Bliv skilærer i New Zealand

Kombiner en fantastisk oplevelse som skilærer med New Zealands episke adventureaktiviteter

Drømmen i New Zealand

Drømmer du om at blive skiinstruktør og tilbringe en fuld sæson i New Zealand? Vil du springe sommeren over i bytte for et snedækket og bjergrigt landskab? I så fald er du i godt selskab.

Vi er super stolte over, at vi har mulighed for at præsentere dig for en unik mulighed: En sommer med 10 uger som skilærer i Queenstown, New Zealand! Som noget helt nyt har du nu muligheden for at bruge din skiinstruktøruddannelse “down under” med Snowminds, bo i Queenstown og få en sæson i The Remarkables, New Zealand, som er et af den sydlige halvkugles absolut bedste skiområder.

 

 

Livet som Instruktør

 

Det autentiske og meget smukke New Zealand er stille og roligt blevet et hotspot for alverdens eventyrlystne rejsende – repertoiret af outdoor-aktiviteter og ekstremsport er forankret i absolut betagende naturlige omgivelser er helt uden sammenligning!

 

Som hjemland for Ringenes Herre-filmene, er New Zealands vilde og barske landskab en legeplads for off-piste entusiaster! Det er nemt at forstå, hvorfor skiinstruktører og snowboardlærere fra hele verden flokkes til New Zealand i jagten på det ultimative eventyr. Overfloden af aktiviteter – blandt andet verdens højeste bungee jump, jetboating, paragliding, skydiving og naturlige varmtvandskilder for blot at nævne få – blandet med det livlige afterski, verdensklasse pister og en unik kultur, er opskriften på det perfekte eventyr.

 

Hos Snowminds har New Zealand altid stået højt på hitlisten, og med en sæson som instruktør i dette smukke og specielle land tør vi godt garantere, at du vil komme hjem med rygsækken fuldt med oplevelser. Vi hjælper dig med alt det praktiske og selvfølgelig et job hos en af New Zealands bedste skiskoler. Efter sæsonen er det oplagt at rejse rundt med rygsæk i New Zealands bjergtagende landskab, og vi hjælper gerne med planlægningen! Overvejer du en vintersæson med os i Japan eller Canada kan dette sagtens kombineres, så du får et år du aldrig vil glemme.

 

 

 

Hvad indeholder rejsen?

 

Vi har skabt en helhedsoplevelse, hvor du ikke blot arbejder som skilærer i New Zealand, men også får mulighed for at opleve andre dele af New Zealand, dets smukke natur og den unikke New Zealandske laid-back kultur. Samtidig har du efter opholdet i skiområdet mulighed for at rejse rundt på egen hånd, enten med de andre skiinstruktører eller andre du møder i løbet af din tid i New Zealand. Såfremt det ønskes står vi til rådighed ifbm. planlægning af hikingture, rundrejser og andet. Mulighederne er mange!

 

Følgende er inkluderet og en del af oplevelsen:

 

 • En vintersæson i New Zealand med mulighed for rundrejse efterfølgende
 • Hjælp til visumansøgning til New Zealand og alle andre praktiske formaliteter, informationer og kontaktpersoner til en tryg og sikker rejse
 • Transport fra lufthavnen til Queenstown
 • Orientation ved ankomst til Queenstown
 • Ophold i ca. 3-5 måneder som skiinstruktør hos en af New Zealands bedste skiskoler inklusiv løn og liftkort
 • Hjælp til at finde bolig under sæsonen i Queenstown*
 • Optimal forberedelse med støtte, rådgivning, tips og tricks til fx pakning, forsikring m.m. før, under og efter rejsen fra Snowminds kompetente team

 

Følgende er IKKE inkluderet i ovenstående:

 

 • Afbestillingsforsikring, rejseforsikring og omkostninger til visum
 • Eventuelt skibagagetillæg i flyet udover én taske á 23kg
 • Aktiviteter, entreér og transport der ikke er nævnt herover
 • Eventuel rundrejse, drikkepenge og lommepenge

 

Med ovenstående tager vi hånd om alt det praktiske og varetager koordineringen med vores dygtige partnere i New Zealand. Du vil altid være omgivet af vores partnere og på den måde sikrer vi, at du oplever præcis den tryghed og sikkerhed, som vi er kendt for!

 

* Budget for bolig vil blive aftalt med skiinstruktøren og meddeles inden rejsen. Husleje er ikke en del af prisen. 

 

 

 

Rejseprogram

 

Vi gør meget ud af at skabe både tryghed, fællesskab og oplevelser for livet på vores rejser, hvilket man i vores øjne gør bedst, når man rejser med andre ligesindede. Derfor har vi planlagt følgende rejseprogram, hvor man vil rejse sammen med andre danske skiinstruktører fra afrejsen i København til hjemkomst.

 

Rejseprogram

 • Ankomst til Queenstown ca. midt juni
 • 3-5 måneders ophold i skiområdet fra slut juni til omkring oktober
 • Mulighed for rundrejse i New Zealand når sæsonen er slut

 

 

 

 

Hvem kan ansøge?

 

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer der udvælges til vores hold af skiinstruktører hos vores partnere i New Zealand. Der er i New Zealand strenge ansættelseskrav, så udover en skilærercertificering er det vigtigt, at du er positiv, seriøs, motiveret og klar til at arbejde hårdt for at blive en del af Snowminds Teamet.

 

Grundlæggende forventer vi, at du:

 

 • Besidder en internationalt anerkendt level 1 instruktøruddannelse
 • Kan køre sikkert på alle pister på bjerget
 • Er udadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret
 • Er god med både børn, unge og voksne
 • Kan lide at undervise og at blive udfordret
 • Behersker engelsk på samtaleniveau
 • Er minimum 18 år

 

Når du har sendt din ansøgning vil vi kalde dig til samtale, hvor vi vil vurdere dit kandidatur. Samtidig har du mulighed for at høre mere om en oplevelse som skiinstruktør eller snowboardlærer i New Zealand. Såfremt du får en plads på holdet vil sidste skridt være en skypesamtale med vores partnerskiskole i New Zealand.

 

Vi har stor interesse for vores rejser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få plads på rejsen.

 

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

Pris

Course Icon Job til erfarne instruktører

Course Icon 7995 DKK

Course Icon Næste ansøgningsfrist 6. marts

Course Icon Queenstown, New Zealand

Course Icon Depositum: 1500 DKK

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os på 28 99 35 99!

Tilmeld dig vores gratis Infomøder

Find et fysisk infomøde nær dig, eller se med fra sofaen under et af vores online infomøder

Se infomøder her