Landes 2 skiinstruktør camp i Østrig

Tag din performance i sneen til helt nye højder

Bliv level 3 skiinstruktør i Østrig

 

Vores level 3  – landeslehrer 2 – camp i Østrig, vil med garanti tage dine skievner til the next level. Kurset er skræddersyet til at give dig den ultimative oplevelse på med 5 dages træning om ugen fra topprofessionelle trænere!

 

 

Livet som skiinstruktør i Østrig

 

Vi oplever gang på gang, at en sæson som skiinstruktør er langt mere end blot skiløb i sig selv. Ud over de lækre nypræparerede pister og den smukke nyfaldne sne, oplever man også et helt unikt fælleskab med ens kollegaer som alle deler den samme passion som dig – skiløbet.

 

I Østrig finder man også de hyggeligste bjergbyer fyldt med autentiske restauranter, der serverer de bedste wienerschnitzler du nogensinde har smagt! Ud over maden og fællesskabet må man heller ikke glemme Østrig for traditioner som nagel, snaps og afterski, som uden tvivl er de perfekte rammer at møde nye venner fra hele verdenen i.

 

Billeder fra destinationen

 

Hvad er inkluderet?

 

Har du ikke fået nok skiløb og træning i løbet af sæsonen? Og ønsker du at give dit niveau som skiløber og instruktører endnu et hak op, så er Landes 1 kurset det helt rette kursus for dig at slutte sæsonen af på.

 

Med denne rejseoplevelse får du følgende inkluderet: 

 • 3 ugers Snowminds kursus i Kaprun, Østrig
 • Træning af en højtuddannet østrigsk skilærer
 • Tekniske øvelser på pisten
 • Rytmeskift
 • Forbedring af mogul-teknik
 • Mulighed for free-skiing på off-piste
 • Tekniktræning i Giant Slalom med tidstagning
 • Den internationalt anerkendte østrigske landes 2 skilæreruddannelse
 • Forberedende skitræning ca. 5 dage om ugen med topprofessionelle skitrænere
 • Overnatning på hotel med 1/2-pension under hele kursusforløbet
 • Snowminds team leader under kurset
 • Sociale team events i løbet af kurset og sæsonen
 • Invitation til Snowminds Reunion Party efter sæsonen
 • Pro-deals på Snowminds Store
 • Tryghed ved dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden
 • 24 timers nødtelefonen under hele sæsonen
 • Et unikt fællesskab med venner for livet

 

Hvad er ikke inkluderet?

 • Transport til/fra kursusdestinationen*
 • Liftkort til kurset (tilkøb muligt)
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
 • Lommepenge
 • Alt andet der ikke eksplicit er nævnt herover

 

* Ved dette kursus kan du tilkøbe bustransport hjem til Danmark og derved afslutte sæsonen med et brag af en Landes Camp. Du kan også tage tilbage til skiskolen efter endt kursus.

 

 

Rejseperiode

Datoerne for kurserne kan variere, men som udgangspunkt:

3 ugers kurset:

 • November
 • Marts***

 

* Indkvartering er inkluderet inklusiv slutdagen for kurset. Efter endt kursus kan du enten vælge at komme direkte ud til en østrigsk skiskole, hvor du vil blive ansat og arbejde resten af sæsonen i de smukke, østrigske Alper, eller rejse hjem til Danmark med bus.

**Hvis bus tilkøbes for kursus i november, er afrejse dagen før kursusstart

*** Ved dette kursus kan du tilkøbe bustransport t/r, eller bare hjem til Danmark og derved afslutte sæsonen med et brag af en Landes Reunion Camp. Du kan også tage tilbage til skiskolen efter endt kursus.

 

"Den østrigske level 3 (Landes 2) er vild. Den fokuserer 100 % på teknikken, og det var den fedeste måde at slutte sæsonen af med et brag."

- Naja, Snowminds Instruktør

Hvem kan deltage i landes kurset?

For at deltage i kurset, kræver det følgende:

 • En bestået ski anwärter og Landes 1 eksamen (level 1 og 2)
 • En arbejdsbekræftelse fra din østrigske skiskole på, at du har arbejdet minimum 12 dage
 • Medlemsskab af SBSSV
 • Twin-tip ski (helst park) og carvingski (Du kan alternativt leje på kursusdestinationen)

 

Dette kursus er for dig der allerede er Anwärter uddannet og ønsker at tage din udvikling til næste niveau.

