Sæson og level 1 + 2 skilærerkursus i Saas Fee

Den ultimate sæson i et af Alpernes mest snesikre skiområder

Sæson og level 1 + 2 skilærerkursus i Saas-Fee

Saas Fee er med 147 km gletscherskiløb og 14 bjergtinder over 4.000 meter ubetinget et af Alperness mest snesikre og bedste skiområder, hvor man kan stå på ski hele året. Men når man først har sat sine ben i Saas Fee, så er det ikke kun skiløbet der trækker for at rejse tilbage. Byen, som indtil 1957 kun kunne nås til fods, er bilfri og ånder af schweizisk alpecharme med sine snoede gader og smukke træhuse, og nu har du chancen for at kalde det home away from home.

Vi har i samarbejde med Ski Zenit skiskolen sammensat en oplevelse, hvor alt går op i en højere enhed. Du får sæsonliftkort, indkvartering i et af byens chaleter i 5 måneder, 150 timers topprofessionel skitræning og den internationelt anerkendte engelske level 1 og 2 skilæreruddannelse. Tilføj hertil, at du får mulighed for at arbejde og tjene penge som skilærer, og du har, i vores øjne, de perfekte rammer til en fantastisk vinter i Schweiz.

 

"Jeg valgte at slå mig ned i Saas Fee i 2009 pga. det perfekte terræn og en unik schweizisk alpeby, hvilket jeg hver dag er lykkelig over at kunne kalde hjem!" Ben Shubrook, ejer, Ski Zenit

EN VINTER I SAAS FEE

Det er ikke uden grund, at verdens bedste world cup skiers flokkes i Saas Fee. Skiløb året rundt og et stejlt terræn giver de perfekte forudsætninger for skiudvikling, hvilket også er en af mange grunde til, at vi hos Snowminds har kastet vores kærlighed på området. Man kan prøve kræfter med FIS World Cup pisten, hvor mange skiidoler har slået sine sving, og for free skiers tilbyder Saas Fee også masser af spændende muligheder i funparken med en stor halfpipe og massere af kickers og rails, eller en dag med en lokal bjergguide i et uendeligt back country.

Da Schweiz er meget eftertragtet og byder et stort antal velhavende kunder velkommen, er det et af de bedste steder at lære af erfarne instruktører og starte sin skiinstruktørkarriere. Som nyligt certificeret instruktør modtager du typisk mellem 20-27 CHF i timen, hvilket er betydeligt højere end andre lande, så hvis du planlægger at gøre en karriere som skiinstruktør, er dette stedet!

Inden du kommer så langt, så skal du igennem første del af dit instruktørkursus, hvor vi i december træner dig op til din engelske BASI level 1, så du kan få mulighed for at skygge erfarne skilærere, eller begynde arbejdet, i jul og nytårsugerne. I starten af januar vil vi tage fat på træningen frem mod level 2, inden højsæsonen sparkes igang fra midt-februar og indtil begyndelsen af marts, hvorefter du vil kaste dig ud i den engelske level 2 eksamen med mulighed for at arbejde i påsken og i slutningen af april se tilbage på en fantastisk sæson som skilærer i Schweiz.

 

HVAD ER INKLUDERET?

Vi har skabt den ultimative sæsonoplevelse i Saas Fee fra slut november til slut april, hvor du bliver certificeret level 1 og 2 skiinstruktør med mulighed for at arbejde i Saas Fee. Du får bl.a.:

 • En fuld vintersæson i Saas Fee
 • 5 måneders sæsonbolig i Saas Fee med andre Snowminders
 • Teamleder under hele sæsonen
 • Sæsonliftkort til Saas Fee
 • 150 timers level 1 + 2 træningsprogram inklusiv videoanalyse og aften sessions
 • Level 1+2 BASI eksamen inklusiv alle gebyrer, materialer og medlemskab*
 • Mulighed for shadowing og arbejde på en lokal skiskole **
 • Skiskoleorientering, der forbereder dig på livet som certificeret skiinstruktør
 • Sociale team events i løbet af sæsonen
 • Pro-tilbud hos Snowminds Store
 • Fysisk forberedende træningsprogram
 • Online kick-off event før afgang hvor du møder gruppen, team building osv.
 • Forberedelsesmateriale og tips vedrørende pakning, forsikring, visum mm., før, under og efter sæsonen
 • Tryghed med Snowminds Tryghedsgaranti og medlemskab af Rejsegarantifonden

 

Hvad er ikke inkluderet?

 • Transport til/fra Saas Fee, Schweiz ***
 • Afbestillingsforsikring, rejseforsikring og potentielle visumgebyrer
 • Alle måltider og alt andet, der ikke er nævnt ovenfor

 

*Førstehjælpskursus er et krav for at blive level 1 uddannet og er ikke inkluderet. Vi hjælper gerne med at arrangere et førstehjælpskursus, hvis behov for det!
**Ansættelse betinges af en positiv samtale hos skiskolen, eksamensresultater, træningsindssats og sprogfærdigheder.
***Vi hjælper gerne med anbefalinger til booking af flybilletter og lufthavnstransport til din endelige destination. Kontakt os når som helst, hvis du er interesseret i dette.

 

HVEM KAN ANSØGE?

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer, der udvælges til vores hold af ski- og snowboardinstruktører, og vi er blandt vores skiskolepartnere kendt for at uddanne dygtige, energiske og topmotiverede skiinstruktører. Du behøver ikke være skiekspert, og uanset niveau er vores kurser skræddersyet, så du får optimal skitræning inden skilærereksamenen, så du kan få drømmen om en vinter som skilærer i Schweiz opfyldt! Det vigtigste er, at du er positiv, livsglad, eventyrlysten og klar til at arbejde hårdt for at få en oplevelse for livet i Snowminds Teamet.

 

Grundlæggende forventer vi, at du:

 • Har komfortabel på røde pister
 • Er udadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret
 • Er god med både børn, unge og voksne
 • Kan lide at undervise og at blive udfordret
 • Behersker engelsk på samtaleniveau
 • Er minimum 18 år og berettiget til at rejse ind i Schweiz med et turistvisum

 

Når du har sendt din ansøgning, vil vi kalde dig til samtale, hvor vi vil vurdere dit kandidatur. Samtidig har du mulighed for at høre mere om vores kurser og en oplevelse som skiinstruktør i Schweiz. Herefter vil vi vende tilbage til dig med info om, hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på holdet. Der er stor interesse for vores kurser og de bliver hurtigt fyldt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist ca. hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få din drømmedestination.

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

 

Pris

Course Icon Sæson og level 1 + 2 skiinstruktørkursus i Saas Fee

Course Icon fra 46.995 DKK

Course Icon

Course Icon Saas Fee, Schweiz

Course Icon 28. november 2022 - 23. april 2023

Course Icon 1.500 DKK (1. depositum)

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os!

Sikre dig en plads til Canada 🇨🇦

Der er et begrænset antal visa til Canada. Ansøg nu for at sikre dig et!

Læs mere her