Bliv skilærer i Hafjell

Bliv uddannet level 1 skiinstruktør og tag på sæson i Norge

Bliv skilærer i Hafjell

Norge er danskernes foretrukne skidestination og det er med god grund. De norske fjelde byder på alsidigt skiløb med noget for ethvert niveau, en hyggelig hyttekultur, lange vintre med stor snesikkerhed og ikke mindst nogle fantastisk smukke omgivelser. Nu har du med Snowminds mulighed for at få en sæson som skilærer i Hafjell, Norges 3. største skiområde og tidligere værtsby for både OL og X-Games.

Med afrejse i slut november får du mulighed for at blive uddannet level 1 skiinstruktør i det norske skiinstruktørsystem NIG efterfulgt af en sæson som skilærer for skiskolen i Hafjell. Vi starter ud med blive indkvarteret i skilærerboligerne og et par dages introduktion til byen og skiområdet efterfulgt af en lille uges forberedende skitræning inden den norske level 1 uddannelse starter. Her vil du i løbet af en uges tid få en forståelse for at undervise som skilærer i en professionel skiskole. Samtidig får du en forståelse for at undervise børn, unge og voksne i at bremse og dreje på en sikker måde. Forhåbentligt kan du afslutte ugen med en bestået skilæreruddannelse. Efter uddannelsen vil du gennemgå et mindre introduktionsforløb til arbejdet som skilærer på skiskolen i Hafjell, hvorefter du vil starte arbejdet når de første gæster kommer til jul. Med dette kursus opnår du således den direkte vej til en sæson som skilærer i Norge med en uddannelse der forbereder dig til en hel vinter i Hafjell. Mange tager Level 2 på samme sæson.

 

Obs. Tjek vores anmeldelser på Trustpilot og Facebook for at lære mere om Snowminds fra vores instruktører!

 

Livet som skiinstruktør i Hafjell

Som skilærer i Hafjell vil du hurtigt opleve, at du bliver en del af en lille familie. Med et team på ca. 25 faste instruktører og ca. 60 i højsæsonen er der rig mulighed for at lære alle godt at kende. Der er generelt en stor passion for skiløb i teamet og der bruges mange timer på løjperne og topture på Kvifjell-fjeldet efter arbejde og på fridage. Herudover er der mange sæsonarbejdere i både restauranter, lifterne, skilejen, hoteller og barer, som alle er med til at skabe et dejligt lille community af “seasoners”.

I skilærerboligerne vil du få tildelt dit eget soveværelse i et hus, hvor du deler køkken, toilet og stue med andre instruktører. Det er ikke nødvendigt at have en bil, da der er supermarkeder i Hafjell og boligerne ligger max 15 minutters gang fra skiområdet. Skiskolen stiller uniform til rådighed og afholder i løbet af sæsonen gratis “clinics” med fokus på din undervisnings- eller skimæssige udvikling. Du får naturligvis også tildelt et personligt sæsonliftkort som dækker Hafjell og Kvitfjell, ligesom at du gratis kan låne skiudstyr. Skiskolen i Hafjell har også sit eget personalehus, hvor man kan opbevare sit udstyr, spise frokost, holde møder, yoga sessions og fester. Grundlønnen når man har level 1 er omkring 150 NOK. Når man kommer til Hafjell må man ordne et norsk fødselsnummer (sk D-nummer) og gerne en norsk bankkonto. Men det kan skiskolen hjælpe med.

 

Sæsonen har forskellige højsæsoner, hvilket typisk er i jul- og nytår, vinterferieugerne i februar og påske. Der kan være meget stille i januar og marts, hvor tiden i stedet kan bruges på at udvikle sit skiniveau og tage på ture. Der lægges stor vægt på at man arbejder som et team, hvor tillid, engagement, ansvar og mål er nøgleord både internt i teamet og eksternt overfor gæsterne og andre medarbejdere i området. Dette vil blive gennemarbejdet som en del af introduktionen til skiskolen efter din level 1 uddannelse.

 

 

Hvad er inkluderet?

Hos os får du “the full Snowminds experience” på din vintersæson som skilærer. Vores erfarne personale, som alle er tidligere skiinstruktører, følger dig fra første færd og støtter dig under din skilæreruddannelse og skisæsonen, hvor vi sikrer dig ansættelse på skiskolen i Hafjell. Samtidig sikrer vores topprofessionelle trænings- og uddannelsespartnere, at du får den bedst tænkelige træning og skilærereksamen. En træning der gør, at 100% af vores instruktører har fået job efter deres Snowmindskursus siden vi startede i 2012!

