Bliv skilærer i Sierra Nevada

Kombiner vores skilærerkursus i det spanske paradis med tapas og solskin

Bliv skilærer i Sierra Nevada

Drømmer du om at blive skilærer i Sierra Nevada og tilbringe en hel sæson i Spanien? Med Snowminds kan du få drømmen opfyldt, når vi tager dig med til det storslåede Sierra Nevada område. Her kan du, udover at stå på ski og undervise for vores lokale partnere, nyde tapas, sangria og den spanske sol blot en time fra Middelhavet! Med vores spanske skiinstruktørkursus har du en unik mulighed for at blive uddannet skilærer og opleve den spanske kultur på tætteste hold på en uforglemmelig skisæson i Spanien.

Vi har designet et skilærerkursus i samarbejde med Instituto Superior de Enseñanzas en Deportes de Invierno y Montaña (ISEDI). Målet med kurset er simpelt: at sikre dig den bedste træning og forberedelse så du kan bestå din instruktøruddannelse, og efterfølgende være klar til din sæson som skiinstruktør i solrige Spanien. Den spanske TD1-uddannelse er krævende og anerkendt verden over. Skiinstruktøruddannelsen består af tre hovedkomponenter: Teori, selve TD1-kurset og en praktikperiode hos din skiskole. 

Teoriendelen starter allerede inden afgang, og vil foregå som et selvstudie via ISEDIs online platform. I løbet af den online teori vil du have støtte fra Snowminds og de andre instruktører, der skal til Spanien. Når vi ankommer til Granada i november, vil du tage den teoretiske eksamen. I løbet af dagene i Granada vil der også være tid til at lære de andre i gruppen at kende samt udforske byen. 

TD1-kurset bliver afholdt i Sierra Nevada. Under hele TD1-uddannelsen vil du blive undervist på engelsk af professionelle undervisere. Du vil under uddannelsen lære at undervise begyndere til øvede i at stå på ski. Du vil desuden lære om teambuilding, skiudstyr, bjergmiljø, undervisningsmetoder, skiundervisning og skisikkerhed. Under kurset vil der være fire dage med et introforløb på din skiskole. Derudover indeholder TD1-kurset en optagelsesprøve, hvor man bliver testet på sine skifærdigheder – men bare rolig, i løbet af kurset vil du vil modtage skitræning, der forbereder dig på netop denne optagelsesprøve. 

I praktikperioden, som typisk varer en måneds tid, skal du i praktik hos din skiskole, hvor du blandt andet skygger professionelle skiinstruktører og så småt begynder at undervise selv. Praktikperioden er en oplagt mulighed for at lære de andre på skiskolen at kende, øve de spanske skitermer og blive helt klar til at arbejde som skiinstruktør i Spanien. Når du er færdig med praktiktimerne er din uddannelse afsluttet og du kan kalde dig TD1 certificeret skilærer, hvorefter du vil starte arbejdet på din lokale skiskole. Alt i alt vil du med vores kursus blive klædt grundigt på til en sæson som skiinstruktør i Spanien.

 

Hvad er inkluderet?

 

Vores spanske skiinstruktørkursus er designet således, at du kan bestå den spanske TD1 eksamen og få et job som skiinstruktør i Spanien. Vi er stolte af, at 100% af vores instruktører har fået job efter deres Snowmindskursus siden vi startede i 2012!

 

Rejsen indeholder følgende:

 • En hel vintersæson med job hos en lokal skiskole efter en bestået TD1 
 • ca. 4 ugers indkvartering på hostel i Granada og Sierra Nevada under kurset (ca. 25. november – 21. december) 
 • Morgen og aftensmad under opholdet i Sierra Nevada (ikke i Granada)
 • Transport fra Granada til Sierra Nevada
 • Liftkort til Sierra Nevada under kurset og praktikperioden og sæsonliftkort, så længe du er ansat hos skiskolen
 • 5 dages forberedende skitræning til TD1-kurset
 • Introforløb hos din skiskole inkluderet i kurset
 • TD1 skiinstruktøruddannelsen inkl. 11 dages skitræning, materialer og optagelsesprøve
 • 90 timers praktikperiode hos en lokal skiskole
 • Velkomstmiddag, sightseeing i Granada og andre teambuilding aktiviteter 
 • Invitation til Kick-off event i Danmark inden afrejse
 • Snowminds Team Leder under kurset
 • Fysisk forberedende træningsprogram der kan anvendes inden afrejse
 • Sociale aktiviteter under sæsonen
 • Forberedelsesmateriale og tips til pakning, forsikring, visum mm.
 • Afslutningsevent efter TD1-kurset
 • Arrangeret bolig under hele sæsonen (betales særskilt til udlejer)
 • Pro-tilbud hos Snowminds Store
 • Hjælp til at skaffe de nødvendige dokumenter for at kunne tage en uddannelse og arbejde i Spanien
 • Tryghed ved et dansk rejseselskab, der er medlem af Rejsegarantifonden
 • Et stærkt sammenhold med andre Snowminds instruktører 
 • 24 timers nødtelefonen under hele sæsonen

 

Følgende er IKKE inkluderet i rejsen:

 • Transport til og fra Spanien*
 • Boligudgifter efter kurset og eventuelle udgifter til skiskolen (uniform, depositum osv.)
 • Afbestillingsforsikring, rejseforsikring og udgifter til visum og dokumentation, som kræves for at kunne gennemføre TD1-uddannelsen**
 • Skiudstyr, lommepenge og alt andet der ikke er nævnt ovenfor

 

*Vi hjælper gerne med flybilletter og transfer fra lufthavnen. Kontakt os, hvis du er interesseret. 

**Bemærk venligst, at den spanske TD1 bliver udstedt af den spanske regering, og at det er dit eget ansvar at fremskaffe de nødvendige papirer f.eks. oversættelse af eksamensbevis til Volanten, hvilket vi vil fremsende en vejledning til. 

OBS! Tjek vores anmeldelser på Trustpilot og Facebook for at lære mere om Snowminds fra vores instruktører!

 

Hvem kan ansøge? 

 

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer, der udvælges til vores hold af skiinstruktører. Vi er blandt vores skiskolepartnere kendt for at uddanne dygtige, energiske og topmotiverede skiinstruktører. Du behøver ikke være skiekspert, og uanset niveau er vores kursus skræddersyet, så du får optimal skitræning inden skilærereksamenen, og dermed kan få drømmen om en vinter som skilærer i Spanien opfyldt! Det vigtigste er, at du er positiv, livsglad, eventyrlysten og klar til at arbejde hårdt for at få en oplevelse for livet med Snowminds.

 

Grundlæggende forventer vi, at du:

 • Har stået på ski i minimum 3-4 uger
 • Er udadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret
 • Er god med både børn, unge og voksne
 • Kan lide at undervise og er begejstret for at undervise på flere sprog
 • Behersker spansk og engelsk på samtaleniveau (eller har motivationen til at lære et nyt sprog) 
 • Er minimum 18 år og har en afsluttet studentereksamen (krav til TD1 deltagelse) eller lignende

 

Når du har sendt din ansøgning, vil vi kalde dig til samtale, hvor vi vil vurdere dig som kandidat. Samtidig har du mulighed for at høre mere om vores kurser og en oplevelse som skiinstruktør i Spanien. Herefter vil vi vende tilbage til dig med info om, hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på holdet.

 

Vi har stor interesse for vores kurser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip. Det vil sige, at jo før du søger, desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

 

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

 

 

Detaljer om kurset

Det spanske sprog

Hvis du ikke føler, at dine spanskkundskaber er gode nok så, bare rolig. Der er masser af gode aften- og ungdomsskoler i Danmark, som tilbyder spanskundervisning. Hvis du har sprogøre og en god portion vilje, så bør det ikke være et problem at kunne snakke spansk på samtaleniveau i midt januar, hvor dine arbejdstimer begynder, men det kræver en indsats af dig. Vi kan også anbefale online træning via apps som fx Duolingo.

DEN SPANSKE LEVEL 1 UDDANNELSE

Vi samarbejder med Instituto Superior de Enseñanzas en Deportes de Invierno y Montaña (ISEDI), der underviser den spanske level 1 skilæreruddannelse, som er anerkendt verden over.

TD1 kurset er level 1 i det spanske skiinstruktørsystem. Du vil blive trænet i at undervise begyndere, lettere øvede og øvede i at stå på ski. Efter endt eksamen og praktikperioden hos din skiskole vil du være klar til at starte arbejdet hos din arbejdsgiver.

Den spanske TD1 skilæreruddannelse vil du have mulighed for at arbejde som skiinstruktør i det meste af verden, og for eksempel tage en sommersæson i Argentina eller Chile.

PRAKTIK

Som en del af din uddannelse skal du i praktik hos en spansk skiskole. Praktikperioden er en af grundene til at den spanske skiinstruktøruddannelse er så anerkendt verden over. Udover det er den lovbestemt fra den spanske regering. Varigheden på praktiktimerne kan variere alt afhængigt af snefald og mængden af gæster i december og januar måned.

Praktikperioden er delt op i 3 dele.

 1. Del: Her skal du følge en skiskoleklasses undervisning og observere, samt hjælpe til.
 2. Del: Består af teambuilding og teamwork.
 3. Del: Her er det dig, der skal undervise en skiskoleklasse, hvor du vil blive observeret af en erfaren skiinstruktør.

Praktiktimerne forbereder dig bedst muligt til at kunne undervise på egen hånd.

JOBGARANTI

Jobgarantien er betinget af, at du består din skilæreruddannelse. Ansættelsesforhold aftales mellem dig og din kommende skiskole. Skulle det ske, at du ikke består vil vi gøre alt, der står i vores magt for at sikre dig et job alligevel, så du kan få en skøn sæsonoplevelse og så tage en reeksamen i løbet af sæsonen. Vi er stolte af at sige, at vi aldrig har stået i en situation, hvor vi ikke har kunnet hjælpe med et job efter endt uddannelse!

ØKONOMI

Du bliver ansat direkte hos skiskolen, som udbetaler dig løn afhængig af din arbejdsindsats. På de fleste spanske skiskoler får man en løn pr. time man arbejder. Med den spanske level 1 får man typisk en timeløn på ca. 16€, hvilket svinger fra skiskole til skiskole. Man bliver ikke rig af at være skiinstruktør, men timelønnen i Spanien er generelt højere end andre destinationer med en level 1 instruktøruddannelse. En arbejdsuge kan variere afhængig af snefald og tidspunkt på sæsonen.

Bemærk venligst, at du selv skal betale for indkvartering efter kurset er slut.

TRANSPORT

Det er dit eget ansvar at arrangere transport til og fra Spanien. Vi hjælper gerne med at finde flybilletter og transfermuligheder.

INDKVARTERING

Når du ankommer til Granada, har vi sørget for et hostel, hvor du skal bo med de andre Snowminds instruktører. I Sierra Nevada har vi et samarbejde med et hostel, hvor I vil bo under kurset. Hvis du ønsker det, er der mulighed for at blive boende på samme hostel resten af sæsonen. Efter kurset skal du selv betale for indkvartering på hostellet, hvilket inkluderer skiopbevaring, morgenmad, aftensmad og rengøring af værelse.

Hvis du vil bo på hostellet i Sierra Nevada hele sæsonen, forpligter du dig til at betale for hele perioden. Kontakt os, hvis du foretrækker at finde din egen bolig.

Pris

Course Icon Fuld sæson i Spanien + spansk level 1 uddannelse

Course Icon fra 53.995 DKK

Course Icon Ansøg nu

Course Icon Sierra Nevada, Spanien

Course Icon Rejseperiode: slut november - midt april

Course Icon 1.500 DKK (1. depositum)

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os!

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld