Bliv skiinstruktør i Kvitfjell

Oplev en fuld sæson i Norges uopdagede perle

Destinationen

Kvitfjell er et topmoderne skiresort, med alsidigt skiløb for alle. Her er der fantastiske børneaktiviteter for de mindste og olympiske udfordringer for selv de mest erfarne skiløbere. Med flere terrenparker, fantastiske sneforhold og placering tæt på Lillehammer har Kvitfjell mulighed for at give dig en fantastisk sæsonoplevelse til vinter!

I resortet kan du stå på ski på hele 3 fjeldsider. Kvitfjell Varden, Vestsiden og Østsiden, og med et topmoderne liftsystem kommer du nemt rundt mellem disse.

Med flere begynderområder vil du, som instruktør, have fantastiske forhold til at lære fra dig, lege og tage på fantastiske eventyr.

 

Skiskolen

Nu har du mulighed for gennem Snowminds at komme til at arbejde hos skiskolen i Kvitfjell, og blive en del af et unikt fællesskab med skiløb som fælles passion. Når du tager dit kursus gennem Snowminds vil vi sikre at du har alle redskaberne til at komme godt igennem din første sæson som skiintruktør. Som en del af den lille skiskole hos Kvitfjell vil du indgå i et unikt fællesskab og få muligheden for at bidrage i flere afdelinger når der i lavsæsonen ikke er ligeså mange timer i skiskolen.

Kvitfjell sætter alt ind på at sætte et hold af topproffesionelle instruktører og de fleste tager deres Level 2 kursus allerede under samme sæson. Ligeledes har skiskolen generelt mange gengangere fra år til år, og netop dette taler jo for det fantastiske sammenhold som binder sæsonarbejderne sammen.

Instruktørerne bor i personale hus med eget værelse og fælles køkken etc.

Hos Kvitfjell Skiskole bliver der arrangeret træning for din egen udvikling, hvor du har mulighed for at lære fra de mere erfarne instruktører. Træningen er varieret, og byder både på udvikling for dit skiløb og dine undervisningsmetoder.

Livet som skiinstruktør i Kvitfjell

Kvitfjell er en autentisk fjellby, hvor du bor tæt på hyggelige caféer og ikke mindst tæt på pisterne!

Den totale sæsonoplevelse sikre at du aldrig vil komme til at kede dig. Gennem dit arbejde i skiskolen vil du få et internationalt netværk af venner for livet, og I vil sammen sikre at sæsonen bliver jeres livs oplevelse.

Fakta om Kvitfjell

  • Skiløb fra 200 meter til 1044 meter
  • 14 lifter
  • 34 pister
  • 34 km piste
  • 1 gondol, 4 stolelifter, 6 træklifter og 3 børnelifter.
  • 2 parker
  • En destination for alle niveauer

 

 

 

Sikre dig en plads til Canada 🇨🇦

Der er et begrænset antal visa til Canada. Ansøg nu for at sikre dig et!

Læs mere her