Arbejd som skilærer Down-under

Kombiner en fantastisk oplevelse som skilærer med surf og rundrejse i Australien

Destinationen

 

Arbejd som skiinstruktør i Australien til sommer, og få muligheden for at undervise i Australiens fantastiske natur. Vi starter med 3 dage i Sydney og efter opholdet på skiskolen er der mulighed for en fantastisk rundrejse med surf, kænguruer, koralrev og alt det Australien har at tilbyde.

 

Når du tænker på Australien, er det første, der popper op i hovedet sikkert operaen i Sydney, smukke sandstrande med lækre surfspots, aboriginals, kænguruer og koalaer, samt Great Barrier Reef. Kort sagt et billede af et land med uanede muligheder for unikke oplevelser. Men vidste du, at man også kan stå på ski? Og at du nu sammen med Snowminds kan få en unik mulighed for at arbejde som skiinstruktør i Australien?

 

Livet som instruktør

 

Når vi har sommer herhjemme i Danmark finder australierne ski og snowboard frem i den bjergrige Kosciuszko National Park, som ligger godt placeret imellem Sydney og Melbourne. Her samarbejder vi med de bedste resorts Australien kan tilbyde, og sikrer vores skiinstruktører en oplevelse fra slut juni til slut august – eller længere – hvis sæsonen tillader det. En unik oplevelse, som kun de færreste har på CV’et.

 

Hos Snowminds synes vi en skisæson som skilærer i Australien er det vildeste, og for at toppe det har vi skræddersyet en rejse, hvor skiene kombineres med surfboard. Det giver dig den fuldendte oplevelse som skilærer i Australien. Vi rejser i mindre grupper af skiinstruktører, og starter i Sydney, hvor I oplever byen i 2-3 dage. Herefter går turen til et af skiområderne, hvor du vil arbejde med de andre danske Snowmindsinstruktører 2-3 måneder alt efter sæsonens varighed. Efterfølgende kan du vælge at rejse rundt i Australien og f.eks. tage på surfcamp eller rejse op langs kysten. Mulighederne er uendelige, og vi hjælper dig igennem hele dit forløb, så du kan flyve hjem med en oplevelse i bagagen, der vil stå som en af de stærkeste resten af dit liv.

 

 

 

Hvad indeholder rejsen?

 

Vi har skabt en helhedsoplevelse, hvor du ikke blot arbejder som skilærer i Australien, men også får mulighed for at opleve andre dele af Australien, såsom Sydney, den smukke natur og den unikke australske laid-back mentalitet. Samtidig har du efter opholdet i skiområdet mulighed for at rejse rundt på egen hånd, enten med de andre skiinstruktører eller andre du møder i løbet af din tid i Australien. Her vil vi hjælpe med at arrangere ophold på surf camps, samt eventuelt en rejse op langs den smukke australske kyst. Mulighederne er mange!

 

Følgende er inkluderet og en del af oplevelsen:

 

 • En vintersæson i Australien med mulighed for rundrejse efterfølgende
 • Flybillet t/r fra København, Danmark til Australien*
 • 3 dages ophold på hostel i Sydney
 • Transport fra Sydney til skiresortet
 • Ophold i 2-3 måneder som skiinstruktør hos et australsk resort inklusiv løn, liftkort, og logi**
 • Hjælp til visumansøgning og alle praktiske formaliteter, informationer og kontaktpersoner til en tryg og sikker rejse
 • Optimal forberedelse med støtte, rådgivning, tips og tricks til fx pakning, forsikring m.m. før, under og efter rejsen fra tidligere Australieninstruktører fra Snowminds

 

Følgende er IKKE inkluderet i ovenstående:

 

 • Afbestillingsforsikring, rejseforsikring og omkostninger til visum
 • Eventuelt skibagagetillæg i flyet udover én taske á 23kg
 • Aktiviteter, entreér og transport der ikke er nævnt herover
 • Eventuel rundrejse, drikkepenge og lommepenge

 

Med ovenstående tager vi hånd om alt det praktiske og varetager koordineringen med vores dygtige partnere i Australien. Du vil altid være omgivet af vores partnere og på den måde sikrer vi, at du oplever præcis den tryghed og sikkerhed, som vi er kendt for!

 

*Prisen på flybilletten kan variere og dermed kan prisændringer forekomme. Disse vil i så fald meddeles FØR en eventuel bekræftelse på rejsen.

** Der kan forekomme en egenbetaling for bolig, liftkort og andet relateret til ansættelsen på skiskolen, hvilket vil følge skiskolens anvisninger

 

 

 

Rejseprogram

 

Vi gør meget ud af at skabe både tryghed, fællesskab og oplevelser for livet på vores rejser, hvilket man i vores øjne gør bedst, når man rejser med andre ligesindede. Derfor har vi planlagt følgende rejseprogram, hvor man vil rejse sammen med andre danske skiinstruktører fra afrejsen i København til hjemkomst.

 

Rejseprogram

 

 • Afrejse fra Danmark midt juni 2018
 • 3-dages ophold i Sydney ved ankomst til Australien
 • Afrejse fra Sydney og ankomst til skiområdet midt/slut juni
 • 2-3 måneders ophold i skiområdet fra slut juni til slut august/september
 • Mulighed for rundrejse i Australien og åben returbillet

 

Bemærk at alle hjemrejsedatoer kan ændres til at omfatte muligheden for rundrejse i fx Australien, New Zealand eller Fiji, eller evt. videre til en vintersæson i Canada eller Japan.

 

 

Hvem kan ansøge?

 

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer der udvælges til vores hold af skiinstruktører hos vores partnere i Australien. Der er i Australien strenge ansættelseskrav, så udover en skilærercertificering er det vigtigt, at du er positiv, livsglad, eventyrlysten og klar til at arbejde hårdt for at blive en del af Snowminds holdet.

 

Grundlæggende forventer vi, at du:

 

 • Besidder en internationalt anerkendt level 1 skilæreruddannelse
 • Kan køre sikkert på alle pister på bjerget
 • Er udadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret
 • Er god med både børn, unge og voksne
 • Kan lide at undervise og at blive udfordret
 • Behersker engelsk på samtaleniveau
 • Er minimum 18 år

 

Når du har sendt din ansøgning vil vi kalde dig til samtale, hvor vi vil vurdere dit kandidatur. Samtidig har du mulighed for at høre mere om en oplevelse som skiinstruktør i Australien. Såfremt du får en plads på holdet vil sidste skridt være en skypesamtale med vores partnerskiskole i Australien.

 

Vi har stor interesse for vores rejser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få plads på rejsen.

 

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

Pris

Course Icon Bliv skilærer i Australien

Course Icon Normalpris 21.995 DKK - 19.995 for Snowminds Instruktører

Course Icon Næste ansøgningsfrist 7. oktober

Course Icon Midt juni til slut august

Course Icon 1.500 DKK (depositum)

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os!

Tilmeld dig vores gratis Infomøder

Find et fysisk infomøde nær dig, eller se med fra sofaen under et af vores online infomøder

Se infomøder her