Off-piste kursus i Canada

Få dit livs oplevelse i den canadiske puddersne

 

Bliv ekspert i pudderen

 

Bliver du høj, når snakken falder på pudderskiløb? Og kunne du tænke dig at blive ekspert i lavinesikkerhed, offpist skiløb, skitouring og kunne planlægge den perfekte linje i forskellige sneforhold?

Hvis ja, så er Snowminds Off-piste Program i Canada skræddersyet til dig! Både skiløbere og snowboardere er velkomne, når vi hamrer ned af bjerget i den canadiske puddersne!

 

Træning der udvikler fra dag ét

 

Fra januar til marts vil du få 20 dages højtkvalificeret off-pistetræning, som med garanti vil give dig en viden, indsigt og ikke mindst oplevelse udover det sædvanlige. Vores trænere, Bodie Shandro og Ron Betts er begge uddannede bjergguider og er nogle absolutte stjerner. Udover at dygtiggøre dig vil de også træne dig til at kunne bestå CAA’s internationalt anerkendte Avalanche Operation Level 1 kursus i slutningen af sæsonen, hvis du ønsker at deltage i dette. CAA level 1 er et godt første step mod en karriere som off-piste skiguide i fx Canada, Japan og andre steder i verden.

Selve træningen starter tidligt i januar, hvor du vil få ca. 2 dages ugentlig træning i lavinesikkerhed, off-piste teknikker, førstehjælp, sneprofiler, ski touring, anvendelse af sikkerhedsudstyr, redningsaktioner og meget, meget mere. Vores dygtige, canadiske trænere vil guide dig og agere som din mentor, og med garanti give dig nogle fantastiske oplevelser du aldrig vil glemme.

For at få det optimale ud af sæsonen vil vi sikre dig et job som ski- eller snowboardinstruktør i Sun Peaks, så du kan blive en del af skiskolens fællesskab, tjene penge som instruktør og træne ved siden af. Hvis du ikke er uddannet instruktør, vil du starte med vores 3 ugers skilærerkursus i Canada i november og december. Herefter vil du flytte ind i skiskolens staff housing, hvor du bl.a. vil få uniform, liftkort m.m.

 

Mød en træner

 

Bodie Shandro, en af vores dygtige trænere, er en stærkt passioneret skiguide. Bodie er uddannet level 3 skiinstruktør og uddannet CSGA ski guide. Han har flere års erfaring som heli-skiguide, og dybt passioneret for at levere den bedst mulige træning til vores Snowmindsers.

"Every student will leave this program looking at the mountains in an entirely different way. With awe, with respect and with a burning passion to return.”

- Bodie, Snowminds Offpiste Course Manager

Hvad er inkluderet?

 

Vi tager os af alle de praktiske ting, så du ikke behøver gøre andet end at pakke din kuffert og dit gode humør.

 

Hele rejsen vil blive styret af os, så du fuldt ud kan fokusere på din forberedelse og uddannelse. Nedenfor ses en oversigt over, hvad der præcist er inkluderet i pakken. 

 

 • 3 dages Avalanche Safety Training (AST) Level 1 certificering inkl. Companion Rescue Course
 • 2 dages Red Cross Basic First Aid & CPR certificering
 • 15 dages off-piste- og lavinesikkerhedstræning
 • Mulighed for at deltage i CAA level 1 efter eget valg (ikke inkluderet i prisen)
 • Indkvartering i staff accommodation under træningen*
 • Sæsonliftkort i Sun Peaks samt liftkort under level 1 kurset*
 • Ansættelse på en canadisk skiskole, samt hjælp til arrangering af bolig, liftkort og uniform ved ankomst hos skiskolen*
 • Hjælp til visumansøgning og alle andre praktiske formaliteter

 


Hvad er ikke inkluderet?

 

 • Kost under træningen og level 1 uddannelsen
 • *Eventuel udgift til bolig, liftkort og uniform under sæsonen (dette varierer fra skiskole til skiskole)
 • Udstyr til sæsonen og kurset, så som lavineudstyr, tourski m.m.
 • Lommepenge, og andet, der ikke er nævnt herover

 

*Vær opmærksom på, at dette er et program der kan tilkøbes som opgradering til en oplevelse som skilærer i Canada. Læs mere herom ved vores 3 ugers skilærerkursus i Canada eller programmet for dig der allerede er uddannet.

 

 

 

 

 

Hvem kan ansøge om deltagelse i Canada?

 

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer, der udvælges til vores kurser. På dette program har vi få pladser, og for at blive optaget kræves det, at du :

 

 • Besidder gode ski- eller snowboardkundskaber, dvs. kan køre sikkert med parallelle ski på hele bjerget
 • Er passioneret omkring skiløb og har lyst til at udfordre dig i offpisten
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret
 • Er en teamplayer og kan lide at blive udfordret
 • Behersker engelsk på samtaleniveau
 • Er minimum 18 år (vær opmærksom på at man først er myndig som 19 årig i Canada)

 

Når du har sendt din ansøgning vil vi vende tilbage til dig med info om, hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på holdet.

 

Vi oplever stor interesse for vores kurser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet.

 

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

Du kan også tjekke vores anmeldelser på Trustpilot og Facebook for at lære mere om Snowminds fra vores instruktører!

 

Pris

Course Icon Offpiste kursus i Canada

Course Icon 19.995 DKK

Course Icon Næste ansøgningsfrist 10. august

Course Icon Start januar til start april

Course Icon 1.500 DKK (depositum)

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os på 28 99 35 99!

Tilmeld dig vores gratis Infomøder

Se med fra sofaen under et af vores online infomøder

Tilmeld her