Bliv skilærer i Japan

Dit livs vinter med 3 ugers skilærerkursus og job på en lokal skiskole

Bliv skilærer i Japan

Når landet Japan nævnes, tænker de fleste nok på myldrende byer, høflige japanere, gadgets og vild elektronik. Men ikke hos Snowminds! Bliv skilærer i Japan, og se frem til verdens bedste og dybeste powdersne, tour skiing på vulkaner og fantastisk nightskiing. Alt dette har du nu en unik mulighed for at opleve ved at blive skilærer i Japan med Snowminds.

Som nævnt er Japan perfekt for dig, der elsker dybsne! Flere af vores områder får i gennemsnit 15 meter sne i løbet af en sæson, så der er få steder i verden, hvor man kan få sin skilyst stillet både på og udenfor pisten på dette niveau. Der falder så meget sne, at snedriverne i siden af vejen vil være langt højere end bilen. Vores destinationer i Japan ligger i toppen af verdens mest snerige skiområder og danner rammen om en af verdens fedeste arbejdspladser!  Japan vil “let a dream come true“ og er et must for enhver skientusiast og eventyrer. Welcome to JaPow!

 

Tjek vores anmeldelser på Trustpilot og Facebook for at lære mere om Snowminds fra vores skiinstruktører!

 

Skitræningen i Japan

Det hele starter i Japan eller Østrig med 3 forrygende uger i selskab med Snowminds og det Australske (APSI), den Canadiske (CSIA), den Britiske (BASI) eller New Zealandske skilærerforbund (NZSIA), hvor du får din level 1 skilæreruddannelse! Her får du de optimale betingelser for at lære hele Japan-teamet godt at kende og samtidig gennemgå en anerkendt level 1 skilæreruddannelse. Du vil i løbet af kurset blive trænet i dit eget skiløb og i din evne til at undervise andre, inden kurset afsluttes med en relevant, engelsksproget level 1 skilæreruddannelse. Efter en bestået uddannelse begynder arbejdet som professionel instruktør, hvor du sammen med de andre Snowminders vil bruge din vinter på at undervise skiturister fra bl.a. Australien, New Zealand, Thailand, Kina, Singapore og Japan.

 

Skilærerlivet i Japan

Hos Snowminds oplever vi, at en sæson som skilærer er langt mere end blot skiløb i sig selv. En ting er de store mængder lækker nysne, der daler ned i en næsten uendelige mængder, men mindst lige så unikt er det, når man møder japanerne i øjenhøjde på skiskolen, tager på karaoke eller på daglig basis får et grineflip over et af japanernes skøre påfund. Kulturen og menneskerne er unikke, og du vil aldrig komme til at kede dig i Japan. Du får gennem din sæson ligeledes mulighed for at opleve store dele af Japan og ikke mindst Tokyo, en af verdens største og mest moderne byer! Tjek videoen herover for en lille smagsprøve på hvad der venter. På vores blog kan du læse mere om livet som instruktør i Japan. Læs f.eks. om Ditlevs sæson i Japan.

 

Billeder fra destinationen

HVAD ER INKLUDERET?

Hos os får du “the full Snowminds experience” på din vintersæson som skilærer. Vores erfarne personale, som alle er tidligere skiinstruktører, følger dig fra første færd og er med HELE VEJEN under din skilæreruddannelse og under skisæsonen, hvor vi sikrer dig ansættelse på en japansk topskiskole. Samtidig sikrer vores topprofessionelle skitrænerteam, at du får den bedst tænkelige træning inden skilærereksamenen. En træning der gør, at 100% af vores instruktører har fået job efter deres Snowmindskursus siden vi startede i 2012!

Når du rejser med Snowminds, varetager vi alt det praktiske arbejde i forbindelse med din rejse, så du blot skal pakke tasken og se frem til en oplevelse for livet som skilærer i Japan.

