Level 2 skilærerkursus i Østrig

Tag din performance i sneen til helt nye højder

 

Bliv level 2 skiinstruktør i Østrig

 

Vores level 2  – landeslehrer – kursus i Østrig, vil med garanti tage dine skievner til the next level. Kurset er skræddersyet til at give dig den ultimative oplevelse på ski med 5 dages træning om ugen fra topprofessionelle trænere!

 

Livet som skiinstruktør i Østrig

 

Vi oplever gang på gang, at en sæson som skiinstruktør er langt mere end blot skiløb i sig selv. Ud over de lækre nypræparerede pister og den smukke nyfaldne sne, oplever man også et helt unikt fælleskab med ens kollegaer som alle deler den samme passion som dig – skiløbet.

 

I Østrig finder man også de hyggeligste bjergbyer fyldt med autentiske restauranter, der serverer de bedste wienerschnitzler du nogensinde har smagt! Ud over maden og fællesskabet må man heller ikke glemme Østrig for traditioner som nagel, snaps og afterski, som uden tvivl er de perfekte rammer at møde nye venner fra hele verdenen i.

 

Hvad er inkluderet?

 

Har du ikke fået nok skiløb og træning i løbet af sæsonen? Og ønsker du at give dit niveau som skiløber og instruktører endnu et hak op, så er Landes 1 kurset det helt rette kursus for dig at slutte sæsonen af på.

 

Med denne rejseoplevelse får du følgende inkluderet: 

 • 2 eller 3 ugers kursus i Østrig
 • Træning af en højtuddannet østrigsk skilærer
 • Den internationalt anerkendte østrigske Landes 1 skiinstruktør uddannelse inkl. materialer og gebyrer.
 • Hotelophold med 1/2-pension under hele kurset
 • Forberedende skitræning ca. 5 dage om ugen med topprofessionelle skitrænere
 • Snowminds team leader under kurset
 • Sociale team events i løbet af kurset
 • Invitation til Snowminds Reunion Party efter sæsonen
 • Pro-deals på Snowminds Store
 • Tryghed ved dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden
 • 24 timers nødtelefonen under hele sæsonen
 • Et unikt fællesskab med venner for livet

 

Hvad er ikke inkluderet?

 • Transport til/fra kursusdestinationen*
 • Liftkort til kurset (tilkøb muligt)
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
 • Lommepenge
 • Alt andet der ikke eksplicit er nævnt under ‘Hvad er inkluderet’

 

*Ved dette kursus kan du tilkøbe bustransport hjem til Danmark og derved afslutte sæsonen med et brag af en Landes Camp. Du kan også tage tilbage til skiskolen efter endt kursus.

 

Hvem kan deltage i landeskurset?

 

For at deltage i kurset, kræver det følgende:

 • En bestået ski anwärter eksamen (level 1)
 • En arbejdsbekræftelse fra din østrigske skiskole på, at du har arbejdet minimum 12 dage
 • Medlemsskab af SBSSV
 • Twin-tip ski (helst park) og carvingski (Du kan alternativt leje på kursusdestinationen)

 

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

 

Detaljer om kurset

Indkvartering

Hotel med 1/2-pension

“We take care of our own” og under et intensivt skilærerkursus skal man have god mad og bo godt! På alle vores hoteller vil der være WiFi og du vil blive indkvarteret i 2-6 personers værelser eller lejligheder, hvor du vil bo med de andre Snowminders. Vores hoteller ligger med nem adgang til skibus eller pisten.

Vi sætter en dyd i at sikre kvalitet i hele oplevelsen, hvilket også er årsagen til at vi samarbejder med hoteller der laver god, mættende og nærende morgenmad og aftensmad. Morgenmaden består typisk af en nærende buffet og aftensmaden af enten 3 retter eller buffet med suppe, salat, hovedret og dessert.

Liftkort

Liftkort under kurset og uddannelsen

Har du ikke dit eget liftkort, så kan du tilkøbe et liftkort, som bliver udleveret ved ankomst.

Uddannelsen

Den internationalt anerkendte østrigske Landes 1 skilæreruddannelse

For at sikre os, at alle vores instruktører får uddannelse af højeste kvalitet, samarbejder vi med Salzburger Berufskilehrer & Snowboardlehrer Verband (SBSSV). Et af verdens mest anerkendte skilærerforbund!

Landeslehrer-titlen med SBSSV består af 3 dele, hvoraf dette Snowmindskursus forbereder dig på og indeholder 1. del kaldet “landeslehrer 1”. Kurset vil bygge videre på din Anwärter med og primært fokusere på mere performancebaseret skiløb som pukkel, powder og korte, samt lange sving på pisten.

Efter landes 1 kurset har du mulighed for at tage både Alpinkursus og Landeslehrer 2. Alpinkurset forbereder dig på det sjove, men også farlige, ved at køre off-piste. Med en bestået landes 2 eksamen står du med et instruktørbevis i hånden, der tillader, at du kan undervise øvede til eksperter og også tage gæster med i off-pisten. Uanset om uddannelsen er bestået eller ej, vil en markant udvikling i skiløbet eller på boardet kunne mærkes!

Det østrigske skilærersystem er et af de mest anerkendte og dit skilærercertifikat vil ikke blot stå flot på CV’et, men vil også efterfølgende kunne bruges på Snowminds’ andre destinationer rundt omkring i verden.

HVAD HVIS JEG IKKE BESTÅR EKSAMEN

Hvis du skulle være uheldig at ikke at bestå din eksamen eller dele af den, behøver du ikke bekymre dig. Vi har sørget for at du får muligheden for at prøve igen, hvis du har taget din Anwärter-eksamen i Salzburgerland (Altenmarkt, Kaprun eller Obertauern) i november eller december. Du muligheden for at deltage i et 3-dages Wiederholungscamp fra den 18. til den 20. december 2023. Den tredje dag vil være “Prüfungs”-dagen (eksamensdagen).

Campen koster 275 euro og inkluderer kun træning. Du vil selv være ansvarlig for at arrangere transport, liftkort, hotelophold og andre udgifter. Denne unikke mulighed giver dig chancen for at tage din eksamen igen kort efter en tidligere ikke bestået og dermed sikrer, at du har muligheden for at komme i gang med at arbejde så hurtigt som muligt.

Pris

Course Icon 2 eller 3 ugers ski landeslehrer 1 kursus

Course Icon fra 19.995 DKK

Course Icon

Course Icon November eller marts

Course Icon 1.500 DKK (1. depositum)

Reserver

Spørgsmål? Ring på 28 99 35 99

ANSØGNING ÅBEN FOR 2024/25 SÆSONEN!

OPLEV EN VINTER FOR LIVET - BOOK FØR 31. DECEMBER TIL DETTE ÅRS PRIS!

ANSØG