Arbejd som skilærer i Sydafrika

Få job som skiinstruktør og oplev det skønne Sydafrika

 

Destinationen Lesotho

 

Tag din opfattelse og indtryk af Afrika med alt hvad der tilhører af kultur, stammefolk, vilde dyr, fantastisk farver og smukke solnedgange. Forestil dig herefter dette Afrika, blot nu med en stor bred piste i midten af ingenting. Du kan ikke tro dine egne øjne. 3 timers kørsel fra den nærmeste civilisation og blot 8 timers kørsel fra den vilde natur, hvor du selv samme morgen på klods hold har set løver spise deres bytte for øjnene af dig. Urealistisk, men sandt. Velkommen til Afriski!

 

 

Livet som instruktør

 

Afriski er et minimalt skiområde i et land hvor dette ikke burde være muligt. I 3000 meters højde toner der pludselig en stor, bred skipiste frem med dertilhørende børneområde, FIS standard park, afterskibar og hytter med plads til 300 afrikanske turister, som kommer for at opleve det, de færreste af deres bekendte har; skiløb og sne. I dette vidunder vil du blive iklædt en rød skilæreruniform og ikke kun være forbilledet, der lærer børn og voksne at stå på ski, men også personen, der med stor sandsynlighed viser dem sne for første gang!

 

Vi har skræddersyet en rejse, som vi hos Snowminds mener giver dig den fuldendte oplevelse som skilærer i Afrika. Vi rejser i mindre grupper af skiinstruktører til Afriski i Lesotho, Afrikas fattigste, men måske mest skønne og venlige land. Her vil du bo og arbejde fra start juni til midt august, og dele skiløbets glæde med en masse afrikanske turister. Efterfølgende kan du vælge at rejse rundt i Sydafrika med de andre instruktører eller flyve hjem med en oplevelse i bagagen, der vil stå som en af de stærkeste resten af dit liv. Der er inkluderet 3 dages safari i Sydafrika, hvor i sammen vil komme på safari og måske tage en tur til Johannesburg. Mulighederne er mange!

 

Rejseperiode

 

Vi gør meget ud af at skabe både tryghed, fællesskab og oplevelser for livet på vores rejser, hvilket man i vores øjne gør bedst, når man rejser med andre ligesindede. Derfor har vi planlagt følgende rejseperiode, hvor man vil rejse sammen med andre danske skiinstruktører fra afrejsen i København til hjemkomst igen.

 

Rejseperiode: 

 

 • Afrejse 10. juni med hjemrejse tidligst 18. august 2019

 

Bemærk at hjemrejsedato kan ændres til at omfatte muligheden for rundrejse i Sydafrika eller til anden destination. Kontakt os, og vi hjælper med at skræddersy den perfekte tur for dig!

Der er kun 5 pladser så tilmeld dig hurtigst muligt!

 

Hvad indeholder rejsen?

 

Vi har skabt en rejse, hvor du får en fantastisk oplevelse som skilærer i Afrika, men også har mulighed for at opleve andre dele af Afrika, såsom safari og den unikke kultur. Samtidig har du efter opholdet i skiområdet mulighed for at rejse rundt på egen hånd, enten med de andre skiinstruktører eller andre du møder. Desuden vil du opleve at stort set alt er inkluderet, fx. halvpension under hele opholdet, hvilket gør udgifterne til turen meget gennemsigtige og simple at forholde sig til.

 

Følgende er inkluderet og en del af oplevelsen:

 

 • Sammenlagt 10 uger i Lesotho og Sydafrika
 • 10 ugers logi under safaritur og på Afriski
 • Flybillet t/r fra Danmark til Sydafrika*
 • 3 dages safariophold i Sydafrikansk nationalpark inkl. overnatning, 1/2-pension og 4 x 2.5 timers guidede safariture, bl.a. natsafari
 • Ophold i ca. 10 uger som skiinstruktør hos Afriski inklusiv løn, liftkort, kost (3-retter om dagen) og logi – alt inklusiv!
 • Alt transport i Afrika fra lufthavnen til safari og til resortet
 • Mulighed for gratis at låne skiudstyr i Afriski
 • Omfattende forberedelsesmateriale til Afrikarejsen
 • Hjælp til visum i Lesotho og alle praktiske formaliteter, informationer og kontaktpersoner til en tryg og sikker rejse
 • Optimal forberedelse med støtte, rådgivning, tips og tricks til fx pakning, forsikring m.m. før, under og efter rejsen fra tidligere afrika-instruktører fra Snowminds

 

Følgende er IKKE inkluderet i ovenstående:

 

 • Rejseforsikring og eventuelle vaccinationer
 • Drikkepenge, lommepenge og evt. ekstra aktiviteter
 • Alt der ikke er nævnt herover

 

Med ovenstående tager vi hånd om alt det praktiske, har dækket stort set alle dine udgifter, og varetaget koordineringen med vores dygtige partnere i Afrika. Du vil altid være omgivet af vores partnere og på den måde sikrer vi, at du oplever præcis den tryghed og sikkerhed, som vi er kendt for!

 

*Prisen på flybilletten kan variere og dermed kan prisændringer forekomme. Disse vil i så fald meddeles FØR en eventuel bekræftelse på rejsen.

"Folk er forbavsede, når jeg fortæller om min skisæson i Lesotho. De kan ikke finde ud af, om jeg er seriøs eller ej. Normalt smiler jeg og lader dem gætte."

- Jacob, Snowminds Teamleader

Hvem kan ansøge?

 

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer, der udvælges til vores hold af skiinstruktører hos Afriski i Lesotho., hvor vi er europæisk rekrutteringspartner. Udover en skilærercertificering er det vigtigste, at du er positiv, livsglad, eventyrlysten og klar til at arbejde hårdt for at blive en del af Snowminds.

 

Grundlæggende forventer vi, at du:

 

 • Besidder en anerkendt level 1 skilæreruddannelse
 • Er udadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret
 • Er god med både børn, unge og voksne
 • Kan lide at undervise og at blive udfordret
 • Behersker engelsk på samtaleniveau
 • Er minimum 18 år

 

Når du har sendt din ansøgning vil vi kalde dig til en samtale, hvor vi vil vurdere dit kandidatur. Samtidig har du mulighed for at høre mere om en oplevelse som skiinstruktør i Sydafrika. Herefter vil vi vende tilbage til dig med info om, hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på holdet.

Vi har stor interesse for vores rejser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få plads på rejsen.

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

 

Pris

Course Icon Bliv skilærer i Lesotho, Afrika

Course Icon 18.995 DKK

Course Icon Ansøgningsfrist 6. marts

Course Icon 10. juni til 18. august 2019

Course Icon 1.500 DKK (depositum)

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os på 28 99 35 99!

Tilmeld dig vores gratis Infomøder

Find et fysisk infomøde nær dig, eller se med fra sofaen under et af vores online infomøder

Se infomøder her