 

Du kan se frem til følgende:

 • En vintersæson som skilærer i Japan med ansættelse på en lokal skiskole
 • Kick-off event i Danmark inden afrejse
 • Arrangeret job ved en lokal skiskole med bolig, liftkort og uniform under sæsonen*
 • Tryghed ved dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden
 • 3 ugers skilærerkursus i enten Japan eller Østrig inkl. liftkort, eksamen, kursusmaterialer og certifikat
 • Officiel APSI/NZSIA/CSIA/BASI skiinstruktøruddannelse (en del af 3 ugers kurset)
 • 3 ugers indkvartering med morgenmad og aftensmad
 • Fly t/r fra København til Japan**
 • Mulighed for at se Tokyo og yderligere serværdigheder efter din sæson på rundrejse
 • Afslutningsfest efter afsluttet skiinstruktørkursus
 • Dedikeret Snowminds team som støtter dig før, under og efter din sæson
 • Snowminds Team event i løbet af din sæson
 • Hjælp til visumansøgning og alle andre praktiske formaliteter
 • Et unikt fællesskab med venner for livet
 • Prodeals på Snowmindsstore
 • Tryghed med Snowminds Tryghedsgaranti
 • En totaloplevelse hvor alt er arrangeret for dig
 • Et passioneret team der støtter dig HELE VEJEN!

 

Hvad er ikke inkluderet?

 • Bagage udover to stk. bagage på hver ca. 20kg
 • Udgifter til visumansøgning
 • Rejseaktivitet udover fly, bl.a. transport efter skisæsonen til lufthavn
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
 • Eventuel udgift til bolig, liftkort og uniform under sæsonen**
 • Lommepenge, og andet der ikke er nævnt herover

 

*Sæsonbestemt indkvartering og sæsonkort til liften kan være betinget af bestået uddannelse og efterfølgende fastholdelse af ansættelse. Ansættelse afhænger af, om du er berettiget til et Working Holiday Visa. Bemærk venligst, at du i de fleste tilfælde vil få en ansættelseskontrakt fra december til slutningen af februar, med mulighed for forlængelse (ikke garanteret). Nogle skiskoler tager et depositum for dit liftkort og/eller uniform, som du får tilbage ved slutningen af sæsonen. Du betaler månedlig husleje for din bolig, hvilket typisk bliver trukket i din løn.

**Fly er inkluderet fra København. Hvis du booker meget sent eller ønsker at flyve fra en anden lufthavn, skal du være opmærksom på, at der kan være en merbetaling afhængigt af lufthavn, fly tilgængelighed samt prisstigninger! Vi vil informere dig i disse tilfælde inden den endelige booking af flybilletter. Du er mere end velkommen til at booke dine egne fly, hvor vi I det tilfælde vil give en rabat på 5000 DKK. Hvis du har nogen spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os. Såfremt du skal uddannes i Østrig er det muligt at tilkøbe bustransport fra Danmark til Østrig og fra kursusstedet til Munchen lufthavn for 1.500 kr. 

 

HVEM KAN ANSØGE?

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer, der udvælges til vores hold af ski- og snowboardlærere, og vi er blandt vores skiskolepartnere kendt for at uddanne dygtige, energiske og topmotiverede skiinstruktører. Du behøver ikke være skiekspert, og uanset niveau er vores kurser skræddersyet, så du får optimal skitræning inden skilærereksamenen, så du kan få drømmen om en vinter som skilærer i Japan opfyldt! Det vigtigste er, at du er positiv, livsglad, eventyrlysten og klar til at arbejde hårdt for at få en oplevelse for livet i Snowminds Teamet.

 

Grundlæggende forventer vi, at du:

 • Har stået på ski i minimum 3-4 uger
 • Er udadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret
 • Er god med både børn, unge og voksne
 • Kan lide at undervise og at blive udfordret
 • Behersker engelsk på samtaleniveau
 • Er minimum 18 år
 • Er berettiget til Working Holiday Visa*

 

Når du har sendt din ansøgning, vil vi kalde dig til samtale, hvor vi vil vurdere dit kandidatur. Samtidig har du mulighed for at høre mere om vores kurser og en oplevelse som skiinstruktør i Japan. Herefter vil vi vende tilbage til dig med info om, hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på holdet.

Vi har stor interesse for vores kurser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist ca. hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

 

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

 

*For dig med dansk pas kan du ansøge om et Working Holiday Visa, hvis du er mellem 18-30 år og opfylder de øvrige visumkrav.

FAQ

 

Ansættelse og økonomi

Ansættelse som skilærer på en lokal skiskole

En sæson som skilærer forbliver igennem hele livet kun en drøm for de fleste, men nu har du chancen for at gøre drømmen til virkelighed. Hos Snowminds har vi mange års erfaring med arbejdet som skilærer, og igennem vores nøje tilrettelagte kurser og store netværk blandt verdens skiskoler garanterer vi dig et job på en af verdens bedste skidestinationer.

Ansættelsen er betinget af, at du består din skilæreruddannelse, hvilket ca. 90% af vores kursister gør. Skulle det ske, at du ikke består vil vi gøre alt der står i vores magt for at sikre dig et job alligevel, så du kan få en skøn sæsonoplevelse og hurtigt arrangere en reeksamen. Vi er stolte af, at vi aldrig har stået i en situation, hvor vi ikke har kunnet hjælpe med et job efter endt uddannelse!

Løn, udgifter og forløbet

Vi har topprofessionelle samarbejdspartnere over hele verden og sammen med dem, sikrer vi dig, at der er styr på både liftkort, bolig og uniform, når du ankommer til din destination. Vær opmærksom på, at der kan forekomme en egenbetaling for fx bolig eller liftkort, hvilket  afhænger af skiskolens lønstruktur. Du bliver ansat direkte hos skiskolen, som udbetaler dig løn afhængigt af din arbejdsindsats. Du bliver lønnet ca. 70-100 kr. pr. arbejdstime og har derudover ofte forskellige bonusmuligheder, hvis fx dine gæster vælger at forlænge deres lektion/forløb med dig osv. Man bliver ikke rig af en sæson som instruktør, men derimod rig på oplevelser! Vi anbefaler at have lommepenge med, så du kan få det bedste ud af sæsonen og gøre det du har lyst til.

Generelt er det meget forskelligt hvad vores instruktører tjener og bruger under sæsonen. Som tommelfingerregel tjener man godt i Japan og mange har mulighed for at rejse rundt efterfølgende, uden at komme hjem med et minus på kontoen 🙂

Under samtalen med os vil vi vurdere din motivation, kvalifikationer og ønsker til din oplevelse, bl.a. for at vurdere hvilken skiskole og destination der kan give dig den perfekte oplevelse. Du ved altså tidligt i forløbet og længe inden afrejse hvilken skiskole du skal arbejde for. Når din uddannelse er bestået og afslutningsfesten overstået bliver du transporteret direkte ud på din skiskole, hvor du får din arbejdskontrakt, anvist bolig og en flot uniform, hvorefter eventyret kan begynde.

Under sæsonen

Alle vores skiskolepartnere er nøje udvalgt og vi har et tæt forhold til dem alle. Det betyder også, at såfremt der skulle opstå en problemstilling under sæsonen vil du til enhver tid kunne henvende dig hos os. Vi er her for at give dig en oplevelse for livet og vil gøre alt for at hjælpe dig, såfremt der skulle blive behov herfor.

Events og fællesskab

Stort sæson kick off event i Danmark

I september finder Snowminds Kick-off event typisk sted. Det er en fantastisk dag, hvor vi laver en masse team building, fortæller om skilæreruddannelsen og sæsonen, og generelt får mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål. Vi fortæller også om skiudstyr og du får mulighed for at købe lækkert skiudstyr til super priser. Et af højdepunkterne er at møde de andre Snowminders som du skal på sæson med, da der altid vil være minimum én anden Snowmindsinstruktør på din destination, så du har andre at dele oplevelsen med.

Team events i løbet af sæsonen

Efter kurset kommer vi hos Snowminds hurtigt til at savne jer og I kommer, forhåbentligt, også til at savne os og hinanden. Derfor afholder vi et stort Snowminds Team Event i løbet af sæsonen. Her samler vi hele Snowminds teamet i Japan for at stå på ski, have en hyggelig dag og se alle igen.

Snowminds Reunion Party i Danmark efter sæsonen

Vores Snowminds Reunion Party ligger typisk i maj/juni måned, hvor de sidste er kommet hjem, og inden mange tager med os videre ud i verden til bl.a. Afrika, Argentina eller Australien.

Snowminds Reunion Party’et er frivilligt og koster et mindre beløb, men er en super mulighed for at gense gamle venner og snakke røverhistorier fra en skøn skisæson.

Optagelse i Snowminds Social

Siden 2012 har vi hos Snowminds uddannet hundredevis af dygtige, danske skiinstruktører. Alle er en del af netværket “Snowminds Social”, som vi har stiftet for at kunne tilbyde alle vores instruktører flere unikke oplevelser, netværk og fordele med Snowminds. Vi arrangerer årlige ture, så som skiture, surfture, team aktiviteter, events, reunionfester m.m., hvor vores instruktører netværker på tværs af årgange. På den måde kan man få sparring og hjælp til alt fra spørgsmål til sæsonen, studievalg, karriere, udstyrsvalg og meget andet fra mere rutinerede instruktører. Snowminds Social er din adgang til Danmarks største netværk af unge skientusiaster.

Tryghed, fællesskab og oplevelser for livet

Fra dit første møde med os til samtalen i Danmark vil du blive fulgt, støttet og vejledt af vores erfarne team, som allesammen har været tidligere skiinstruktører hos os. På den måde vil du til enhver tid kunne få hjælp og sparring, hvad enten du har brug for råd til at pakke inden afrejse, et godt råd til hvordan du kan udvikle dit skiløb under vores kursus, sparring til tyske ord på uddannelsen eller en trøstende skulder under sæsonen. Kort sagt; uanset hvad du har brug for, så er vi der for dig HELE VEJEN!

Inden afrejse vil du blive inviteret til vores Facebookgruppe, hvor du kan sætte ansigt på alle de andre skilærere du skal tilbringe vinteren sammen med.

Under uddannelsen er vi der til at hjælpe med alt fra læringsmateriale, sproget, øvelserne og ikke mindst at besvare alle de spørgsmål du måtte have om skiteknik, samt dine eksamener. Det betyder også, at du ikke altid er afhængig af at få ting besvaret hos din instruktør eller i gruppen. Du kan altid fange et medlem af Snowminds teamet.

Vi gør samtidig ekstremt meget ud af at sammensætte teams der kan fungere og som består af skønne, glade og motiverede skientusiaster. Dermed vil du unægteligt komme til at knytte tætte bånd med fx dine værelseskammerater, skiløbere i din gruppe på pisten og naturligvis dine kollegaer på destinationer. Alt sammen noget som vores tidligere skilærere ofte nævner som unikt ved oplevelsen. Dette fællesskab er ikke bare vigtigt fra et socialt synspunkt, men guld værd under uddannelsen og til eksamenerne, hvor støtte fra dine venner kan være lige dét ekstra der bærer dig godt igennem og giver dig et skilærerbevis i hånden.

Hos os er du ikke et nummer, men et menneske, en skilærer, og vores eneste mål og forhåbning er, at give dig en unik oplevelse som skiinstruktør, som du kan se tilbage på med glæde og savn resten af livet. Det er store ord, men de kommer fra hjertet; og det er dét Snowminds handler om.

Transport

Afrejsen

Vi flyver sammen i grupper fra København til Japan, hvorefter vi sørger for transporten til det skiresort, hvor du skal uddannes. I lufthavnen i Japan skal du igennem et visa check, hvor du i en kort samtale med en lufthavnsmedarbejder skal fortælle om dine planer for dit ophold i Japan og have gennemgået dine papirer. Det er vigtigt, at du medbringer dine visumpapirer og din flybillet i udprintet form. Information om mødetider m.m. får du i efteråret op til din afrejse.

Transport til din destination efter endt kursus

Når din uddannelse er færdig og afslutningsfesten er veloverstået vil vi arrangere din og dine kollegaers transport fra uddannelsen til din skiskole, hvor du vil blive indkvarteret og starte sæsonen som skilærer i Japan.

Kan jeg besøge andre instruktører?

Ja, det vil der bestemt være mulighed for. Ofte har Snowminds flere skiskoler i samme by og derudover ligger byerne relativt tæt på hinanden og kan nås vha. busser, så der er mulighed for at besøge hinanden undervejs. Udover at du får muligheden for at være sammen med dine venner, kan du også nyde godt af nye og spændende skiområder, samt “jagte” powderen i andre resorts.

Skal du køre (eller købe) bil, så skal du have et internationalt kørekort. Dette anbefaler vi ALLE at bestille, så du har det med på din sæson. Du kan få et internationalt kørekort i din kommunes borgerservice ved at møde personligt op med dit gyldige danske kørekort og et pasfoto. Du kan læse mere her og kontakte kommunen, hvis du er i tvivl.

Hjemrejse

Din flybillet er en t/r billet fra Danmark, så hjemrejsen er inkluderet i prisen. Transporten til lufthavnen, når du skal hjem, er dog IKKE inkluderet, da mange rejser videre, skal hjem på forskellige datoer eller andet. Ønsker du inspiration til rundrejse m.m. kan vi altid bistå med dette og hjælpe med at arrangere. Det er ligeledes noget vi vil snakke om til kick off eventet, så man allerede der kan begynde at drømme om de videre rejsemuligheder. Typisk rejser man med de andre fra skiskolen. Hvis du allerede inden afrejse ved, at du gerne vil flyve til eller hjem fra et andet land, så kan vi også undersøge mulighederne og de ekstra omkostninger for det og købe din flybillet ud fra det. Vi vil i løbet af sommeren bede om dit ønske til hjemrejsetidspunkt.

De fleste vælger at rejse rundt i Japan efter sæsonen og så flyve hjem fra Tokyo. Der er også flere der tager til fx Filippinerne, Bali eller lignende. Såfremt du skal rejse rundt er et godt tip at bruge Japans bagageservice “Black Cat”, som man kan benytte sig af, når man skal ud og rejse efter sæsonen til at opbevare og sende bagage.

Indkvartering

Bolig

Din bolig er som udgangspunkt ikke inkluderet i din løn. Det skyldes, at mange instruktører er fastboende, så derfor vælger skiskolen denne model. Til gengæld tjener du naturligvis penge på skiskolen, så du har noget at betale huslejen med. Vi har i samarbejde med skiskolen arrangeret bolig, så du kommer til at bo med de andre Snowminds instruktører. Alt info om bolig får du umiddelbart inden eller under kurset. Boligforholdene i Japan er meget typiske for instruktører og man skal derfor IKKE forvente luksus. Man bor ofte i ældre huse, hostels eller små lejligheder, og ofte flere sammen på dorms eller værelser. Uanset hvordan du bor, så bliver det hurtigt dit nye hjem og du vil utvivlsomt stå med en kæmpe klump i halsen og måske lidt tårer i øjnene, når du forlader stedet efter sæsonen.

Det siger vores instruktører

Michelle
5/5
I mit sabbatår åbnede Snowminds muligheden for, at min drøm om en sæson som skiinstruktør i Japan kunne blive en realitet. Snowminds viste fra start deres professionelle tilgang til faget og sørgede for at sende os alle af sted med struktur og orden, samt et unikt forhold og et team der var klar til at hjælpe i alle tænkelige situationer. Mit ophold i Japan har givet mig en masse unikke oplevelser, jeg aldrig ville være foruden. Yderligere, har Snowminds en positiv indvirkning på en eventuel kvote 2 ansøgning til universitetet og muliggjorde jeg at kunne starte på min drømmeuddannelse på CBS. Overvejer du en sæson som skiinstruktør, så tøv ej og meld dig til gennem Snowminds og du er sikret dit livs sabbatår!!!!!!
Thomas
5/5
Jeg har haft nogle af mit livs største oplevelser sammen med Snowminds! Jeg har rejst med dem på tre skisæsoner i henholdsvis Østrig, Lesotho og Japan – alle tre sæsoner var en oplevelse og helt speciel. Fælles for alle mine sæsoner er, at Snowminds har tilbudt en fantastisk service udover det sædvanlige, hvor de tager hånd om alle ting, store som små, op til afrejse, under uddannelsen og sågar også mens de er på sæson. En af de mest unikke ting ved Snowminds er deres evne til at få dig til at føle sig som en del af deres familie. De sætter en dyd i at involvere sig og interessere sig for dig som person og sørge for at netop dine behov bliver tilgodeset. Jeg kan på det varmeste anbefale ALLE til at tage en skisæson med Snowminds. Der er INGEN tvivl om, at du får en oplevelse af livet og der bliver sat de bedste rammer for, at det kan lade sig gøre.
Sara
5/5
Min oplevelse med Snowminds har været fantastisk. Jeg tilbragte en sæson i Japan i 2019, hvor jeg først blev uddannet som skiinstruktør på level 1 og senere på level 2 i Niseko. Hele oplevelsen var simpelthen perfekt. Undervisningen på stedet blev varetaget af ekstremt kompetente APSI-instruktører, som ikke alene var fremragende til at formidle deres viden, men også skabte rammerne for en fantastisk tid. Personligt oplevede jeg også en stor udvikling. Jeg fik skabt mange vidunderlige venskaber, som jeg ikke ville være foruden i dag. Jeg er begejstret for, hvordan Snowminds formåede at få alle elementer til at smelte sammen til en helstøbt oplevelse. På intet tidspunkt følte jeg mig alene i processen, fra jeg sad i Danmark, til jeg ankom til Japan, og indtil jeg vendte tilbage til dansk jord. Jeg vil på det varmeste anbefale dette til alle! Jeg ville ikke have været foruden denne oplevelse. Så hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal tilbringe en sæson ude, så lad være med at tvivle længere og gør det! Jeg lover, at du ikke vil fortryde det på noget tidspunkt.
Michelle
Read More
I mit sabbatår åbnede Snowminds muligheden for, at min drøm om en sæson som skiinstruktør i Japan kunne blive en realitet. Snowminds viste fra start deres professionelle tilgang til faget og sørgede for at sende os alle af sted med struktur og orden, samt et unikt forhold og et team der var klar til at hjælpe i alle tænkelige situationer. Mit ophold i Japan har givet mig en masse unikke oplevelser, jeg aldrig ville være foruden. Yderligere, har Snowminds en positiv indvirkning på en eventuel kvote 2 ansøgning til universitetet og muliggjorde jeg at kunne starte på min drømmeuddannelse på CBS. Overvejer du en sæson som skiinstruktør, så tøv ej og meld dig til gennem Snowminds og du er sikret dit livs sabbatår!!!!!!
Thomas
Read More
Jeg har haft nogle af mit livs største oplevelser sammen med Snowminds! Jeg har rejst med dem på tre skisæsoner i henholdsvis Østrig, Lesotho og Japan - alle tre sæsoner var en oplevelse og helt speciel. Fælles for alle mine sæsoner er, at Snowminds har tilbudt en fantastisk service udover det sædvanlige, hvor de tager hånd om alle ting, store som små, op til afrejse, under uddannelsen og sågar også mens de er på sæson. En af de mest unikke ting ved Snowminds er deres evne til at få dig til at føle sig som en del af deres familie. De sætter en dyd i at involvere sig og interessere sig for dig som person og sørge for at netop dine behov bliver tilgodeset. Jeg kan på det varmeste anbefale ALLE til at tage en skisæson med Snowminds. Der er INGEN tvivl om, at du får en oplevelse af livet og der bliver sat de bedste rammer for, at det kan lade sig gøre.
Sara
Read More
Min oplevelse med Snowminds har været fantastisk. Jeg tilbragte en sæson i Japan i 2019, hvor jeg først blev uddannet som skiinstruktør på level 1 og senere på level 2 i Niseko. Hele oplevelsen var simpelthen perfekt. Undervisningen på stedet blev varetaget af ekstremt kompetente APSI-instruktører, som ikke alene var fremragende til at formidle deres viden, men også skabte rammerne for en fantastisk tid. Personligt oplevede jeg også en stor udvikling. Jeg fik skabt mange vidunderlige venskaber, som jeg ikke ville være foruden i dag. Jeg er begejstret for, hvordan Snowminds formåede at få alle elementer til at smelte sammen til en helstøbt oplevelse. På intet tidspunkt følte jeg mig alene i processen, fra jeg sad i Danmark, til jeg ankom til Japan, og indtil jeg vendte tilbage til dansk jord. Jeg vil på det varmeste anbefale dette til alle! Jeg ville ikke have været foruden denne oplevelse. Så hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal tilbringe en sæson ude, så lad være med at tvivle længere og gør det! Jeg lover, at du ikke vil fortryde det på noget tidspunkt.
Previous
Next

Pris

Course Icon En vintersæson i Japan inkl. 3 ugers skilærerkursus

Course Icon fra 59.995 DKK

Course Icon

Course Icon Kursus i Japan eller Østrig

Course Icon Afrejse i november

Course Icon 1.500 DKK (1. depositum)

Ansøg

Spørgsmål? Ring på 28 99 35 99!

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere