Drømmesæsonen på snowboard i Japan

Bliv snowboardinstruktør i Japan og oplev den dybeste sne i verdenen!

At køre snowboard i Japan er federe end at surfe de bedste bølger på bali, og så får du endda penge for det! Få den ultimative oplevelse i verdens dybeste sne, mærk en helt ny kultur og spis sushi dagen lang med Snowminds snowboardinstruktøruddannelsen i Japan.

Gennem et unikt samarbejde med den Japanske ski- og snowboardskole har du muligheden for en af de første danske snowboardinstruktører i vinterverdenens powdermekka!

Uddannelsen tager 3 uger, med fokus på din udvikling og oplevelse på pisten såvel som off pisten, hvorefter vores jobgaranti sikrer dig et snowboardinstruktør job gennem vintersæsonen.

Der er mulighed for at blive ansat i flere partner ski- og snowboardskoler i Japan, hvor du vil få en masse fantastiske oplevelser og et internationalt netværk af venner resten af livet! Der vil også være erfarne Snowmindsintruktører til stede, som giver dig tryghed ift. jobbet som snowboardinstruktør. Du er aldrig alene med Snowminds, og du vil altid rejse med andre danske ski- eller snowboardentusiaster.

Du vil undervise snowboardturister fra hele verden, heriblandt også japanere, og på den måde få et unikt indblik i den Japanske kultur. Når du ikke underviser, kan du tage en slapper i en onsen (varme kilder) opleve den japanske tradition og få naturoplevelser udover det sædvanlige – heriblandt aktive vulkaner! Og selvfølgelig stå på snowboard i den bedste og dybeste sne i verdenen!

Efter sæsonen, som typisk strækker sig til marts/april, vil du have mulighed for at besøge Tokyo og andre serværdigheder i landet, med de andre Snowmindsinstruktører. Der er uanede muligheder og vores erfarne personale hjælper naturligvis med at skræddersy turen, så du får det absolut bedste ud af din vintersæson med Snowminds i Japan!

Vores Japanprodukt er meget populært, så det er vigtigt du søger så hurtigt som muligt for at sikre en plads!

Hvad kan du se frem til med Snowminds?

Uanset hvilket kursus du vælger garanterer vi dig “the full Snowminds experience” på din vintersæson som snowboardlærer. Vores erfarne personale, som alle er tidligere ski- eller snowboardinstruktører, følger dig fra første færd og er med HELE VEJEN under din snowboardlæreruddannelse og under sæsonen, hvor vi sikrer dig jobgaranti på en japansk topskiskole.

Samtidig sikrer vores topprofessionelle, japanske snowboardtrænerteam, at du får den bedst tænkelige træning inden snowboardlærereksamenen. En træning der gør, at 100% af vores instruktører har fået job efter deres Snowmindskursus siden vi startede i 2012!

Når du rejser med Snowminds varetager vi ALT det praktiske arbejde i forbindelse med dit sabbatår, så du blot skal pakke tasken og se frem til en oplevelse for livet som snowboardlærer i Japan. Uanset hvilken pakke du vælger kan du altid se frem til følgende fordele:

 • En vintersæson som snowboardlærer med JOBGARANTI
 • Arrangeret bolig, liftkort og uniform under sæsonen
 • Tryghed ved dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden
 • Et unikt fællesskab med venner for livet
 • En totaloplevelse hvor alt er arrangeret for dig
 • Et passioneret team der støtter dig HELE VEJEN!


Hvad er inkluderet?

Vi tager os af alle de praktiske ting, så du ikke behøver gøre andet end at pakke din kuffert og dit gode humør.

Hele rejsen vil blive styret af os, så du fuldt ud kan fokusere på din forberedelse og uddannelse. Når du tager afsted er ALT betalt, så du slipper for ubehagelige overraskelser. Nedenfor ses en oversigt over, hvad der præcist er inkluderet i pakken.

 • En vintersæson som snowboardinstruktør i Japan
 • Kick-off event i Danmark inden afrejse
 • 3 ugers snowboardlærerkursus i Japan
 • 3 ugers indkvartering og halvpension
 • Liftkort under instruktøruddannelsen og sæsonliftkort på din destination
 • Snowboardlæreruddannelse inkl. eksamen, kursusmaterialer og certifikat
 • Fly t/r fra København til Japan
 • Ansættelse på en japansk skiskole, med arrangeret bolig, liftkort og uniform
 • Mulighed for at se Tokyo og yderligere serværdigheder efter din sæson på rundrejse
 • Hjælp til visumansøgning og alle andre praktiske formaliteter


Hvad er ikke inkluderet?

 • Bagage udover to stk. bagage på hver ca. 20kg
 • Udgifter til visumansøgning
 • Rejseaktivitet efter sæsonen
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
 • Eventuel udgift til bolig, liftkort og uniform under sæsonen
 • Lommepenge, og andet der ikke er nævnt herover

Fra Danmark til Japan – hvordan virker det?

Før kursen bliver sat mod Japan starter dit vintereventyr som skilærer med 3 forrygende uger med Snowminds i Østrig i november. Her får du de optimale betingelser for at lære hele Japan-teamet godt at kende og samtidig gennemgå den østrigske level 1 “Anwärter” skiinstruktøruddannelse. Vi arrangerer alt for dig – det eneste du skal gøre er at nyde turen. Efter en bestået uddannelse sender vi dig sammen med de andre Japan-instruktører til Sapporo på øen Hokkaido, hvor den sidste del af transporten foregår over land til powdermekkaet Niseko, hvor du sammen med de andre Snowminds danskere vil bruge din vinter på at undervise skiturister fra hele verden, bl.a. Australien, New Zealand, Thailand, Kina, Singapore og Japan.


Hvem kan ansøge som snowboardinstruktør i Japan?

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer der udvælges til vores hold af ski- og snowboardinstruktører, og vi er blandt vores skiskolepartnere kendt for at uddanne dygtige, energiske og topmotiverede ski og snowboardinstruktører. Netop derfor er vores kurser skræddersyet, så du får optimal træning, og vi dermed sikrer, at du kan få drømmen om en verdens fedeste job i Japan opfyldt! Det vigtigste er, at du er eventyrlysten og klar til at arbejde hårdt for at blive en del af Snowminds Teamet.

Grundlæggende forventer vi, at du:

 • Besidder gode snowboardkundskaber, dvs. kan køre sikkert på det meste af bjerget
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret
 • Er god med både børn, unge og voksne
 • Kan lide at undervise og at blive udfordret
 • Behersker engelsk på samtaleniveau
 • Er minimum 18 år

 

Når du har sendt din ansøgning vil vi kalde dig til samtale, hvor vi vil vurdere dig og du har mulighed for at høre mere om vores kurser og en oplevelse som snowboardinstruktør. Herefter vil vi vende tilbage til dig med info om hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på holdet.

Vi har kæmpe interesse for vores kurser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.


Hvad siger vores ski- og snowboardinstruktører?

Jeg har aldrig set sneforhold som i Japan, og jeg tror ikke at man noget sted i verden kan finde noget lignende! Mængden og kvaliteten af sne er absolut fantastisk. JAPOW er værd at prøve for alle sneelskere!

Thomas Vestergaard - Instruktør i Japan

Du vil ikke finde andre steder på jorden som dette. Det er for cool. Niseko, Hokkaido har de bedste pulverlinjer og verdensklasse skiløb. Både om dagen og om natten!

Julie Rosendal - Instruktør i Janada

Vil du høre mere fra vores instruktører? Læs deres beretninger fra Snowminds bloggen eller se deres anmeldelser på Trustpilot eller Facebook, hvor vi er rated helt i top!

 


Læs mere om ski- og snowboardlærerlivet på Snowminds bloggen

 

Næste eventyr?

Bliv skiinstruktør i New Zealand til sommer!

Læs mere