3 ugers level 2 snowboardinstruktørkursus i Japan

Bliv level 2 snowboardinstruktør i Japans powdermekka

Bliv level 2 snowboardinstruktørkursus i Japan

Der er ikke noget bedre sted at udvide dine snowboard skills end i Japan! Derfor er vi hos Snowminds spændte på at tilbyde dig vores helt nye Level 2 snowbaord instruktørkursus, så du nu har mulighed for at få to snowboardinstruktøruddannelser inden for en enkelt vintersæson.

Når du kombinerer vores 3-ugers snowboardinstruktør kursus i Japan med dette level 2 program, så får du muligheden for at gå fra begynder til højt kvalificeret snowboardinstruktør med mere avanceret certificering ved din allerførste vintersæson i udlandet. Dette kursus er derfor din chance for at blive en endnu bedre snowboardinstruktør og snowboarder, og få det optimale ud af din vinter.

 

Træningen starter i januar og varetages af nogle af de bedste snowboardinstruktører i Japan. Over 10 dage vil de forfine din teknik, så du løbende udvikler dig imens du arbejder, og på den måde bliver klar til at tackle din level 2 uddannelse.

Fokus vil være at udvikle dit niveau og du kan se frem til at udvikle dit niveau med raketfart igennem konstruktiv feedback og intens træning. Kurset kulminerer med den 8-dages Level 2 eksamen i slutningen af februar og begyndelsen af marts, som du kan bruge til at undervise på et højere niveau og fortsætte dit instruktøreventyr, f.eks. i Australien, New Zealand eller Canada.

 

Livet som instruktør

Hos Snowminds oplever vi, at en sæson som snowboardinstruktør er langt mere end blot riding i sig selv. En ting er de store mængder lækker nysne, der daler ned i en næsten uendelige mængder, men mindst ligeså unikt er det, når man møder japanerne i øjenhøjde på skiskolen, tager på karaoke eller på daglig basis får et grineflip over et af japanernes skøre påfund. Kulturen og menneskene er unik, og du vil aldrig komme til at kede dig i Japan. Du får gennem din sæson ligeledes mulighed for at opleve store dele af Japan og ikke mindst Tokyo, en af verdens største og mest moderne byer!

 

 

Hvad er inkluderet?

Hos os får du “the full Snowminds experience” på din vintersæson som snowboardlærer. Vores erfarne personale, som alle er tidligere ski- eller snowboardinstruktører, følger dig fra første færd og er med HELE VEJEN under din snowboardlæreruddannelse og under sæsonen, hvor vi sikrer dig ansættelse på en japansk topskiskole. Samtidig sikrer vores topprofessionelle trænerteam, at du får den bedst tænkelige træning inden snowboardlærereksamenen. En træning der gør, at 100% af vores instruktører har fået job efter deres Snowmindskursus siden vi startede i 2012!

Når du rejser med Snowminds tager vi os af alt det praktiske. Det eneste du skal gøre er at pakke din taske og dit gode humør og fokusere på at forbedre dig til dit næste eventyr.

 

Med dette kursus kan du forvente følgende:

 • 10-dages forberedelseskursus i januar som forberedelse til din Level 2 eksamen
 • 8-dages Level 2 APSI/NZSIA/CSIA uddannelse i slut februar/ start marts (inklusiv, alt materiale og eksamensgebyrer)
 • Arrangeret bolig og liftkort under dit kursus*
 • Tillid til dansk rejseselskab, der er medlem af Rejsegarantifonden
 • En oplevelse hvor alt er arrangeret for dig
 • Et stærkt fællesskab

 

Hvad er ikke inkluderet?

 • Måltider under uddannelsen
 • Lommepenge og alt andet ikke nævnt ovenfor
 • Rejseaktivitet og transport efter skisæsonen
 • Bagage udover to stk. bagage på ca. 23 kg.
 • Udgifter til visumansøgning
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
 • Eventuel udgift til bolig og liftkort under sæsonen

 

*Kurset foregår på en Snowminds destination, hvormed du har mulighed for at bo i staff housing og anvende liftkort fra skiskolen under kurset. Udgifter til staff housing er ikke en del af prisen.

 

 

Hvem kan ansøge?

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer der udvælges til vores hold af ski- og snowboardinstruktører, og vi er blandt vores skiskolepartnere kendt for at uddanne dygtige, energiske og topmotiverede snowboardinstruktører. Du behøver ikke være snowboardekspert, og uanset niveau er vores kurser skræddersyet, så du får optimal snowboardtræning inden snowboardlærereksamenen, så du kan få drømmen om en vinter som snowboardlærer i Japan opfyldt! Det vigtigste er, at du er positiv, livsglad, eventyrlysten og klar til at arbejde hårdt for at få en oplevelse for livet i Snowminds Teamet.

 

Grundlæggende forventer vi, at du:

 • Har stået på snowboard i minimum 3-4 uger
 • Er udadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret
 • Er god med både børn, unge og voksne
 • Kan lide at undervise og at blive udfordret
 • Behersker engelsk på samtaleniveau
 • Er minimum 18 år

 

Når du har sendt din ansøgning vil vi kalde dig til samtale, hvor vi vil vurdere dit kandidatur. Samtidig har du mulighed for at høre mere om vores kurser og en oplevelse som snowboardinstruktør i Japan. Herefter vil vi vende tilbage til dig med info om, hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på holdet.

Vi har stor interesse for vores kurser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist ca. hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

 

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

 

Pris

Course Icon 3 ugers level 2 snowboardinstruktørkursus i Japan

Course Icon fra 13.995 DKK

Course Icon

Course Icon Fra start januar til marts

Course Icon 1.500 DKK (1. depositum)

Ansøg

Spørgsmål? Ring på 28 99 35 99

VIND ET REJSELEGAT PÅ 5.000 KR

Tag destinationstesten og få muligheden for at vinde vores rejselegat på 5.000 kr 🤟

Tag testen her