Snowminds Landes Camp

Tag din performance i sneen til helt nye højder

Drømmen i Østrig

 

Tag med på vores 2 ugers Landes camp i Østrig, som med garanti vil tage dit skiløb til the next level. Vi har fuld fokus på hygge, ski, og træning med en topprofessionel instruktør hver dag. Afslutningsvis vil du have en landeslehrer 1 uddannelse efter dette populære kursus.

 

Træningen

 

Hvis du ikke kan få nok af ski og gerne vil blive bedre på pist, pukkel, park og powder, samt bygge ovenpå din Anwärtereksamen, så har du nu mulighed for det på Snowminds Landes kursus! 

Vores Landeskursus afvikles typisk i november og april. Ankomstdagen er altid stille og rolig, inden det dagen efter går løs med forberedelsestræning på pisterne, så du får pudset formen af og bliver introduceret til de vigtigste elementer i uddannelsen inden det rigtigt går løs. Efter forberedelsesdagene starter selve Landes 1 uddannelsen, som varer 9 dage og afsluttes med de endelige eksamener. Herefter holder vi naturligvis en afslutningsfest på Snowmindsmanér inden vi dagen efter sætter kursen mod Danmark eller videre ud på destinationerne.

Skal du på sæson nummer to er landeskurset i november den helt ideelle mulighed for at kickstarte sæsonen, så du kommer velforberedt ud på din destination, klar til at undervise bedre gæster og få mere i løn. Er du på fx din første sæson, så er vores kursus i april den perfekte måde at afslutte sæsonen sammen med en masse andre Snowminders.

Hvis du har lyst til at læse mere om de to uger, kan du læse hele beretningen fra Snowminds Landes Reunion Campen i april på bloggen.

 

 

 

Hvad kan du se frem til med Snowminds?

 

Når du rejser med Snowminds, varetager vi ALT det praktiske arbejde i forbindelse med din rejse, så du blot skal pakke tasken og se frem til en oplevelse for livet.

På dette kursus får du:

 • 2 ugers Snowminds kursus i Kaprun, Østrig
 • Træning “hver dag” af en højtuddannet østrigsk skilærer
 • Den internationalt anerkendte østrigske landes 1 skilæreruddannelse inkl. materialer og gebyrer.
 • Hotelophold med 1/2-pension under hele kurset
 • Team events, aftenhygge og afslutningsfest under kurset
 • Mulighed for at tilkøbe liftkort og bustransport til Danmark
 • Invitation til Snowminds Reunion Party efter sæsonen
 • Rejse med dansk rejseselskab som er medlem af Rejsegarantifonden
 • En all-inclusive oplevelse hvor alt det praktiske er arrangeret for dig

 

Hvad er ikke inkluderet?

 

 • Transport til og fra kursusdestinationen (tilkøb muligt)
 • Liftkort til kurset (tilkøb muligt)
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
 • Lommepenge, og andet der ikke er nævnt herover

Kurset er også en del af vores 7 ugers ultimative skikursus, så hvis du endnu ikke er uddannet, så vil vi anbefale at du tager et kig på det.

 

Rejseperioder

Datoerne for kurset kan variere, men som udgangspunkt:

 

 • Start november til slut november 2018*
 • Slut marts til midt april 2019**

 

* Efter endt kursus kan du enten vælge at komme direkte ud til en østrigsk skiskole, hvor du vil blive ansat og arbejde resten af sæsonen i de smukke, østrigske Alper, eller rejse hjem til Danmark med bus.

 

** Ved dette kursus kan du tilkøbe bustransport t/r, eller bare hjem til Danmark og derved afslutte sæsonen med et brag af en Landes Reunion Camp. Du kan også tage tilbage til skiskolen efter endt kursus.

 

"Den østrigske level 2 (Landes 1) er vild. Den fokuserer 100 % på teknikken, og det var den fedeste måde at slutte sæsonen af med et brag."

- Naja, Snowminds Instruktør

 

Hvem kan deltage i landeskurset?

 

For at deltage i kurset, kræver det følgende:

 • En bestået ski anwärter eksamen (level 1)
 • En arbejdsbekræftelse fra din østrigske skiskole på, at du har arbejdet minimum 12 dage
 • Medlemsskab af SBSSV – er du ikke det kan du dog betale 70 euro ekstra i tillæg.
 • Twin-tip ski (helst park) og carvingski (Du kan alternativt leje på kursusdestinationen)

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

Detaljer om kurset

Indkvartering

2 uger på 3-stjernet hotel med 1/2-pension

“We take care of our own” og under et hårdt og krævende kursus, skal man have god mad og bo godt!

Vi sætter en dyd i at sikre kvalitet i hele oplevelsen, hvilket også er årsagen til, at vi samarbejder med gode hoteller der laver god, sund og nærende mad. Du vil blive indkvarteret på et 3-stjernet hotel (nogle gange lidt bedre) med Wifi og bo på 2-5 personers værelser eller lejligheder, hvor du vil bo med de andre Snowminders.

Morgenmaden består af en stor, nærende buffet og aftensmaden er enten 3 retters menu eller buffet med suppe, salat, hovedret og dessert. Kort sagt er der ingen der går sulten i seng hos os!

Liftkort

2 ugers liftkort under kurset og uddannelsen

Har du ikke dit eget liftkort, så kan du tilkøbe et 2 ugers liftkort, som bliver udleveret ved ankomst.

Uddannelsen

Den internationalt anerkendte østrigske Landes 1 skilæreruddannelse

For at sikre os, at alle vores instruktører får uddannelse af højeste kvalitet, samarbejder vi med Salzburger Berufskilehrer & Snowboardlehrer Verband (SBSSV). Et af verdens mest anerkendte skilærerforbund!

Landeslehrer-titlen med SBSSV består af 3 dele, hvoraf dette Snowmindskursus forbereder dig på og indeholder 1. del kaldet “landeslehrer 1”. Kurset vil bygge videre på din Anwärter med og primært fokusere på mere performancebaseret skiløb som pukkel, powder og korte, samt lange sving på pisten.

Efter landes 1 kurset har du mulighed for at tage både Alpinkursus og Landeslehrer 2. Alpinkurset forbereder dig på det sjove, men også farlige, ved at køre off-piste. Med en bestået landes 2 eksamen står du med et instruktørbevis i hånden, der tillader, at du kan undervise øvede til eksperter og også tage gæster med i off-pisten. Uanset om uddannelsen er bestået eller ej, vil en markant udvikling i skiløbet eller på boardet kunne mærkes!

Det østrigske skilærersystem er et af de mest anerkendte og dit skilærercertifikat vil ikke blot stå flot på CV’et, men vil også efterfølgende kunne bruges på Snowminds’ andre destinationer rundt omkring i verden.

 

Team events og fællesskab

Snowminds Reunion Party i Danmark efter sæsonen

Vi afholder en stor reunion party i Danmark efter sæsonen. Dette ligger typisk i maj/juni måned, hvor de sidste er kommet hjem, og inden mange tager med os videre ud i verden til bl.a. Afrika, Argentina eller Australien.

Snowminds Reunion Party’et er ligeledes frivilligt, men er en super mulighed for at gense gamle venner og snakke røverhistorier fra en skøn skisæson.

Optagelse i Skiclub Snowminds

Siden 2012 har vi hos Snowminds uddannet en masse dygtige, danske skiinstruktører. Alle er en del af netværket “Skiclub Snowminds”, som vi har stiftet for at kunne tilbyde alle vores instruktører flere unikke oplevelser, netværk og fordele med Snowminds. Vi arrangerer årlige ture, så som skiture, surfture, team aktiviteter, events, reunionfester m.m., hvor vores instruktører netværker på tværs af årgange. På den måde kan man få sparring og hjælp til alt fra spørgsmål til sæsonen, studievalg, karriere, udstyrsvalg og meget andet fra mere rutinerede instruktører. Skiclub Snowminds er din adgang til Danmarks største netværk af unge skientusiaster.

Tryghed, fællesskab og oplevelser for livet

Under uddannelsen er vi der til at hjælpe med alt fra læringsmateriale, sproget, øvelserne og ikke mindst at besvare alle de spørgsmål du måtte have om teknik, samt dine eksamener. Det betyder også, at du ikke altid er afhængig af at få ting besvaret hos din instruktør eller i gruppen. Du kan altid fange et medlem af Snowminds teamet.

Hos os er du ikke et nummer, men et menneske, en snowboardlærer, og vores eneste mål og forhåbning er, at give dig en unik oplevelse som instruktør, som du kan se tilbage på med glæde og savn resten af livet. Det er store ord, men de kommer fra hjertet; og det er dét Snowminds handler om. Passion for ski og snowboard. Passion for mennesker. Passion for dig.

Pris

Course Icon 2 ugers landeslehrer 1 kursus

Course Icon Fra 12.895 kr

Course Icon Næste ansøgningsfrist 17. juni

Course Icon Afrejse: Start november eller slut marts

Course Icon Depositum på 1.500 dkk

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os!

Næste infomøde !

Bliv inspireret til en vinter i sneen og få svar på alle dine spørgsmål om Snowminds

Tilmeld