Bliv Instruktør i The Remarkables

Et stenkast fra Queenstown

Destinationen

 

The Remarkables lever bestemt op til navnet. Bjergkæden som befinder sig lige ved Queenstown er et af de mest fotograferede i verden og det er let at forstå hvorfor. Efter Wakatipu søen har terrænet en voldsom hældning og slutter af med imponerende bjergtoppe. Skiområdet har 357 vertikale meter fra toppen på 1943 meter ned til 1586 meter. Området har 4 stolelifte og 3 carpets. Den hurtige ekspres 6 personers tager dig op til en fantastisk udsigt og ligeså god terræn på vej ned. Området består af 3 bowls. Her er den største kendt for at være rig med solskin og er dækket således at vinden ikke er for voldsom. Derfor har skiområdet færre lukket dage i forhold til resten af New Zealand. Den naturlige sne er også suppleret af moderne snekanoner, så du er næsten garanteret fine forhold i store dele af sæsonen. Området er meget familievenligt og terrænet er ideelt for nybegyndere. Har du fri eller dygtige gæster kan du dog stadig blive udfordret på de sorte pister, offpist samt snowparks i verdensklasse.

Skiskolen

Skiskolen i The Remarkables bliver drevet i samarbejde med det New Zealandske ski instruktørforbund, NZSIA, og sørger for du vil blive trænet af de bedste instruktører som vil gøre dig klar til level 1 skilæreruddannelsen!
Udover skiløbet vil der også blive sørget for et introduktionsforløb til skiskolen, hvad det indebærer at arbejde som professionel skiinstruktør og selvfølgelig også det sociale fællesskab med de internationale kollegaer.

Livet som instruktør

Efter et lift med den daglige bus-service som kører flere gange dagligt, er man i Queenstown som ligger smukt placeret ved Lake Wakatipu med udsigt til bjergene! Byen har 15.000 indbyggere. Ud over et stort udvalg af fine barer og restaurenter, er Queenstown også kendt for at være en meget aktiv by. Man kan bl.a. kan prøve kræfter med golf, dykning, paraglading, bungee jump, freesbee golf, netbold, cricket og selvfølgelig deres nationalsport, Rugby!
Kort sagt, kommer man bestemt ikke til at kede sig i Queenstown!

Fakta

  • En lang “vintersæson” fra d. 10. juni til 1. oktober
  • Skiløb fra 1622 til 1943 meters højde
  • Over 220 hektarer markeret skiløb
  • Hele skiområdet dækker over 540 hektarer
  • Løjperne har en god fordeling af sværhedsgrader: 30% begynder, 40% øvet og 30% expert
  • Liftene har åbent fra kl. 9-16 alle dage
  • Ud over pistene har The Remarkables også en snow tubing park, freestyle park og en half pipe hvor de professionelle træner.
  • Gennemsnitligt snefald på 3,67 meter som også bliver suppleret af effektive snekanoner

Sikre dig en plads til Canada 🇨🇦

Der er et begrænset antal visa til Canada. Ansøg nu for at sikre dig et!

Læs mere her