Bliv skiinstruktør i Kvitfjell

Oplev en fuld sæson i Norges uopdagede perle

Bliv skiinstruktør i Kvitfjell

Kvitfjell er med sin beliggenhed blot 45 minutter nord for Lillehammer en sand perle. Skiområdet blev bygget i forbindelse med De Olympiske Vinterlege i 1994, og byder på topmoderne faciliteter. Som skilærer i Kvitfjell får du den fulde sæsonoplevelse og uanset om du vil udfordre dig selv på den olympiske piste, lære nye tricks i de 2 tærren-parker, udfordre dig selv med fantastiske ture på langrend eller cruise ned af altid perfekt præparerede pister, så har Kvitfjell noget for dig. 

Kvitfjell er Norges skjulte skiparadis, og her sikrer du dig en lang sæson som skiinstruktør med fantastiske oplevelser. Sæsonen i Kvitfjell starter i november, og strækker sig oftest langt ind i april. Den fantastiske beliggenhed nord for Lillehammer giver fantastisk natur, unikke sneforhold, og Kvitfjell regnes som en af de mest snesikre destinationer. 

 

Obs. Tjek vores anmeldelser på Trustpilot og Facebook for at lære mere om Snowminds fra vores instruktører!

 

Skiskolen i Kvitfjell

Nu har du mulighed for gennem Snowminds at komme til at arbejde hos skiskolen i Kvitfjell, og blive en del af et unikt fællesskab med skiløb som fælles passion. Når du tager dit kursus gennem Snowminds vil vi sikre at du har alle redskaberne til at komme godt igennem din første sæson som skiinstruktør. Som en del af den lille skiskole hos Kvitfjell vil du indgå i et unikt fællesskab og få muligheden for at bidrage i flere afdelinger når der i lavsæsonen ikke er ligeså mange timer i skiskolen.

Kvitfjell sætter alt ind på at sætte et hold af topprofessionelle skiinstruktører og de fleste tager deres Level 2 kursus allerede under samme sæson. Ligeledes har skiskolen generelt mange gengangere fra år til år, og netop dette taler jo for det fantastiske sammenhold som binder sæsonarbejderne sammen.

Hos Kvitfjell Skiskole bliver der arrangeret træning for din egen udvikling, hvor du har mulighed for at lære fra de mere erfarne instruktører. Træningen er varieret, og byder både på udvikling for dit skiløb og dine undervisningsmetoder.

Fakta om Kvitfjell

  • Skiløb fra 200 meter til 1044 meter
  • 14 lifter
  • 34 pister
  • 34 km piste
  • 1 gondol, 4 stolelifter, 6 træklifter og 3 børnelifter.
  • 2 parker
  • En destination for alle niveauer

 

 

 

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld