet af newzealandske eksperter, kan du se frem til en sæson i et land der har været anset for at tilbyde nogle af de bedste skisportsmuligheder på den sydlige halvkugle. På Sydøen ligger “The Southern Alpes”, der er hjemsted for tre store skiområder, alpine bjergtoppe, og verdensklasse skiskoler. Lige så vigtigt er, at snekulturen i New Zealand er enorm – der findes ikke kun hyggelige og billedskønne alpebyer, men også storbyer som Queenstown, der er vilde med skiløb!

 

På grund af den omvendte årstid finder skisæson i New Zealand sted i den nordlige sommer. Muligheden for at stå på ski i sommermånederne findes kun få andre steder, bl.a. i Sydafrika, Australien, og Argentina. Med en sæson fra juni til oktober, gør New Zealand det muligt kun at have skiene pakket en enkelt dag om året: Den dag du flyver hjem igen.

 

Partnerdestinationer

 

ANSØGNING ÅBEN FOR 2024/25 SÆSONEN!

OPLEV EN VINTER FOR LIVET - BOOK FØR 31. DECEMBER TIL DETTE ÅRS PRIS!

ANSØG