Bliv skiinstruktør i dit sabbatår

Få en oplevelse for livet i bjergenes fedeste job

Drømmen

 

Drømmer du om et arbejde, hvor du bliver betalt for at stå på ski? Eller at slå dagens tidligste sving under solens første stråler over glitrende, kridhvide bjerge med nyfalden puddersne og slutte dagen i en liggestol med en kold øl i hånden? Drømmer du om at møde venner for livet fra Danmark og andre dele af verden, samt få en unik joberfaring, hvor DU i en skinnende rød skilæreruniform underviser skiløbere fra hele verden?

Hvis du kan sige ja til ovenstående, så er en hel sæson som skiinstruktør med Snowminds lige noget for dig! Vi tror på, at kun fantasien sætter grænser, og med destinationer på 6 kontinenter har du alle muligheder for at få dit livs oplevelse som skilærer hos os. Du kan se frem til en sæsonoplevelse på ca. 5 måneder i sneen, da vores kursus starter i november og vores vintersæson strækker sig til april. Dit sabbatår som skiiinstruktør bliver derfor op til 5 måneder med bjergene som din nærmeste nabo, skiløb HVER dag, unik sprogtræning, international undervisningserfaring og et fællesskab, der sikrer dig venner for livet.

 

Globale destinationer

 

På alle vores kurser tager vi udgangspunkt i DIT niveau, og vores professionelle trænere sikrer, at du sammen med en masse topmotiverede unge danske skientusiaster får taget dit skiniveau til højder du ikke troede muligt. Det store spørgsmål er så hvor man skal tage hen. Her er det kun fantasien der sætter grænserne. Vi tilbyder destinationer fordelt på 6 kontinenter og mulighederne er derfor uendelige.

"Jeg tror at denne her oplevelse forandrede mig. At møde så mange nye mennesker fra forskellige steder udvider din verden. Det her liv er meget svært at give slip på."

- Marcus, Snowminds Instruktør

Dit sabbatår som skiinstruktør er vores topprioritet

 

Hos Snowminds har vi skræddersyet skiinstruktørkurser fra 2 – 7 uger, så du uanset skiniveau og skiambitioner kan få drømmen om et sabbatår som skilærer opfyldt. Vi anbefaler, uanset skiniveau, at tage så langt et kursus som muligt, for at få det optimale ud af dit sabbatår og blive bedst på ski – du vil ikke tro det, men vores kurser tager dit skiniveau til højder du ikke troede muligt!

 

Er du i tvivl om hvilket kursus du skal vælge er du ALTID velkommen til at kontakte os! Uanset hvilket kursus du vælger kan du altid se frem til følgende hos Snowminds:

 

  • En vintersæson som skiinstruktør med JOBGARANTI!
  • Arrangeret bolig, liftkort og uniform under sæsonen
  • Et unikt fællesskab med venner for livet
  • Tryghed ved dansk firma, som er medlem af Rejsegarantifonden
  • En totaloplevelse hvor alt er arrangeret for dig
  • Et passioneret team der støtter dig HELE VEJEN!

 

Alt i alt sørger vi for ALT det praktiske i forbindelse med din vintersæson – det eneste du skal sørge for er at pakke en kuffert, dine ski og en ordentlig pose med højt humør, så du kan få drømmen om en vintersæson som skiinstruktør hos Snowminds opfyldt!

 

Næste eventyr?

Bliv skiinstruktør i Canada. Ansøgningsfrist d. 26. juli - SPAR 1000 kr!

Læs mere