Bliv instruktør i Schweiz

Fantastisk sne. Vild freeride. Smuk natur.

Destinationen

 

Hyggelige små landsbyer og et utroligt bjerglandskab danner kulisserne til en sæson som skiinstruktør i Schweiz. I et land, der er kendt for at have styr på tingene og altid levere høj kvalitet, er skiløbet naturligvis også i en klasse for sig.

Schweiz er landet, som offpiste entusiaster flokkes til, hvor særligt Verbier er kendt for at være vært for flere freeride konkurrencer. For den erfarne og nye skiløber er det et sandt mekka at kunne boltre sig på de næsten endeløse pister, som Schweiz byder på med sine høje bjergtoppe.

Ud over skiløb er Schweiz er kendt for sin enestående natur, chokolade og ost – og så har man vel egentlig ikke brug for meget mere her i livet?

 

Snowminds ski destinationer  Schweiz

Bjergene

 

Skiområderne i Schweiz er en stor legeplads for erfarne og nye skiløbere og snowboardere. De høje bjerge giver ikke bare en utrolig snegaranti, hvor du fx i Sass-Fe kan stå på ski hele året rundt – de giver naturligvis også nogle lange og udfordrende nedfarter.

I Verbier kan du prøve kræfter med en af Europas stejleste nedfarter, men det er ikke kun på pisten, Schweiz brillierer. Gå på opdagelse i Schweiz backcountry, og du vil forstå, hvorfor erfarne skiløber og snowboardere valfarter til bl.a. Zermatt, Nendaz og Verbier for at få deres offpiste adrenalinrush.

 

Livet som instruktør

En sæson som skiinstruktør i Schweiz byder på fantastisk skiløb og rig mulighed for både freeride og freestyle i kombination med en kultur hvor service er i højsæde og lønnen matcher kendissernes ekstravagante livsstil. (Næsten)

Som ski- eller snowboardinstruktør i Schweiz får du både rig mulighed for at tage dit eget skiløb i lige den retning der passer dig, samtidig med at du arbejder for en seriøs skiskole, som forventer du leverer samme service som resten af det schweiziske folk er verdenskendt for.  

Der er mange muligheder for fantastiske oplevelser som instruktør i Schweiz, og vi sidder naturligvis klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte match, så du kan få mest muligt ud af din sæson med Snowminds i Schweiz.

 

Tilmeld dig vores gratis Infomøder

Se med fra sofaen under et af vores online infomøder

Tilmeld her