 

Vi har stor interesse for vores kurser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist ca. hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

 

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

 

Detaljer om kurset

Indkvartering

Hotel med 1/2-pension

“We take care of our own” og under et intensivt skilærerkursus skal man have god mad og bo godt! På alle vores hoteller vil der være WiFi og du vil blive indkvarteret i 2-6 personers værelser eller lejligheder, hvor du vil bo med de andre Snowminders. Vores hoteller ligger med nem adgang til skibus eller pisten.

Vi sætter en dyd i at sikre kvalitet i hele oplevelsen, hvilket også er årsagen til at vi samarbejder med hoteller der laver god, mættende og nærende morgenmad og aftensmad. Morgenmaden består typisk af en nærende buffet og aftensmaden af enten 3 retter eller buffet med suppe, salat, hovedret og dessert.

Liftkort

Liftkort under kurset og uddannelsen

Har du ikke har dit eget liftkort, så kan du tilkøbe et liftkort, som bliver udleveret ved ankomst.

Events og fællesskab

Stort sæson kick off event i Danmark

I september finder Snowminds Kick-off event typisk sted. Det er en fantastisk dag, hvor vi laver en masse team building, fortæller om skilæreruddannelsen og sæsonen, og generelt får mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål. Vi fortæller også om skiudstyr og du får mulighed for at købe lækkert skiudstyr til super priser. Et af højdepunkterne er at møde de andre Snowminders som du skal på sæson med, da der altid vil være minimum én anden Snowmindsinstruktør på din destination, så du har andre at dele oplevelsen med.

Team events i løbet af sæsonen

Efter kurset kommer vi hos Snowminds hurtigt til at savne jer og I kommer, forhåbentligt, også til at savne os og hinanden. Derfor afholder vi et stort Snowminds Team Event i løbet af sæsonen. Her samler vi hele Snowminds teamet et hemmeligt sted i Østrig for at få en oplevelse udover det sædvanlige og se alle igen. Vi har fx været i Kitzbühel i januar for at se World Cup skiløb på det legendariske Hahnenkamm Rennen og opleve den ikoniske by.

Snowminds Reunion Party i Danmark efter sæsonen

Vores Snowminds Reunion Party ligger typisk i maj/juni måned, hvor de sidste er kommet hjem, og inden mange tager med os videre ud i verden til bl.a. Afrika, Argentina eller Australien.

Snowminds Reunion Party’et er frivilligt og koster et mindre beløb, men er en super mulighed for at gense gamle venner og snakke røverhistorier fra en skøn skisæson.

Optagelse i Snowminds Social

Siden 2012 har vi hos Snowminds uddannet hundredevis af dygtige, danske skiinstruktører. Alle er en del af netværket “Snowminds Social”, som vi har stiftet for at kunne tilbyde alle vores instruktører flere unikke oplevelser, netværk og fordele med Snowminds. Vi arrangerer årlige ture, så som skiture, surfture, team aktiviteter, events, reunionfester m.m., hvor vores instruktører netværker på tværs af årgange. På den måde kan man få sparring og hjælp til alt fra spørgsmål til sæsonen, studievalg, karriere, udstyrsvalg og meget andet fra mere rutinerede instruktører. Snowminds Social er din adgang til Danmarks største netværk af unge skientusiaster.

Tryghed, fællesskab og oplevelser for livet

Fra dit første møde med os til samtalen i Danmark vil du blive fulgt, støttet og vejledt af vores erfarne team, som allesammen har været tidligere skiinstruktører hos os. På den måde vil du til enhver tid kunne få hjælp og sparring, hvad enten du har brug for råd til at pakke inden afrejse, et godt råd til hvordan du kan udvikle dit skiløb under vores kursus, sparring til tyske ord på uddannelsen eller en trøstende skulder under sæsonen. Kort sagt; uanset hvad du har brug for, så er vi der for dig HELE VEJEN!

Inden afrejse vil du blive inviteret til vores Facebookgruppe, hvor du kan sætte ansigt på alle de andre skilærere du skal tilbringe vinteren sammen med. Vi udarbejder dansk forberedelse til uddannelsen, så du kan komme velforberedt og samtidig har du mulighed for at bestille et tyskkursus, så dit tyske kan sidde lige i skabet.

Under uddannelsen er vi der til at hjælpe med alt fra læringsmateriale, sproget, øvelserne og ikke mindst at besvare alle de spørgsmål du måtte have om skiteknik, samt dine eksamener. Det betyder også, at du ikke altid er afhængig af at få ting besvaret hos din instruktør eller i gruppen. Du kan altid fange et medlem af Snowminds teamet.

Vi gør samtidig ekstremt meget ud af at sammensætte teams der kan fungere og som består af skønne, glade og motiverede skientusiaster. Dermed vil du unægteligt komme til at knytte tætte bånd med fx dine værelseskammerater, skiløbere i din gruppe på pisten og naturligvis dine kollegaer på destinationer. Alt sammen noget som vores tidligere skilærere ofte nævner som unikt ved oplevelsen. Dette fællesskab er ikke bare vigtigt fra et socialt synspunkt, men guld værd under uddannelsen og til eksamenerne, hvor støtte fra dine venner kan være lige dét ekstra der bærer dig godt igennem og giver dig et skilærerbevis i hånden.

Hos os er du ikke et nummer, men et menneske, en skilærer, og vores eneste mål og forhåbning er, at give dig en unik oplevelse som skiinstruktør, som du kan se tilbage på med glæde og savn resten af livet. Det er store ord, men de kommer fra hjertet; og det er dét Snowminds handler om.

Uddannelsen

Den internationalt anerkendte østrigske Landes 2 skilæreruddannelse

For at sikre os, at alle vores instruktører får uddannelse af højeste kvalitet, samarbejder vi med Salzburger Berufskilehrer & Snowboardlehrer Verband (SBSSV). Et af verdens mest anerkendte skilærerforbund!

Landeslehrer-titlen med SBSSV består af 3 dele, hvoraf dette Snowmindskursus forbereder dig på og indeholder 2. del kaldet “landeslehrer 1”. Kurset vil bygge videre på din Landes 1 og Anwärter med og primært fokusere på mere performancebaseret skiløb som pukkel, powder og korte, samt lange sving på pisten.

Efter landes 1 kurset har du mulighed for at tage både Alpinkursus og Landeslehrer 2. Alpinkurset forbereder dig på det sjove, men også farlige, ved at køre off-piste. Med en bestået landes 2 eksamen står du med et instruktørbevis i hånden, der tillader, at du kan undervise øvede til eksperter og også tage gæster med i off-pisten. Uanset om uddannelsen er bestået eller ej, vil en markant udvikling i skiløbet kunne mærkes!

Det østrigske skilærersystem er et af de mest anerkendte og dit skilærercertifikat vil ikke blot stå flot på CV’et, men vil også efterfølgende kunne bruges på Snowminds’ andre destinationer rundt omkring i verden.

HVAD HVIS JEG IKKE BESTÅR EKSAMEN

Hvis du skulle være uheldig at ikke at bestå din eksamen eller dele af den, behøver du ikke bekymre dig. Vi har sørget for at du får muligheden for at prøve igen, hvis du har taget din Anwärter-eksamen i Salzburgerland (Altenmarkt, Kaprun eller Obertauern) i november eller december. Du muligheden for at deltage i et 3-dages Wiederholungscamp fra den 18. til den 20. december 2023. Den tredje dag vil være “Prüfungs”-dagen (eksamensdagen).

Campen koster 275 euro og inkluderer kun træning. Du vil selv være ansvarlig for at arrangere transport, liftkort, hotelophold og andre udgifter. Denne unikke mulighed giver dig chancen for at tage din eksamen igen kort efter en tidligere ikke bestået og dermed sikrer, at du har muligheden for at komme i gang med at arbejde så hurtigt som muligt.

Det siger vores instruktører

Jesper
5/5
Jeg lærte snowminds at kende igennem en af mine venner, som var på sæson, hvor jeg besøgte ham. Jeg blev med det samme fanget af alt fra det tætte sammenhold til skiområdet. Så da jeg selv startede på min sæson, havde jeg selv store forventninger til, hvad jeg ville opleve, og det har ikke skuffet. Jeg valgte at tage 5 ugers kurset, og på dette kursus var der ikke noget jeg kunne sætte en finger på. Træningen var både super de første 3 uger og under min Anwärter. Alle fra Snowminds teamet var super gode til at forberede os og til at gøre os klar til prøverne. Om det var med ekstra træning eller til at læse op og øve ens tysk, så kunne man altid regne med en hjælpende hånd. Jeg kan kun sige, at jeg var i gode hænder. Nu er jeg på sæson. Her er det ikke et 5 stjernet hotel jeg bor på, men man bruger så lidt tid hjemme, at det ikke betyder noget. Alle de gode minder jeg har fået og alle de mennesker jeg har lært at kende, er 100% noget jeg ikke vil være foruden!
Rasmus
5/5
Har haft en helt igennem fantastisk oplevelse med Snowminds efter både at rejse med Snowminds til Østrig og Canada. Jeg havde selv de mest fantastiske sæsoner og Snowminds er klart med til at skabe et fantastisk sammenhold under uddannelsen og generelt igennem hele sæsonen 😃😃 Der er mange ting der skal ordnes for at komme på sæson, men alt dette har Snowminds taget sig af. Igennem hele processen har der været alt den hjælp man kunne ønske sig og mere til fra Snowminds side. Dette giver bare 100 % tryghed og det er bare dejligt Snowminds er der til at hjælpe med alt det praktiske, med sproget og med at få den bedst mulige sæson i sneen man kunne ønske sig ❄️❄️
Laura
5/5
Jeg tog til Østrig med januar kurset i 2019, og det var klart den bedste beslutning, jeg har truffet i lang tid. Det var så fedt, at Snowminds havde taget sig af alle de praktiske ting for dig, så du bare kunne nyde hele turen. Under træningen var der et perfekt miljø for nye venskaber og selvfølgelig til at udvikle dit skiløb. Der var god forberedelse til at komme til destinationen. Udover at det var en stor oplevelse at være af sted, får man også meget nære venskaber, hvilket er fantastisk. Hvis det ikke havde været fordi jeg skal til at læse, ville jeg helt sikkert være taget afsted igen :))
Jesper
Read More
Jeg lærte snowminds at kende igennem en af mine venner, som var på sæson, hvor jeg besøgte ham. Jeg blev med det samme fanget af alt fra det tætte sammenhold til skiområdet. Så da jeg selv startede på min sæson, havde jeg selv store forventninger til, hvad jeg ville opleve, og det har ikke skuffet. Jeg valgte at tage 5 ugers kurset, og på dette kursus var der ikke noget jeg kunne sætte en finger på. Træningen var både super de første 3 uger og under min Anwärter. Alle fra Snowminds teamet var super gode til at forberede os og til at gøre os klar til prøverne. Om det var med ekstra træning eller til at læse op og øve ens tysk, så kunne man altid regne med en hjælpende hånd. Jeg kan kun sige, at jeg var i gode hænder. Nu er jeg på sæson. Her er det ikke et 5 stjernet hotel jeg bor på, men man bruger så lidt tid hjemme, at det ikke betyder noget. Alle de gode minder jeg har fået og alle de mennesker jeg har lært at kende, er 100% noget jeg ikke vil være foruden!
Rasmus
Read More
Har haft en helt igennem fantastisk oplevelse med Snowminds efter både at rejse med Snowminds til Østrig og Canada. Jeg havde selv de mest fantastiske sæsoner og Snowminds er klart med til at skabe et fantastisk sammenhold under uddannelsen og generelt igennem hele sæsonen 😃😃 Der er mange ting der skal ordnes for at komme på sæson, men alt dette har Snowminds taget sig af. Igennem hele processen har der været alt den hjælp man kunne ønske sig og mere til fra Snowminds side. Dette giver bare 100 % tryghed og det er bare dejligt Snowminds er der til at hjælpe med alt det praktiske, med sproget og med at få den bedst mulige sæson i sneen man kunne ønske sig ❄️❄️
Laura
Read More
Jeg tog til Østrig med januar kurset i 2019, og det var klart den bedste beslutning, jeg har truffet i lang tid. Det var så fedt, at Snowminds havde taget sig af alle de praktiske ting for dig, så du bare kunne nyde hele turen. Under træningen var der et perfekt miljø for nye venskaber og selvfølgelig til at udvikle dit skiløb. Der var god forberedelse til at komme til destinationen. Udover at det var en stor oplevelse at være af sted, får man også meget nære venskaber, hvilket er fantastisk. Hvis det ikke havde været fordi jeg skal til at læse, ville jeg helt sikkert være taget afsted igen :))
Previous
Next

Pris

Course Icon 3 ugers Ski Landes 2 kursus

Course Icon Fra 24.995 DKK

Course Icon

Course Icon November eller Marts

Course Icon 1.500 DKK (1. depositum)

Reserver

Spørgsmål? Ring på 28 99 35 99

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld