Bliv skiinstruktør i USA

California Dreaming i 3.000 meters højde!

Destinationen

I et land, hvor “you go big or go home”, er det ikke overraskende, at skiløb i Amerika er EPIC. USA er stedet hvor skiløbere og snowboardere mødes, for at opleve højkvalitets bjergterræn og udvikle deres individuelle skiløb til et helt nyt niveau. USA er kendt for sin fænomenale sne, høje bjerge, venlige mennesker og imponerende natur. Når du tager en sæson som skiinstruktør i Amerika, får du den enestående mulighed for at opleve noget helt specielt: førsteklasses skiløb med en levende kultur, der altid formår at holde tingene interessant.

 

USA snowminds ski destinationen

Bjergene i USA

Som tidligere vært for vinter OL, er Lake Tahoe i Californien byder på nogle af Amerikas bedste skisportssteder. Det er “California Dreaming” i 3.000 meters højde! Især Heavenly Resort er i en klasse for sig selv. Vi er ekstremt spændte på, at for første gang, kunne tilbyde nogle få heldige instruktører den sjældne mulighed at opleve en vintersæson i, ja, himlen – der er ikke et bedre navn for det! Skiområdet tilbyder nogle af de mest udfordrende og spændende pister i Californien, og er måske den mest populære destination for erfarne skiløbere og snowboardere. Som du karver dig ned af bjerget, tilbyder Heavenly skiløbere noget du ikke ser andre steder: fantastisk udsigt over en kæmpe stor og smuk sø, en af Californiens største skatte.

 

Livet som instruktør i USA

Hvis det ikke allerede står klart, så er Lake Tahoe et awesome sted at stå på ski og snowboard. Der er indtil flere fantastiske skiområder alle inden for rækkevidde og placeret rundt om en smuk sø i midten.
Utrolig nok er Lake Tahoe er også kun 3.5 times kørsel fra San Francisco. Så hvis du får et par dage fri gør Lake Tahoe’s ideele placering road trips ned langs kysten af Californien en meget realistisk mulighed.

Alt i alt, tilbyder USA dig muligheden for at ‘go big’ og opleve den amerikanske kultur i et unikt setting – på bjergtoppe med udsigt over den smukkest tænkelige natur. Det er også den perfekte måde at få en pause fra dine universitetsstudier og få en once-in-a-lifetime mulighed.

 

"At stå på ski i USA giver dig mulighed for at opleve Amerika uden nogle af bivirkningerne. Du får den gode storslående natur, store burgere, gode vibes uden for mange skøre. Okay, du får en masse skøre."

- Brit, Snowminder from California

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere