Bliv en pro på Snowminds Landes Camp

Tag din performance i sneen til helt nye højder

Tag med på vores 2 ugers Landes camp i Østrig, som med garanti vil tage dit skiløb til the next level. Vi har fuld fokus på hygge, ski, og træning med en topprofessionel instruktør hver dag. Afslutningsvis vil du have en landeslehrer 1 uddannelse efter dette populære kursus.

Hvis du ikke kan få nok af ski og gerne vil blive bedre på pist, pukkel, park og powder, samt bygge ovenpå din Anwärtereksamen, så har du nu mulighed for det på Snowminds Landes kursus! 

Hvad kan du se frem til med Snowminds?

Når du rejser med Snowminds, varetager vi ALT det praktiske arbejde i forbindelse med din rejse, så du blot skal pakke tasken og se frem til en oplevelse for livet.

Vores Landes kursus afvikles typisk i november og april. Ankomstdagen er altid stille og rolig, inden det dagen efter går løs med forberedelsestræning på pisterne. De følgende dage vil være forberedelsesdage på ski eller snowboard, så du får pudset formen af og bliver introduceret til de vigtigste elementer i uddannelsen inden det rigtigt går løs. Efter forberedelsesdagene starter Landesuddannelsen, som varer ca. 10-13 dage og afsluttes med de endelige eksamener. Herefter holder vi naturligvis en afslutningsfest med maner inden vi dagen efter enten sætter kursen mod Danmark eller videre ud på destinationerne.

Skal du på sæson nummer to er landeskurset i november den helt ideelle mulighed for at kick starte sæsonen, så du kommer velforberedt ud på din destination, klar til at undervise bedre gæster og få lidt mere i løn. Er du på fx din første sæson, så er vores kursus i april den perfekte måde at afslutte sæsonen sammen med en masse andre Snowminders. Hvis du har lyst til at læse mere om de to uger, kan du læse hele beretningen fra Snowminds Landes Reunion Campen i april på bloggen.

Kurset er også en del af vores 7 ugers ultimative kursus, så hvis du endnu ikke er uddannet, så kan du nå at opgradere dit kursus endnu.


Rejseperioder

Dette kursus tilbydes i november og i april, og afsluttes med den østrigske skilærereksamen (og en stor afslutningsfest!). Alt efter hvornår på sæsonen, du vælger at tage uddannelsen, kan du enten vælge at tilkøbe bustransport hjem til Danmark eller videre ud på din destination, hvor du skal arbejde i løbet af sæsonen.

Datoerne for kurset er i sæson 17/18:

  • 5. november til 22. november 2017*
  • 6. april 2018 til 21. april 2018**

 

* Efter endt kursus kan du enten vælge at komme direkte ud til en østrigsk skiskole, hvor du vil blive ansat og arbejde resten af sæsonen i de smukke, østrigske Alper, eller rejse hjem til Danmark med bus.

** Ved dette kursus kan du tilkøbe bustransport hjem til Danmark og derved afslutte sæsonen med et brag af en Landes Reunion Camp. Du kan også tage tilbage til skiskolen efter endt kursus.


Detaljeret oversigt over rejsen

2 uger på 3-stjernet hotel med 1/2-pension

“We take care of our own” og under et hårdt og krævende kursus, skal man have god mad og bo godt! Man har hørt mange historier om dårlige ungdomshoteller med 8 mand på køjesengsværelser og dårlig mad, hvilket også er tilfældet mange steder, men ikke hos Snowminds!

Vi sætter en dyd i at sikre kvalitet i hele oplevelsen, hvilket også er årsagen til, at vi samarbejder med gode hoteller der laver god, sund og nærende mad. Du vil blive indkvarteret på et 3-stjernet hotel (nogle gange lidt bedre) med Wifi og bo på 2-5 personers værelser eller lejligheder, hvor du vil bo med de andre danskere.

Morgenmaden består af en stor, nærende buffet og aftensmaden af enten 3 retters menu eller buffet med både suppe, salat, hovedret og dessert. Kort sagt er der ingen der går sulten i seng hos os!

2 ugers liftkort under kurset og uddannelsen

Har du ikke dit eget liftkort, så kan du tilkøbe et 2 ugers liftkort, som bliver udleveret ved ankomst.

Hvis du tager kurset i april, har du muligvis allerede et Salzburger Super Skicard hvilket kan benyttes på alle skiresorts i Salzburgerland inklusiv Kitzsteinhorn gletcheren, hvor I tager kurset. I det tilfælde vil det ikke være nødvendigt at tilkøbe et liftkort.

Den internationalt anerkendte østrigske Landes 1 skilæreruddannelse

For at sikre os, at alle vores instruktører får uddannelse af højeste kvalitet, samarbejder vi med Salzburger Berufskilehrer & Snowboardlehrer Verband (SBSSV). Et af verdens mest anerkendte skilærerforbund!

