12 ugers skiinstruktørkursus i Canada

Fokuser på dit skiløb og bliv level 1 og 2 på vores 12 ugers kursus

Leg vinteren væk i et af Canadas bedste resorts

 

Du behøver ikke at være ekspert for at blive skilærer og få en fantastisk sæson på ski og uden for pisterne. Det handler udelukkende om motivation og engagement. Derfor har vi skabt et 12-ugers skiinstruktørkursus i Sun Peaks, Canada. Kurset vil gøre dig klar til at få en perfekt vintersæson. Med personlig og professionel træning fra all-star trænere kan du hurtigt opnå din drøm om at blive certificeret skiinstruktør (level 1 og 2) med mulighed for ansættelse på en skiskole den følgende sæson.

 

Træningen

Gennem et tæt samarbejde med Canadian Ski Association og Sun Peaks Resort tilbyder Snowminds dig nu muligheden for at blive uddannet canadisk level 1 og 2 skilærer. Vi har specielt designet dette kursus til dig, der ønsker at udfordre dig selv og hurtigt udvikle dine evner som skilærer med fleksibilitet til at arbejde den følgende sæson i Canada eller et andet sted i verden.

 

I løbet af vores 12-ugers kursus vil du modtage over 200 timers personlig træning, der fokuserer på at forbedre din teknik og udvikling. De første tre uger af kurset begynder med grundtræning, for at styrke dine grundlæggende færdigheder indenfor skiløb. Disse indledende uger har til formål at sikre, at alle er velforberedte og klar til at bestå level 1 eksamen.

 

Efter du har opnået din level 1-certificering, vil du få uger med mere avanceret skitræning, hvor du skal forvente at udvikle dine færdigheder inden for skiløb og undervisning enormt meget. I denne periode tilbyder vi også et 2-dages level 1 Avalanche Training (AST), som giver dig en introduktion i bjergsikkerhed til back country. Kurset slutter med en level 2 eksamen, og du bliver en højt certificeret skilærer i Canada med mulighed for at arbejde i fremtidige sæsoner.

 

 

Livet på sæson

Du får mulighed for at træne og udvikle din skiteknik i Sun Peaks Resort, en af de mest berømte skidestinationer i Canada. I løbet af dit 12-ugers kursus vil du blive indkvarteret sammen med andre Snowminders og blive en del af et stærkt og hyggeligt fællesskab. Vores team leaders vil arrangere en række sociale aktiviteter og begivenheder (f.eks. ishockeykampe eller spilaftener) for at skabe endnu tættere bånd og venskaber, som forhåbentlig gør oplevelsen med at bo i udlandet mere hjemmelig.

 

Med over 200 timers træning fra nogle af Canadas bedste trænere kan du forvente at se dit skiløb blive markant forbedret i løbet af kurset. Når du ikke træner, vil du have masser af tid til at udforske de nærliggende skisportssteder og andre aspekter af den canadiske kultur. Som på alle Snowminds-kurser bestræber vi os efter, at tilbyde en helhedsoplevelse. Dette indebærer at vi ikke kun forbedreder dig på alt indenfor skilæreruddannelsen, men også giver dig et bedre indblik i lokalkulturen. Du skal derfor forvente at få et fantastisk 12-ugers kursus med både skiløb og canadisk kultur i topklasse.

 

Hvad er inkluderet?

Uanset hvilket kursus du vælger garanterer vi dig “the full Snowminds experience” på din vintersæson. Vores erfarne personale, som alle er tidligere ski- eller snowboardinstruktører, følger dig fra første færd og er med HELE VEJEN under din snowboardlæreruddannelse og under sæsonen, hvor vi sikrer dig muligheden for job på en skiskole sæsonen efter. Samtidig sikrer de topprofessionelle, canadiske snowboardtrænere, at du får den bedst tænkelige træning og forberedelse inden dine snowboardlærereksaminer både til din level 1 og 2. En træning der gør, at 100% af vores instruktører har fået job efter deres Snowmindskursus siden vi startede i 2012!

 

Med dette kursus kan du se frem til følgende fordele:

 • 12 ugers level 1 og 2 skiinstruktør træningskursus i Sun Peaks, Canada
 • Bus transport til og fra Vancouver til Sun Peaks resort
 • Sæsonliftkort til Sun Peaks resort
 • CSIA level 1 og 2 instruktørcertifikat (inkluderer eksaminer, kursusmaterialer og instruktørcertifikat)
 • En Snowminds team jakke
 • Sociale aktiviteter under kurset
 • Mulighed for at slutte sæsonen af på vores Aloha Hawaii Tur
 • Pro-deals på Snowminds Store
 • Forberedelsesmaterialer og et fitness program før afrejse
 • Online kick-off event før afrejse med team building og mere
 • Tillid til et etableret dansk rejseselskab der er medlem af en relevant rejsegarantifond
 • Flybilletter t/r til og fra Vancouver (fra større internationale lufthavne*
 • 12 ugers fælles bolig i centrum af resortet på Cahilty Hotel eller Heartstone Lodge**
 • I alt 200+ timers træning under kurset af lokale trænere
 • Avalanche Safety Training (AST) level 1 certificering
 • Snowminds Program Manager
 • Fridage med mulighed for at deltage på vores Heli Skiing Camp og Freeride Camp i Revelstoke
 • Hjælp med visumansøgning (hvis nødvendigt) og andre praktiske formaliteter før afrejse
 • Invitation til Snowminds Reunion Party efter endt kursus
 • Vejledning til at sikre et job på en canadisk skiskole den efterfølgende sæson, hvis ønsket ***
 • Et stærkt fællesskab med alle Snowminds instruktørerne
 • Rejsebeskyttelse med Snowminds Tryghedsgaranti

 

Hvad er ikke inkluderet?

