Schweiz🇨🇭

Landet med de største og højeste områder i Europa, ostefondue og mulighed for paraglidning i magiske omgivelser!

HVEM KAN BLIVE SKIINSTRUKTØR?

Hos Snowminds mener vi ikke, at der er én bestemt type, som er den perfekte kandidat til jobbet som skiinstruktør Vi tror på, at et alsidigt team er det stærkeste.

Det vi leder efter i en skiinstruktør er, en person som er super motiveret, elsker ski/snowboard, gerne vil udvikle sig, som er klar på en udfordring og på at få en fantastisk oplevelse sammen med os. Vores bedste råd er at være dig selv, og ikke være bange for at vise hvem du er – det sætter vi kæmpe pris på!

En bonus er, hvis du er god til sprog og har undervisningserfaring. Det er bestemt ikke noget krav og vores egen erfaring fortæller os også, at det er noget alle kan lære og mestre, så længe man er motiveret!

 

HVOR DYGTIG SKAL MAN VÆRE FOR AT BLIVE SKIINSTRUKTØR?

Hos Snowminds er der deltagere, der har stået i alt fra 2 til 20+. Grundlæggende er det svært at sige præcist, hvor højt niveauet skal være. Såfremt du har stået i fx 3 uger, anbefales det, at du vælger et af vores længere kurser, så du kan få optimal træning inden eksamen.

Snowminds har en utrolig høj beståelsesprocent (mere end 90% af kursisterne består deres kursus, afhængigt af kursus). Består man ikke, kan det både skyldes skiniveau, sprogniveau eller at man bare rammer en dårlig dag, hvilket kan ske for alle.

Hos Snowminds anbefales det, at du uanset skiniveau, tager så langt et kursus som muligt, for at få det optimale ud af dit sabbatår og flytter dit skiniveau til højder du ikke troede var muligt!

Derudover er det også muligt at vælge et af de specialdesignede ski og snowboard camps, som er udformet til at optimere dine færdigheder uanset niveau. Disse camps kan man passende tage inden sit Snowminds kursus, for at være helt klar.

 

HVORDAN STARTER JEG MIN SKILÆRERUDDANNELSE?

For at blive skiinstruktør, skal du sende en ansøgning via ansøgningsformularen på Snowminds hjemmeside. Herfra ledes du igennem hele rekrutteringsprocessen.

Når du ansøger om at blive skiinstruktør hos Snowminds foregår det således:

  1. Du ansøger gennem ansøgningsformularen på hjemmesiden 📝. Her indsender du dine kontaktoplysninger og hvilken rejse/kursus du ønsker. Du kan også lave en åben ansøgning, hvor Snowminds hjælper med at finde det perfekte kursus for dig.
  2. Herefter inviterer Snwominds dig til en personlig samtale 👥 Snowminds vil invitere dig til en samtale på deres kontor i København, telefonisk eller online.
  3. Inden samtalen skal du betale et depositum på 1.500 kr. Herefter bedes du udfylde en formular, hvor CV, motiveret ansøgning, karakter, billede er inkluderet. Dette skal vedhæftes, så Snowminds har mulighed for at lære dig endnu bedre at kende inden samtalen.
  4. Er det et match? 📬 Snowminds giver dig hurtigt besked om du har fået en plads på kurset og i teamet eller ej. Herefter er det bare at glæde sig, finde udstyret frem fra kælderen, og vente på afgang.

 

  • Skal du til Japan eller Canada er der en visumansøgnings process du skal igennem (working holiday visa), for at kunne få arbejdstilladelse i Canada og Japan. Dette guider Snowminds dig igennem.

 

LIVET SOM SKIINSTRUKTØR

Skiinstruktører eller snowboardinstruktører er personer du vil møde på alle skisportssteder rundt omkring i verden. De er en stor del af det lokale miljø. Men hvordan er det at være skiinstruktør?

Livet som skiinstruktør er et sjovt liv, hvor arbejde og fritid forenes. Dagene er sjældent ens og tilværelsen er fyldt med nye mennesker og oplevelser.
En arbejdsdag som skiinstruktør indebærer typisk, at man står op og fanger den første lift op på bjerget. Her har du en god times frit skiløb på de nypræparerede pister, helt for dig selv på denne tid af dagen. Herefter møder du ind på skiskolen, hvor din arbejdsdag begynder.
Dagene på skiskolen kan variere meget. Hver uge ankommer nye gæster på destinationen. Det gør, at det kan variere hvor mange timer du har fra dag til dag og fra uge til uge. Dog er arbejdstimerne ofte således, at du har nogle timers undervisning om formiddagen, og så igen om eftermiddagen efter frokost. Når arbejdsdagen er slut, har du tid til at bruge resten af dagen med dine venner og kollegaer fra skiskolen.

Ønsker du at læse mere om, hvad en arbejdsdag og livet som skiinstruktør ser ud? Så hop ind på Snowminds blog, og læs om tidligere og nuværende instruktørers mange oplevelser!

HVAD HVIS JEG IKKE HAR TID TIL EN HEL SÆSON?

Til dig der ikke har mulighed for at rejse afsted på en fuld sæson, tilbyder Snowminds også mange andre muligheder for camps og uddannelser. Herigennem kan du tage på kortere rejser, hvor du stadig får en masse træning, udvikling og en instruktøruddannelse.

HVORDAN BLIVER MAN SKIINSTRUKTØR?

Instruktør uddannelsen kan tages på flere måder, alt efter hvad du ønsker at bruge uddannelsen på.
Bureauer som Snowminds kan hjælpe dig med jobgaranti på en skiskole for sæsonen, kursus med uddannelse fra 2-7 uger, sprogkursus op til sæsonen, kick-off event i Danmark før afrejse, transport og logi, liftkort, uniform, diverse forsikringer mm. Snowminds kan altså hjælpe og støtte dig gennem hele processen.

HVAD INDEBÆRER UDDANNELSEN SOM SKIINSTRUKTØR?

Uddannelsen hos Snowminds indebærer alt hvad der skal til, for at du kan være klar til at arbejde en hel sæson som skiinstruktør. Hvert kursus har forkskellige inklusioner alt efter land, og rejsen dertil. Overordnet indebærer uddannelsen :

  • Inden din sæson vil du modtage specielt udviklet Snowminds forberedelsesmateriale, med al vigtig information om hele oplevelsen og gode råd og tips.
  • Professionel undervisning og træning på pisterne i ugerne op til eksamen. Her vil I blive delt op i grupper, der svarer til samme skiniveau, så alle kan være med. Her øves der på diverse teknikker, der kræves af dig, samt du skal undervise i, efter endt uddannelse. Dette vil vores meget dygtige skiinstruktører lede dig trygt igennem, så du kan få en flyvende start på sæsonen!
  • Der vil under træningen også være mulighed for videoanalyse, så du kan gennemgå din teknik helt ned til mindste detalje og få gode råd og vejledning, til hvordan du videre skal arbejde med dit skiløb.
  • Sproget er også en meget vigtig del af uddannelsen. Specielt gældende ved Østrig og Spanien, hvor det forventes, at man på destinationen kan undervise på deres sprog. Derfor vil der også blive lagt vægt på sprogtræning under kurset, hvor der øves i at tale sproget og kunne de rigtige ski-relaterede gloser.
  • Der vil være en masse teambuilding og fællesskabs aktiviteter i løbet af ugerne, så du rigtig kan lære dine nye kollegaer at kende.

REJS MED SNOWMINDS PÅ DIN VILDESTE SÆSONOPLEVELSE, FORDI…

Fra dag ét har Snowminds haft ét hovedformål med alt hvad vi har gjort; at dele vores passion og skabe unikke oplevelser for ligesindede skientusiaster rundt omkring i verden.

Vi forsøger at klæde vores instruktører på, så de er bedst muligt rustet til at gennemføre en ski- eller snowboardinstruktøruddannelse. Hvorefter de skal kunne stå på egne ben hos en udenlandsk arbejdsgiver.

Til at støtte dig på denne rejse, tør vi godt lægge vores jyske sindighed en smule til siden og sige, at du ikke finder et mere kompetent, erfaren og mest af alt passioneret team til at hjælpe dig end vores Snowminds Team. Det er store ord, men vi garanterer at gøre “whatever it takes” for at leve op til det!

START DIN ANSØGNING HER!

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld