Sæson og level 1 + 2 i La Tzoumaz

Shadow, arbejde og træn din level 1 og 2 instruktøruddannelse i de Schweiziske alper

Sæson og level 1 + 2 i La Tzoumaz, Schweiz

Hvis der er et sted, der er anerkendt for sine magiske bjerge og skiløb, så er det Schweiz. Det er ikke tilfældigt, at skiløbere fra hele verden har dette unikke alpeland øverst på deres bucketliste, og nu har du chancen for at gøre dette på en hel sæson i La Tzoumaz!

På denne vintersæson kombinerer du arbejde og sjov gennem hele sæsonen på vores engelsktalende level 1 & 2 skiinstruktør uddannelsesprogram i La Tzoumaz.
Du vil befinde dig lige i hjertet af det verdensberømte Les 4 Vallées skisportssted, et af Schweiz største skisportssteder, der tilbyder nogle af de bedste og mest varierende terræn i verden, og du kan stå på ski fra La Tzoumaz til Verbier.

 

Livet som skiinstruktør

Med god grund er Schweiz en af ​​de mest ønskede skidestinationer for både nye og erfarne skiinstruktører. De schweiziske alper tilbyder noget af det bedste skiløb i verden, både på pisten og off-piste. Dette er specifikt tydeligt i skisportsstedet Les 4 Vallées, som er kendt for sit fantastiske off-piste terræn.

Da Schweiz er meget efterspurgt og modtager et betydeligt antal velhavende kunder, er det et af de bedste steder at lære af erfarne instruktører og starte din skiinstruktørkarriere. Som nyligt certificeret instruktør modtager du typisk mellem 20-27 CHF i timen, hvilket er betydeligt højere end andre steder. Hvis du planlægger at gøre en karriere som instruktør, er dette stedet!

I løbet af sæsonen bliver du indkvarteret med andre Snowminders i en delt lejlighed med køkkenfaciliteter i La Tzoumaz eller de omkringliggende byer. La Tzoumaz er et af de mest besøgte byer i Schweiz med et stort skiinstruktørfællesskab. Instruktørerne mødes typisk et par lokale steder i byen, og på fridage er der ofte et par af dem, der udforsker byen sammen.

 

HVAD ER INKLUDERET?

Vi har skabt en holistisk vinteroplevelse fra december til april, hvor du bliver certificeret skiinstruktør med mulighed for at arbejde hos Ecole Suisse de Ski i La Tzoumaz.

 

Med denne kursuspakke kan du se frem til følgende fordele:

 • En fuld vintersæson i La Tzoumaz
 • Fælles sæsonbolig i et chalet med andre snowminders. Første måned er betalt*
 • En Snowminds Teamleder under hele sæsonen
 • Sæsonliftkort til Les 4 Vallées**
 • 150 timers level 1+2 træningsprogram inklusiv videoanalyse og aften sessions
 • Level 1+2 BASI eksamen inklusiv alle gebyrer, materialer og medlemskab***
 • Shadow og arbejdsmuligheder
 • Mulighed for ansættelse på skiskolen Ecole Suisse de Ski i løbet af sæsonen****
 • Skiskole introduktion, der forbereder dig på livet som certificeret skiinstruktør
 • Sociale team events i løbet af sæsonen
 • Pro-tilbud hos Snowminds Store
 • Forberedende træningsprogram
 • Kick-off event før afgang hvor du møder din gruppe, teambuilding osv.
 • Forberedelsesmateriale og tips vedrørende pakning, forsikring, visum mm., før, under og efter sæsonen
 • Rejsegaranti og tryghed med Snowminds Tryghedsgaranti og dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden

 

Hvad er ikke inkluderet?

 • Transport til/fra La Tzoumaz, Schweiz*****
 • Afbestillingsforsikring, rejseforsikring og potentielle visumgebyrer
 • Alle måltider og alt andet, der ikke er nævnt ovenfor

 

Som et Snowminds-varemærke tager vi os af alt det praktiske og koordinerer med vores professionelle partnere i Schweiz for at give dig en livslang oplevelse, som vi er kendt for!

*Vi arrangerer bolig for sæsonen, så du slipper for besværet og kan bo sammen med de andre Snowminders. Den første måned er inkluderet i prisen, du vil blive bedt om at betale resten inden afrejse. Du får mere information herom op til sæsonen.

**Der er et 200 CHF gebyr på liftkort for alle født før 1998 og/eller dem, der har tilmeldt sig senere end den 20. november 20223.

***Førstehjælpskursus er ikke inkluderet, men vi hjælper gerne med at arrangere et førstehjælpskursus for dig, hvis du ikke allerede er certificeret.

****Ansættelse afhænger af, at du har bestået dine eksaminer, ydeevne under træning, sprogfærdigheder og er baseret på krav fra skiskolen.

*****Vi hjælper gerne med anbefalinger til booking af flybilletter og lufthavnstransport til din endelige destination. Kontakt os når som helst, hvis du er interesseret i dette.

 

HVEM KAN ANSØGE?

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer, der udvælges til vores hold af skiinstruktører, og vi er blandt vores skiskolepartnere kendt for at uddanne dygtige, energiske og topmotiverede skiinstruktører. Du behøver ikke være skiekspert, og uanset niveau er vores kurser skræddersyet, så du får optimal skitræning inden skilærereksamenen, så du kan få drømmen om en vinter som skilærer i Schweiz opfyldt! Det vigtigste er, at du er positiv, livsglad, eventyrlysten og klar til at arbejde hårdt for at få en oplevelse for livet i Snowminds Teamet.

 

Grundlæggende forventer vi, at du:

 • Er komfortable på røde pister
 • Er udadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret
 • Er god med både børn, unge og voksne
 • Kan lide at undervise og at blive udfordret
 • Behersker engelsk på samtaleniveau
 • Er minimum 18 år og berettiget til at rejse ind i Schweiz med et turistvisum

 

Når du har sendt din ansøgning, vil vi kalde dig til samtale, hvor vi vil vurdere dit kandidatur. Samtidig har du mulighed for at høre mere om vores kurser og en oplevelse som skiinstruktør i Schweiz. Herefter vil vi vende tilbage til dig med info om, hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på holdet.

Vi har stor interesse for vores kurser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist ca. hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

 

"Jeg har haft 5 sæsoner i Les 4 Vallées skiområdet, og det var fuldstændig fantastisk. Hvis du leder efter fantastisk skiløb og personlig udvikling både på og uden for sneen, skal du ikke lede længere og bare KOM AFSTED!"

- Thijs Kennis, Snowminds Course Manager

Pris

Course Icon Level 1 og 2 skiinstruktør kursus i La Tzoumaz

Course Icon fra 46.995 DKK

Course Icon

Course Icon La Tzoumaz, Schweiz

Course Icon December - April

Course Icon 1.500 DKK (1. depositum)

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os!

Få dit livs vinter i Verbier denne vinter🇨🇭

Book med 3.500 kr last-minute rabat

LÆS MERE HER