 • Ekstra bagage udover de 2 stk. bagage der medfølger på din rejse
 • Afbestillings- og rejseforsikring samt mulige visumgebyrer
 • Udstyr til sæsonen såsom skiudstyr osv.
 • Forplejning, lommepenge og alt andet som ikke er nævnt ovenfor. 

 

*Fly er inkluderet fra de større lufthavne inklusiv København. Vi vil glædelig arrangere fly fra andre områder såsom Edinburgh eller Sydney, efter anmodning og sandsynligvis merbetaling. I alle tilfælde vær opmærksom på at der kan være en merbetaling afhængigt af lufthavn, fly tilgængelighed samt prisstigninger! Vi vil informere dig i disse tilfælde inden den endelige booking af flybilletter. Du er mere end velkommen til at booke dine egne fly, hvor vi I det tilfælde vil give en rabat på 5000 DKK. Hvis du har nogen spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os.

** Vores fælles bolig er privatejede enheder som varierer i størrelse beliggende på de førnævnte hoteller. Alle enheder har grundlæggende madlavningsfaciliteter, hvilket varierer fra enhed til enhed. Nogle enhed har køje- eller to enkelt senge og andre har dobbeltsenge, hvilket vil betyde at sengen bliver delt med en anden kursusdeltager.

*** Hvis det foretrækkes, vil vi hjælpe med at vejlede dig med at ansøge til en canadisk skiskole partner og give dig vejledning med ansøgnings- og interviewprocessen for den efterfølgende sæson.

 

"Det er noget helt specielt at stå på ski i Canada. Off-pisten er bred og urørt, kulturen er velkommende, og maden er fantastisk. Jeg savner bestemt dagene med backcountry og burgere. Jeg må tilbage!"

- Andreas, Snowminds Instruktør

Hvem kan ansøge? 

 

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer der udvælges til vores hold af ski- og snowboardinstruktører, og vi er blandt vores skiskolepartnere kendt for at uddanne dygtige, energiske og topmotiverede skiinstruktører. Du behøver ikke være snowboardekspert, og uanset niveau er vores kurser skræddersyet, så du får optimal snowboardtræning inden din level 1 snowboardlærereksamenen, og efterfølgende fortsætter du din træning frem mod din level 2 eksamen! Det vigtigste er, at du er positiv, livsglad, eventyrlysten og klar til at arbejde hårdt for at få en oplevelse for livet i Snowminds Teamet.

 

Grundlæggende forventer vi, at du:

 • Har stået på ski i minimum 3-4 uger
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret til at lære i et seriøst træningsmiljø
 • Er udadvendt, positiv og livsglad
 • Behersker engelsk på samtaleniveau
 • Du er minimum 19 år
 • Du er berettiget til at komme ind og blive i Canada for varigheden af kurset (turistvisum)

 

Der er stor interesse i kurset og pladserne bliver hurtigt fyldt. Vi har kun et antal af ledige pladser på dette kursus, hvilket er grunden til, at vi bruger “først til mølle” princippet. Det betyder, at jo tidligere du rækker ud til os, jo bedre er dine changer for at der stadig er en ledig plads til dig på kurset.

 

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

 

 

Detaljer for kurset

Transport

Afrejsen

Vi flyver sammen i grupper fra København til Canada, hvorefter vi sørger for transporten til det skiresort, hvor du skal uddannes.

Hjemrejsen

Din flybillet en t/r billet fra Danmark, så hjemrejsen er inkluderet i prisen. Transporten til lufthavnen, når du skal hjem, er dog IKKE inkluderet, da mange rejser videre, skal hjem på forskellige datoer eller andet. Ønsker du inspiration til rundrejse m.m. kan vi altid bistå med dette og hjælpe med at arrangere. Det er ligeledes noget vi vil snakke om til kick off eventet, så man allerede der kan begynde at drømme om de videre rejsemuligheder.

De fleste vælger at rejse rundt i USA eller Canada efter sæsonen. Der er også flere der tager til fx Hawaii eller lignende.

Pris

Course Icon 12 ugers skikursus i Canada

Course Icon fra 73.995 DKK

Course Icon

Course Icon Sun Peaks, Canada

Course Icon 1.500 DKK (1. depositum)

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os 28 99 35 99!

VIND ET REJSELEGAT PÅ 5.000 KR

Tag destinationstesten og få muligheden for at vinde vores rejselegat på 5.000 kr 🤟

Tag testen her