Leukerbad

Et skiidyl fyldt med udfordringer

Destinationen

Leukerbad er lokaliseret i Daltal, som er ligger i hjertet af Schweiz. Området ligger 2 timers kørsel fra Bern. Leaukerbad er området for dig som vil udfordre din pistekørsel, da det primært af bestående af røde og sorte pister. Bjerget topper på 2610 meter, hvor der er mulighed for at toure flere steder på bjerget. Området giver dig god mulighed for at udforske den vilde natur, og du vil forhåbentlig møde mere end 1 bjergged på din sæson her.

Livet i Leukerbad

Leukerbad er omgivet af skov, hvor det traditionelle liv er i højsædet. Byen består af en masse hoteller og restauranter som er opført i klassisk stil. Maden er også i en traditionel stil, hvor din kulinariske fornemmelse virkelig bliver sat på prøve. Afterski er der også rigeligt af i Leukerbad, da gæsterne ofte er avancerede skiudøvere, så forventer de også helt klart at kunne tage til en omgang aprës ski bagefter.

Der er rigelig med shoppingmuligheder i Leukerbad, trods det lave befolkningsantal. Derudover er du tæt på andre bjerge, hvor du vil kunne udforske de små bjergbyer når du trænger til en pause.  Derudover er vintervandring og paraglidning også utrolig populært i området, og det er en fantastisk måde at opleve naturen på.

Fakta

  • Skilifter til 2850 meters højde
  • 52km piste
  • Skiområde for øvede
  • Gennemsnitlig snefald 3 dage om ugen.

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere