4 ugers forårskursus i Whistler

Bliv skiinstruktør dette forår og få gode muligheder for et job i Canada i vinteren 2020/21!

Drømmen i Canada

 

Nåede du ikke at tage din instruktøruddannelse denne vinter, og var du nødt til at udskyde din drøm om at blive skiinstruktør i Canada? Vi har gode nyheder! Det er nemlig ikke for sent. I en begrænset periode giver Snowminds dig en enestående mulighed for at deltage i et 4 ugers forårskursus i Whistler Blackcomb, Canada, et af verdens bedste skiresorts. Med dette specialdesignede kursus kan du hurtigt blive level 1 certificeret skiinstruktør i Canada med gode muligheder for et job i den kommende vintersæson.

 

Træningen

 

Gennem et tæt samarbejde med Whistler Blackcomb Resort og den canadiske Ski Association har Snowminds skabt et kursus for at hjælpe dig med at blive certificeret skiinstruktør i Canada i dette forår. Fra slut april til midten af maj træner du hver dag og udvikler din teknik både på og uden for pisten. Kurset kulminerer med at du bliver uddannet level 1 instruktør i Canada med gode muligheder for et job for den næste sæson (2019-20). Du kan derfor allerede nu “springe køen over” og gøre dig helt klar til dit næste vintereventyr i Canada med Snowminds.

 

Tjek vores anmeldelser på Trustpilot og Facebook for at lære mere om Snowminds fra vores instruktører!

 

Livet som Instruktør

 

Du kommer til at træne i en måned i Canada på et resort i verdensklasse og hurtigt blive en kompetent skilærer. Byen Whistler er meget international, hvilket betyder, at du får chancen for at få mange nye venner fra hele verden. Når dit kursus og din uddannelse slutter i maj, har du mulighed for at rejse rundt i Canada og USA med alle de andre Snowminders. Det kan være en tur til nationalparkerne eller måske tage til vestkysten og surfe? Uanset hvad du vælger at gøre, så vil vores erfarne team være der for dig og hjælpe dig hele vejen mod en god oplevelse.

 

"Whistler Blackcomb er sindssygt. Den vilde natur og landskab får en til at tro man er i paradiset. Det er man vel egentlig også."

- Frederik, Snowminds Instruktør

Hvad er inkluderet

 

Uanset hvilket kursus du vælger, garanterer vi dig “the full Snowminds experience” på din vintersæson som skilærer. Vores erfarne personale, som alle er tidligere skiinstruktører, følger dig fra første færd og er med HELE VEJEN under din skilæreruddannelse! Vi vil også hjælpe dig med at sikrer dig et job på en canadisk topskiskole den efterfølgende sæson hvis det ønskes. Samtidig sikrer vores topprofessionelle, canadiske skitrænerteam, at du får den bedst tænkelige træning inden skilærereksamenen. En træning der gør, at 100% af vores instruktører har fået job efter deres Snowmindskursus siden vi startede i 2012!

Når du rejser med Snowminds varetager vi ALT det praktiske arbejde i forbindelse med dit sabbatår, så du blot skal pakke tasken og se frem til en oplevelse for livet som skilærer i Canada. Uanset hvilken pakke du vælger, kan du altid se frem til følgende fordele:

 

Med dette kursus kan du se frem til følgende fordele:

 

 • 4 ugers skikursus i Canada (inkl. CSIA eksamen, kursusmaterialer og certifikater) på et af verdens bedste skisportssteder.
 • Indkvartering i personalebolig
 • Flybilletter t/r
 • Lokal transport til dit kursus i Whistler
 • Liftkort
 • Forberedelsesmateriale til den canadiske Ski Association.
 • Mulighed for rundrejse i Nordamerika efter kurset
 • Mulighed for at ansøge om visum og arbejde i Canada næste sæson med Snowminds -> Vi hjælper dig med processen.
 • Tillid til et veletableret dansk rejseselskab.
 • En samlet oplevelse hvor alle praktiske ting er arrangeret for dig
 • Et stærkt fællesskab med alle Snowminds instruktørerne

 

 

Hvad er ikke inkluderet?

 

 • Ekstra bagage udover de 2 stk. bagage der medfølger på din rejse.
 • Mad
 • Eventuelle visumansøgningsomkostninger
 • Rundrejse efter sæsonen (inkl. transport fra din destination til lufthavnen)
 • Afbestillings- og rejseforsikring
 • Mulige udgifter til indkvartering, liftkort og uniform i løbet af sæsonen (dette varierer fra skiskole til skiskole)
 • Udstyr til sæsonen såsom lavineudstyr, touringski osv.
 • Lommepenge og alt andet som ikke er nævnt ovenfor.

 

 

*Prisen på flybilletten kan variere og dermed kan prisændringer forekomme. Disse vil i så fald meddeles FØR en eventuel bekræftelse på rejsen.

 

 

 

Hvem kan ansøge som skiinstruktør i Canada?

 

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer, der udvælges til vores hold af ski- og snowboardinstruktører, og vi er blandt vores skiskolepartnere kendt for at uddanne dygtige, energiske og topmotiverede skiinstruktører. Du behøver ikke være skiekspert, og uanset niveau er vores kurser skræddersyet, så du får optimal skitræning inden skilærereksamenen, så du kan få drømmen om en vinter som skilærer i Canada opfyldt! Det vigtigste er, at du er positiv, livsglad, eventyrlysten og klar til at arbejde hårdt for at få en oplevelse for livet i Snowminds Teamet.

 

Grundlæggende forventer vi, at du:

 

 • Har stået på ski i minimum 3-4 uger
 • Er udadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret
 • Er god med både børn, unge og voksne
 • Kan lide at undervise og at blive udfordret
 • Behersker engelsk på samtaleniveau
 • Er minimum 18 år

 

Når du har sendt din ansøgning, vil vi kalde dig til samtale, hvor vi vil vurdere dit kandidatur. Samtidig har du mulighed for at høre mere om vores kurser og en oplevelse som skiinstruktør i Canada. Herefter vil vi vende tilbage til dig med info, om hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på holdet.

 

Vi har stor interesse for vores kurser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist ca. hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

 

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

 

DETALJER OM KURSET

ØKONOMI

LØN, UDGIFTER OG FORLØBET

Vi har topprofessionelle samarbejdspartnere over hele verden og sammen med dem sikrer vi dig, at der er styr på både liftkort, bolig og uniform når du ankommer til din destination. Vær opmærksom på, at der kan forekomme en egenbetaling for fx bolig på flere destinationer, hvilket svinger fra destination til destination afhængigt af deres lønstruktur. Du bliver ansat direkte hos skiskolen, som udbetaler dig løn afhængig af din arbejdsindsats. Du bliver lønnet ca. 10-12 CAD pr. arbejdstime og har derudover ofte forskellige bonus muligheder, hvis fx dine gæster vælger at forlænge deres kursus med dig osv. Man bliver ikke rig af en sæson som instruktør, men derimod rig på oplevelser. Vi anbefaler derfor at have minimum 10.000 DKK med i lommepenge, så du kan få det bedste ud af sæsonen. Generelt er det meget forskelligt hvad vores instruktører tjener og især også bruger under sæsonen, men det plejer at kunne køre rundt. Det afhænger også af din egen motivation, arbejdsindsats samt tidligere erfaring.

Under samtalen med os vil vi vurdere din motivation, kvalifikationer og ønsker til din oplevelse, bl.a. for at vurdere hvilken skiskole og destination der kan give dig den perfekte oplevelse. Du ved altså tidligt i forløbet og længe inden afrejse hvilken skiskole du skal arbejde for. Når din uddannelse er bestået og afslutningsfesten overstået bliver du transporteret direkte ud på din skiskole, hvor du får din arbejdskontrakt, anvist bolig og en flot uniform, hvorefter eventyret kan begynde.

UNDER SÆSONEN

Alle vores skiskolepartnere er nøje udvalgt og vi har et tæt forhold til dem alle. Det betyder også, at såfremt der skulle opstå en problemstilling under sæsonen vil du til enhver tid kunne henvende dig hos os. Vi er her for at give dig en oplevelse for livet og vil gøre alt for at hjælpe dig, såfremt der skulle blive behov herfor.

 

*For dette 4 ugers forårskursus i Whistler vil arbejdet som instruktør i Canada være i den efterfølgende sæson.

EVENTS OG FÆLLESSKAB

SNOWMINDS REUNION PARTY I DANMARK EFTER SÆSONEN

Udover den store 2 ugers Reunion sæsonafslutningscamp i Kaprun i April afholder vi også en Reunion sæsonafslutning på Hawaii. I august er der også et stort reunion party. Dette ligger typisk, hvor de sidste er kommet hjem, og inden mange tager med os videre ud i verden.

Snowminds Reunion Party’et er ligeledes frivilligt, men er en super mulighed for at gense gamle venner og snakke røverhistorier fra en skøn skisæson.

OPTAGELSE I SNOWMINDS ALUMNI

Siden 2012 har vi hos Snowminds uddannet hundredevis af dygtige, danske skiinstruktører. Alle er en del af netværket “Snowminds Alumni”, som vi har stiftet for at kunne tilbyde alle vores instruktører flere unikke oplevelser, netværk og fordele med Snowminds. Vi arrangerer årlige ture, såsom skiture, surfture, team aktiviteter, events, reunionfester m.m., hvor vores instruktører netværker på tværs af årgange. På den måde kan man få sparring og hjælp til alt fra spørgsmål til sæsonen, studievalg, karriere, udstyrsvalg og meget andet fra mere rutinerede instruktører. Snowminds Alumni er din adgang til Danmarks største netværk af unge skientusiaster.

TRYGHED, FÆLLESSKAB OG OPLEVELSER FOR LIVET

Fra dit første møde med os til samtalen i Danmark vil du blive fulgt, støttet og vejledt af vores erfarne team, som allesammen har været tidligere skiinstruktører hos os. På den måde vil du til enhver tid kunne få hjælp og sparring, hvad enten du har brug for råd til at pakke inden afrejse, et godt råd til hvordan du kan udvikle dit skiløb under vores kursus, sparring til sproget på uddannelsen eller en trøstende skulder under sæsonen. Kort sagt; uanset hvad du har brug for, så er vi der for dig HELE VEJEN!

Inden afrejse vil du blive inviteret til vores Facebookgruppe, hvor du kan sætte ansigt på alle de andre skilærere du skal tilbringe vinteren sammen med. Vi udarbejder dansk forberedelse til uddannelsen, så du kan komme velforberedt!

Under uddannelsen er vi der til at hjælpe med alt fra læringsmateriale, sproget, øvelserne og ikke mindst at besvare alle de spørgsmål du måtte have om skiteknik, samt dine eksamener. Det betyder også, at du ikke altid er afhængig af at få ting besvaret hos din instruktør eller i gruppen. Du kan altid fange et medlem af Snowminds teamet.

Vi gør samtidig ekstremt meget ud af at sammensætte teams der kan fungere og som består af skønne, glade og motiverede skientusiaster. Dermed vil du unægteligt komme til at knytte tætte bånd med fx dine værelseskammerater, skiløbere i din gruppe på pisten og naturligvis dine kollegaer på destinationer. Alt sammen noget som vores tidligere skilærere ofte nævner som unikt ved oplevelsen. Dette fællesskab er ikke bare vigtigt fra et socialt synspunkt, men guld værd under uddannelsen og til eksamenerne, hvor støtte fra dine venner kan være lige dét ekstra der bærer dig godt igennem og giver dig et skilærerbevis i hånden.

Hos os er du ikke et nummer, men et menneske, en skilærer, og vores eneste mål og forhåbning er, at give dig en unik oplevelse som skiinstruktør, som du kan se tilbage på med glæde og savn resten af livet. Det er store ord, men de kommer fra hjertet; og det er dét Snowminds handler om. Passion for skiløb. Passion for mennesker. Passion for dig.

Pris

Course Icon 4 ugers forårskursus i Whistler i Canada

Course Icon 49.995 DKK

Course Icon

Course Icon Slut april til midt maj

Course Icon 1.500 DKK (depositum)

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os på 28 99 35 99!

Sæsonstarten er lige rundt om hjørnet!

Tilmelding til last-minute pladser i Schweiz

Tilmeld her