Bliv skiinstruktør

Få en oplevelse for livet i bjergenes fedeste job

Drømmen

 

Drømmer du om et arbejde, hvor du bliver betalt for at stå på ski? Eller at slå dagens tidligste sving under solens første stråler over glitrende, kridhvide bjerge med nyfalden puddersne og slutte dagen i en liggestol med en kold øl i hånden? Drømmer du om at møde venner for livet fra Danmark og andre dele af verden, samt få en unik joberfaring, hvor DU i en skinnende rød skilæreruniform underviser skiløbere fra hele verden?

Hvis du kan sige ja til ovenstående, så er en hel sæson som skiinstruktør med Snowminds lige noget for dig! Vi tror på, at kun fantasien sætter grænser, og med destinationer på 6 kontinenter har du alle muligheder for at få dit livs oplevelse som skilærer hos os. Du kan se frem til en sæsonoplevelse på ca. 5 måneder i sneen, da vores kursus starter i november og vores vintersæson strækker sig til april. Din sæson som skiiinstruktør bliver derfor op til 5 måneder med bjergene som din nærmeste nabo, skiløb HVER dag, unik sprogtræning, international undervisningserfaring og et fællesskab, der sikrer dig venner for livet.

 

Snowminds destinationer

Globale destinationer

 

På alle vores kurser tager vi udgangspunkt i DIT niveau, og vores professionelle trænere sikrer, at du sammen med en masse topmotiverede unge danske skientusiaster får taget dit skiniveau til højder du ikke troede muligt. Det store spørgsmål er så hvor man skal tage hen. Her er det kun fantasien der sætter grænserne. Vi tilbyder destinationer fordelt på 6 kontinenter og mulighederne er derfor uendelige.

"Jeg tror at min oplevelse forandrede mig positivt. At møde så mange nye mennesker fra forskellige lande udvider din verden. Det er et liv der er meget svært at give slip på."

- Marcus, Snowminds Instruktør

Din oplevelse som skiinstruktør er vores topprioritet

 

Hos Snowminds har vi skræddersyet skiinstruktørkurser fra 2 – 7 uger, så du uanset skiniveau og skiambitioner kan få drømmen om en sæson som skilærer opfyldt. Vi anbefaler, uanset skiniveau, at tage så langt et kursus som muligt, for at få det optimale ud af dit sabbatår og blive bedst på ski – du vil ikke tro det, men vores kurser tager dit skiniveau til højder du ikke troede muligt!

 

Er du i tvivl om hvilket kursus du skal vælge er du ALTID velkommen til at kontakte os! Uanset hvilket kursus du vælger kan du altid se frem til følgende hos Snowminds:

 

 • En vintersæson som skiinstruktør med JOBGARANTI!
 • Arrangeret bolig, liftkort og uniform under sæsonen
 • Et unikt fællesskab med venner for livet
 • Tryghed ved dansk firma, som er medlem af Rejsegarantifonden
 • En totaloplevelse hvor alt er arrangeret for dig
 • Et passioneret team der støtter dig HELE VEJEN!

 

Alt i alt sørger vi for ALT det praktiske i forbindelse med din vintersæson – det eneste du skal sørge for er at pakke en kuffert, dine ski og en ordentlig pose med højt humør, så du kan få drømmen om en vintersæson som skiinstruktør hos Snowminds opfyldt!

 

HVEM KAN ANSØGE SOM SKIINSTRUKTØR?

 

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer der udvælges til vores hold af ski- og snowboardinstruktører, og vi er blandt vores skiskolepartnere kendt for at uddanne dygtige, energiske og topmotiverede skiinstruktører. Netop derfor er vores kurser skræddersyet, så du får optimal træning uanset skiniveau, og vi dermed sikrer, at du “uanset” skiniveau kan få drømmen om en vinter i bjergenes fedeste job opfyldt! Det vigtigste er, at du er positiv, livsglad, eventyrlysten og klar til at arbejde hårdt for at blive en del af Snowminds Teamet.

Grundlæggende forventer vi at alle vores ansøgere kan leve op til følgende:

 

 •  Besidder gode ski- eller snowboardkundskaber, dvs. kunne køre sikkert på det meste af bjerget
 • Er udadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret
 • Er god med både børn, unge og voksne
 • Kan lide at undervise og at blive udfordret
 • Er minimum 18 år

 

Når du har sendt din ansøgning vil vi kalde dig til samtale, hvor vi vil vurdere dit kandidatur. Samtidig har du mulighed for at høre mere om vores kurser og en oplevelse som skiinstruktør. Herefter vil vi vende tilbage til dig med info om, hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på holdet.

Vi har stor interesse for vores kurser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

Næste eventyr?

Bliv skiinstruktør i Canada. Ansøgningsfrist d. 9. september!

Læs mere