Bliv skiinstruktør

Få en oplevelse for livet i bjergenes fedeste job

Bliv skiinstruktør og få dit livs vintersæson

 

Drømmer du om et arbejde, hvor du bliver betalt for at stå på ski? Eller at slå dagens tidligste sving under solens første stråler over glitrende, kridhvide bjerge med nyfalden puddersne og slutte dagen i en liggestol med en kold øl i hånden? Drømmer du om at møde venner for livet fra Danmark og andre dele af verden, samt få en unik joberfaring, hvor DU i en skinnende rød skilæreruniform underviser skiløbere fra hele verden?

Hvis du kan sige ja til ovenstående, så er en sæson som skiinstruktør med Snowminds lige noget for dig! Vi tror på, at kun fantasien sætter grænser, og med destinationer på 6 kontinenter har du alle muligheder for at få dit livs oplevelse som skilærer hos os. Vi kan skræddersy din oplevelse efter dine ønsker, og du kan således tage på alt fra et 2 ugers kursus til 6 måneders sæson. Uanset længde får du med bjergene som dit kontor skiløb HVER dag, unik sprogtræning, international undervisningserfaring og et fællesskab, der sikrer dig venner for livet.

 

Snowminds destinationer

Din oplevelse som skiinstruktør er vores topprioritet

 

Hos Snowminds har vi skræddersyet skiinstruktørkurser fra 2 – 7 uger, så du uanset skiniveau og skiambitioner kan få drømmen om en sæson som skilærer opfyldt. Vi anbefaler, uanset skiniveau, at tage så langt et kursus som muligt, for at få det optimale ud af dit sabbatår og flytte dit skiniveau til højder du ikke troede muligt!

 

Er du i tvivl om hvilket kursus, du skal vælge, er du ALTID velkommen til at kontakte os. Uanset hvilket kursus du vælger, kan du  se frem til følgende hos Snowminds:

 

  • En vintersæson som skiinstruktør med JOBGARANTI!
  • Arrangeret bolig, liftkort og uniform under sæsonen
  • Et unikt fællesskab med venner for livet
  • Tryghed ved dansk firma, som er medlem af Rejsegarantifonden
  • En totaloplevelse hvor alt er arrangeret for dig
  • Et passioneret team der støtter dig HELE VEJEN!

 

Alt i alt sørger vi for ALT det praktiske i forbindelse med din vintersæson – det eneste du skal sørge for, er at pakke en kuffert, dine ski og en ordentlig pose med højt humør, så du kan få drømmen om en vintersæson som skiinstruktør med Snowminds opfyldt!

 

"Jeg føler, at min oplevelse forandrede mig positivt. At møde så mange nye mennesker fra forskellige lande udvider din verden. Det er et liv, der er meget svært at give slip på."

- Marcus, Snowminds Instruktør

Næste infomøde d. 29. maj

Bliv inspireret til en vinter i sneen og få svar på alle dine spørgsmål om Snowminds

Tilmeld