11 ugers level 1 + 2 skiinstruktør kursus i Verbier

Level 1+2 kursus i Alpernes perle

11 ugers level 1+2 skiinstruktør kursus i Verbier

Verbier er hjertet af skiområdet og det mest kendte schweiziske resort, som er stor favorit blandt de kongelige, de rige og de berømte. Det er også Schweiz’ livligste feriested med ry for sit enestående afterski og natteliv. Verbier er desuden også kendt for sit fantastiske udvalg af pister samt off-piste skiløb.

Der er en god grund til at Verbier har været vært for finalen i Freeride World Tour i mere end de sidste årtier. Verbier har en international stemning, og det er ikke ualmindeligt at løbe ind i en professionel skiløber eller to i løbet af dagen. Det faktum at så mange professionelle skiløbere vælger Verbier som deres hjemmebase, taler for sig selv.

Vi er utrolig stolte af at kunne præsentere denne unikke vintersæsonoplevelse, et fuldt engelsktalt niveau og level 1 og 2 skiinstruktøruddannelse i Verbier.

BEMÆRK: Det samme kursus tilbydes også for snowboardere. Kontakt os for mere information!

 

En vintersæson i Verbier

I tilfælde af du ikke nødvendigvis drømmer om at undervise, så er vores korte kursus en fantastisk mulighed for at løfte dit ski- eller snowboardniveau gevaldigt uden at skulle forpligte dig til en hel sæson.

Kurset består af træning i både de tekniske og undervisningselementer, der kræves til en level 1 og 2. Derudover får du også muligheden for at nyde off-piste, mountain safety training og træning af vedligeholdelse af ski/snowboard, samt muligheden for at besøge andre destinationer i Schweiz.

For at deltage og bestå kurset skal du kunne udføre kontrollerede parallelle vendinger på en svær rød piste. På dette udgangspunkt er både level 1 og 2 inden for rækkevidde.

Vær dog opmærksom på, at de korte kurser er et mere intensivt program end det sæsonlange kursus. Det er ideelt, hvis du har brug for en kortere tidsramme for at gennemføre kurset, da det kræver mindre tidsforpligtelse.

Er du ikke indehaver af et EU-pas eller berettiget til at blive i Schweiz for lange ophold, er dette det perfekte kursus for dig, da du holder dit ophold på lige under 90 dage og stadig få den fulde instruktøroplevelse!

Instruktørlivet

Alle vores tidligere Snowminds har sagt, at man skal ned af Piste de L’Ours. Pisten har været vært for en række downhill World Cup mesterskaber og hvis du vil finde det perfekte sted til et billede, så tag op til Mont-Fort gletsjeren. Afhængigt af vejret er det enten begravet under et lag puddersne eller dækket af velformede bump. Her kan man simpelthen nyde det smukke udsyn eller ledsaget af en bjergguide udforske én af Mont-Forts backsides ruter på ski.

På grund af nærheden og den gode forbindelse mellem de nærliggende destinationer La Tzoumaz og Nendaz, har Snowminds god mulighed for at besøge hinanden og tilbringe en dag sammen på ski.

I løbet af kurset bliver du indkvarteret med en gruppe fra Snowminds i et fælles hus med køkkenfaciliteter. Instruktørerne mødes typisk på et par lokale steder på destinationen, og på fridage er der ofte nogle af dem, der udforsker området sammen.

Hvad er inkluderet?

Vi har skabt en holistisk vinteroplevelse fra enten november til februar eller fra februar til april, hvor du bliver certificeret skiinstruktør.

Med denne kursuspakke kan du se frem til følgende fordele:

 • En vinter i Verbier
 • Sæsonbolig i Verbier under hele sæsonen
 • Snowminds Team leader under kurset
 • Sæsonliftkort til Les 4 Vallées*
 • 170 intensive timers level 1+2 træningsprogrammer inklusiv videoanalyse og aftensessioner
 • Level 1+2 BASI eksaminer inklusiv alle gebyrer, materialer og medlemskab*
 • Mulighed for at skygge erfarne instruktører
 • Skiskole orientering, der forbereder dig til livet som en certificeret skiinstruktør
 • Pro-tilbud hos Snowminds Store
 • Fysisk forberedende træningsprogram
 • Kick-off event i september med teambuilding
 • Forberedelsesmateriale og tips vedrørende pakning, forsikring, visum mm., før, under og efter sæsonen
 • Rejsegaranti og tryghed med Snowminds Tryghedsgaranti og dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden

 

Hvad er ikke inkluderet? 

 • Transport til/fra Verbier, Schweiz**
 • Afbestillingsforsikring, rejseforsikring og potentiele visumgebyrer
 • Alle måltider, udstyr og alt andet, der ikke er nævnt ovenfor
 • Førstehjælpskursus***

 

Som et Snowminds-varemærke tager vi os af alt det praktiske og koordinerer med vores professionelle partnere i Schweiz for at give en livslang oplevelse, som vi er kendt for!

*Der er et 200 CHF gebyr på liftkortet for alle født i 1997 eller tidligere

** Vi hjælper gerne med anbefalinger til booking af flybilletter og lufthavnstransport til din endelige destination. Kontakt os når som helst, hvis du er interesseret i dette.

*** Førstehjælpskursus er ikke inkluderet, men vi hjælper gerne med arrangere et førstehjælpskursus til dig, hvis du ikke allerede er trænet i dette.

Sæson program

Der er flere forskellige muligheder for dig at vælge. Vi har to back-to-back, 11 ugers level 1+2 og et snowboardkursus samtidig.

Du kan her vælge mellem følgende datoer:

 1. 28.11.2022 – 08.02.2023
 2. 10.02.2023 – 23.04.2023

Hvis du laver det tidlige sæsonkursus, så giver det dig mulighed for at blive kvalificeret og derefter finde et arbejde hos et skisportssted i en halv sæson, fra februar og frem. Hvis du tager det sene kursus, så giver det dig mulighed for at blive kvalificeret i tide til enten vinteren på den sydlige halvkugle eller gør dig klar til næste vintersæson!

I tilfælde af at du ikke nødvendigvis kigger på undervisning, så er det korte kursus en fantastisk mulighed for at løfte dig ski- eller snowboardniveau gevaldigt uden at skulle forpligte dig til en hel sæson. Hvis du er mere interesseret i arbejdsmuligheder i løbet af sæsonen, så vil vi anbefale vores fulde sæson level 1+2 kursus i Verbier.

Hvem kan ansøge?

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer, der udvælges til vores hold af ski- og snowboardinstruktører, og vi er blandt vores skiskolepartnere kendt for at uddanne dygtige, energiske og topmotiverede skiinstruktører. Du behøver ikke være skiekspert, og uanset niveau er vores kurser skræddersyet, så du får optimal skitræning inden skilærereksamenen, så du kan få drømmen om en vinter som skilærer i Schweiz opfyldt! Det vigtigste er, at du er positiv, livsglad, eventyrlysten og klar til at arbejde hårdt for at få en oplevelse for livet i Snowminds Teamet.

 • Er komfortable på røde pister
 • Er udadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret
 • Kan lide at undervise og at blive udfordret
 • Behersker engelsk på samtaleniveau
 • Er minimum 18 år
 • Berettiget til at blive i Schweiz i 90 dage

 

Når du har sendt din ansøgning, vil vi kalde dig til samtale, hvor vi vil vurdere dit kandidatur. Samtidig har du mulighed for at høre mere om vores kurser og en oplevelse som skiinstruktør i Schweiz. Herefter vil vi vende tilbage til dig med info om, hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på holdet.

Der er stor interesse for vores kurser og de bliver hurtigt fyldt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist ca. hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

Pris

Course Icon 11 ugers level 1+2 skiinstruktørkursus i Verbier

Course Icon Fra 58.995 DKK

Course Icon

Course Icon Verbier, Schweiz

Course Icon 28. november 2022 - 8. februar 2023 eller 10. februar 2023 - 23. april 2023

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os!

INFOMØDER

Hør mere om en sæson i sneen og stil alle dine spørgsmål

Tilmeld her