Bliv skiinstruktør i New Zealand

Stå på ski i verdens smukkeste natur

Destinationen

 

Det autentiske og meget smukke New Zealand er stille og roligt blevet et hotspot for alverdens eventyrlystne rejsende – repertoiret af outdoor-aktiviteter og ekstremsport er forankret i absolut betagende naturlige omgivelser er helt uden sammenligning!

 

Du kan se frem til en fantastisk sæson i dette mytiske land, som har det bedste skiløb og sublime sneforhold på den sydlige halvkugle. Snekulturen i New Zealand er massiv – ikke alene er der små, smukke og maleriske alpine landsbyer, der er også hele metropoler, som er besat af ski (for eksempel Queenstown). Nogle kalder New Zealand for Australiens lillebror, blot med større bjerge. De fleste af New Zealands skiområder ligger nemlig over 2.000 meters højde.

 

New Zealand er berømt for at have uhyre lange skisæsoner, og eftersom at landet ligger på den sydlige halvkugle betyder det, at du har skiløb hele sommeren. Den slags skiløb kan du kun finde ganske få steder på kloden, blandt andre i SydafrikaAustralien og i Argentina. Det kloge hoved, har dog gjort lidt hovedregning og fundet ud af, at man kan udleve drømmen om den endeløse vinter. Med en sæson, der oftest strækker sig fra juni til og med september er det muligt kun at skulle have skiene pakket sammen én dag om året; nemlig den dag, hvor man flyver tilbage til den nordlige halvkugle.

 

New Zealand snowminds ski kort

Kulturen

Med et ry for at være nogle af verdens bedste rugbyspillere, bliver rugbystjernerne fra New Zealands All Blacks hyldet som Guder. Som man kan se, tager de rugby meget seriøst, men New Zealnd tager også deres ski og snowboard seriøst.

Første gang skiløb blev bragt til New Zealand, var tilbage i 1860’erne. En norsk guldgraver, der var så klog, at han brugte sin ski til at komme til udgravningerne. Nu er skiløb blevet en sport i New Zealand, og de tilbyder spektakulært terræn til en række snesportsgrene, herunder skibjergbestigning, snowboarding og heli-ski.

Hvad angår skikultur, elsker newzealænderen at stå på ski. De have en af de bedste kvaliteter og længste vintersæsoner på den sydlige halvkugle. Sydøernes bjergresorts ligger højt i de sydlige alper og fanger snefyldte vejrsystemer, der ankommer fra begyndelsen af juni til oktober. Det betyder, at du kan forvente kvalitetssne, der tiltrækker både lokale og internationale gæster, især fra Australien.

 

Livet som instruktør

 

Som hjemland for Ringenes Herre-filmene, er New Zealands vilde og barske landskab en legeplads for off-piste entusiaster! Det er nemt at forstå, hvorfor skiløbere og snowboardere verden over flokkes til New Zealand i jagten på det ultimative eventyr. Overfloden af aktiviteter – blandt andet verdens højeste bungee jump, jetboating, paragliding, skydiving og naturlige varmtvandskilder for blot at nævne få – blandet med det livlige afterski, verdensklasse pister og -faciliteter, samt en unik kultur, er opskriften på det perfekte eventyr. Det eneste, du skal bekymre dig om, er at undvige får på pisterne! – og det giver da bare hverdagen som skiinstruktør et ekstra sjovt twist. Så tag med Snowminds til Oceanien og få en helt unik oplevelse!

 

Partnerdestinationer

 

FÅ 5.000 KR I LAST CALL RABAT🇨🇭

FÅ DIT LIVS OPLEVELSE I SCHWEIZ DENNE VINTER!

RESERVER HER