Når du rejser med Snowminds varetager vi ALT det praktiske arbejde i forbindelse med dit ophold, så du blot skal pakke tasken og se frem til en oplevelse for livet som skilærer i Norge.

 

Du kan se frem til følgende:

 • En vintersæson som skilærer i Norge 
 • Skilærerkursus inkl. forberedende skitræning og den norske level 1 skilæreruddannelse
 • Ansættelse på skiskolen i Hafjell med sæsonbolig (mod betaling), sæsonliftkort og uniform
 • Kick-off event i Danmark inden afrejse
 • 1 måneds betalt ophold i skilærerbolig 
 • 3 dages forberedende skitræning af professionelle instruktører inden level 1 uddannelsen
 • 7 dages norsk level 1 uddannelse inkl. kursusmaterialer, eksamen og certifikat
 • 2-3 dages kick off event på skiskolen efter afsluttet uddannelse
 • Hjælp til at arrangere alle praktiske formaliteter inden afrejse
 • Fysisk forberedende træningsprogram
 • Pro-tilbud hos Snowminds Store
 • Rejsegaranti og tryghed med Snowminds Tryghedsgaranti og dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden
 • Et unikt fællesskab med venner for livet i et af Norges bedste skiresorts
 • Et passioneret team der støtter dig HELE VEJEN!

 

Hvad er ikke inkluderet?

 • Transport t/r til Hafjell 
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
 • Alle måltider, skiudstyr og andet, der ikke er nævnt ovenfor

 

"Efter min første sæson i Norge var jeg solgt og glæder mig nu til min 3. vinter i de norske fjelde"

- Andreas, Snowminds Instruktør

 

Rejseprogram

Vores level 1 skiinstruktørkursus i Hafjell designet til dig, der ønsker at tage et sabbatår eller en  karrierepause og opleve en hel vinter som skiinstruktør i Norge. Træningsprogrammet består af dage på bjerget, i dalen, fridage m.m.

 

Programmet er vejledende og kan ændres med kort varsel af hensyn til vind, vejr og øvrig planlægning:

 • Ca. 29.11.2022 – Ankomst til Hafjell og indflytning i sæsonbolig
 • 30.11.2022 – Introduktion til Hafjell, skiskolen og dine kommende kollegaer
 • 1.12. – 2.12.2022 – 2 dages forberende skitræning til level 1 uddannelsen
 • 3.12.2022 – Fridag
 • 4.12 – 10.12.2022 – Norsk level 1 skiinstruktøruddannelse
 • 11.12. – 12.12.2022 – Fridage
 • 13.12. – 15.12.2022 – 2/3 dages kick off med skiskolen
 • ca. 16.12.2022 – april 2022 – Sæson som skilærer i Hafjell

 

HVEM KAN ANSØGE?

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer, der udvælges til vores hold af skiinstruktører, og vi er blandt vores skiskolepartnere kendt for at uddanne dygtige, energiske og topmotiverede skiinstruktører. Du behøver ikke være skiekspert, da vores skilærerkursus giver optimal skitræning inden skilærereksamenen, så du kan få drømmen om en vinter som skilærer i Norge opfyldt! Det vigtigste er, at du er positiv, livsglad, eventyrlysten og klar til at arbejde hårdt for at få en oplevelse for livet i Snowminds Teamet.

 

Grundlæggende forventer vi, at du:

 • Har stået på ski i minimum 3-4 uger og gerne mere
 • Er udadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret
 • Er god med både børn, unge og voksne
 • Kan lide at undervise og at blive udfordret
 • Behersker engelsk på samtaleniveau og forstår eller taler et nordisk sprog
 • Er minimum 18 år

 

Når du har sendt din ansøgning vil vi kalde dig til samtale, hvor vi vil vurdere dit kandidatur. Samtidig har du mulighed for at høre mere om vores kurser og en oplevelse som skiinstruktør i Norge. Herefter vil vi vende tilbage til dig med info om, hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på holdet, hvorefter du vil skulle til en samtale med skiskolen i Norge.

 

Vi har stor interesse for vores kurser og kun 8 pladser på dette kursus. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist ca. hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

 

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

 

Pris

Course Icon Sæson og level 1 skilærerkursus i Hafjell

Course Icon 19.995 kr.

Course Icon

Course Icon Slut november til midt april

Course Icon 1.500 DKK (1. depositum)

Ansøg

Spørgsmål? Ring på 28 99 35 99

Sikre dig en plads til Canada 🇨🇦

Der er et begrænset antal visa til Canada. Ansøg nu for at sikre dig et!

Læs mere her