Landeslehrer-titlen med SBSSV består af 3 dele, hvoraf dette Snowmindskursus forbereder dig på og indeholder 1. del kaldet “landeslehrer 1”. Kurset vil bygge videre på din Anwärter med og primært fokusere på mere performancebaseret skiløb som pukkel, powder og korte, samt lange sving på pisten.

Efter landes 1 kurset har du mulighed for at tage både Alpinkursus og Landeslehrer 2. Alpinkurset forbereder dig på det sjove, men også farlige, ved at køre off-piste. Med en bestået landes 2 eksamen står du med et instruktørbevis i hånden, der tillader, at du kan undervise øvede til eksperter og også tage gæster med i off-pisten. Uanset om uddannelsen er bestået eller ej, vil en markant udvikling i skiløbet eller på boardet kunne mærkes!

Uddannelsen er en af de mest anerkendte i verden og dit skilærercertifikat vil ikke blot stå flot på CV’et, men vil også efterfølgende kunne bruges på Snowminds’ andre destinationer rundt omkring i verden.

 

Snowminds Reunion Party i Danmark efter sæsonen

Udover dette store 2 ugers Landes Reunion kursus i november eller april (april-kurset er en del af 5 ugers og 7 ugers skilærerkursuserne) afholder vi ligeledes et stort reunion party i Danmark efter sæsonen. Dette ligger typisk i maj/juni måned, hvor de sidste er kommet hjem, og inden mange tager med os videre ud i verden til bl.a. Afrika, Argentina eller Australien.

Snowminds Reunion Party’et er ligeledes frivilligt, men er en super mulighed for at gense gamle venner og snakke røverhistorier fra en skøn skisæson.

Optagelse i Skiclub Snowminds

Siden 2012 har vi hos Snowminds uddannet mere end 550 dygtige, danske skiinstruktører. Alle er en del af netværket “Skiclub Snowminds”, som vi har stiftet for at kunne tilbyde alle vores instruktører flere unikke oplevelser, netværk og fordele med Snowminds. Vi arrangerer årlige ture, så som skiture, surfture, team aktiviteter, events, reunionfester m.m., hvor vores instruktører netværker på tværs af årgange. På den måde kan man få sparring og hjælp til alt fra spørgsmål til sæsonen, studievalg, karriere, udstyrsvalg og meget andet fra mere rutinerede instruktører. Skiclub Snowminds er din adgang til Danmarks største netværk af unge skientusiaster.

Tryghed, fællesskab og oplevelser for livet

Under uddannelsen er vi der til at hjælpe med alt fra læringsmateriale, sproget, øvelserne og ikke mindst at besvare alle de spørgsmål du måtte have om skiteknik, samt dine eksamener. Det betyder også, at du ikke altid er afhængig af at få ting besvaret hos din instruktør eller i gruppen. Du kan altid fange et medlem af Snowminds teamet.

Hos os er du ikke et nummer, men et menneske, en skilærer, og vores eneste mål og forhåbning er, at give dig en unik oplevelse som skiinstruktør, som du kan se tilbage på med glæde og savn resten af livet. Det er store ord, men de kommer fra hjertet; og det er dét Snowminds handler om. Passion for skiløb. Passion for mennesker. Passion for dig.


Hvem kan deltage i landeskurset?

For at deltage i kurset, kræver det følgende:

  • En bestået anwärtereksamen (level 1)
  • En arbejdsbekræftelse fra din østrigske skiskole på, at du har arbejdet minimum 12 dage
  • Medlemsskab af SBSSV – er du ikke det kan du dog betale 70 euro ekstra og så er der styr på det.
  • Twin-tip ski (helst park), snowboard og carvingski (Du kan alternativt leje i Kaprun)


Vi vil hellere end gerne have dig med på holdet, og der er ikke nogen optagelsesprøve hverken gennem Snowminds eller Salzburger Ski- og Snowboardforbund (SBSSV). 

De første forberedelsesdage klæder dig på til at gennemføre de tre eksamener, som uddannelsen består af. Vælger du skilandes, så anbefaler vi, at du inden kurset har trænet at køre i pukler, off-piste og store carvingsving. I slutningen af sæsonen, hvor skiskolen ikke har lige så travlt, har du måske endda mulighed for at spørge en skilærer fra skiskolen om han eller hun vil med ud og træne og give nogle tips.

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.Hvad siger vores skiinstruktører?

Landes 1 er det vildeste kursus. Det fokuserer 100 % på dit personlige skiløb, og med hånden på hjertet, så udviklede jeg mig mere på de 2 uger, end jeg gjorde på hele sæsonen. Det er den perfekte måde at afslutte sin sæson på!

Nanna Rønne

Vil du høre mere fra vores instruktører? Læs deres beretninger fra Snowminds bloggen eller se deres anmeldelser på Trustpilot eller Facebook.

 


Vi anbefaler vores mest populære kursus


Læs mere om skilærerlivet hos Snowminds

 

Næste eventyr?

Bliv skiinstruktør i New Zealand til sommer!

Læs mere