Bliv skilærer i Østrig på vores sommerkursus

Oplev sommer og "vinter" i Alperne på vores sommerkursus i Østrig

Bliv skilærer i Østrig på vores sommerkursus

Sommerskiløb på Kitzsteinhorn gletscheren ved Kaprun tilbyder unikke kontraster. Fra den grønne og blomstende dal, tager gondolliften dig op i det hvide snelandskab. Her kan du nyde din frokostpause i liggestolene, imens du arbejder på din goggletan, efter at have brugt formiddagen på nypræparerede pister. Om eftermiddagen, når din skitræning er slut, bliver skitøjet hurtigt skiftet ud med sommertøjet og du kan bruge resten af dagen med solbadning ved søen, få en is på byens torv, hike i bjergene eller bare slappe af i solen med benene oppe på balkonen.  Det lyder ret godt, ikke?

Vi er vilde med sommeroplevelsen på ski og derfor tilbyder vi en kort og økonomisk overkommelig skiinstruktøruddannelse, som du kan bruge til at arbejde i den kommende vintersæson i Østrig. Hvis du er interesseret, hjælper vi dig hellere end gerne med at finde et job på en skiskole, der passer bedst til dig.

BEMÆRK! Vores instruktørkursus tilbydes også som et Snowboardlærerkursus med samme indhold og rejsedage!

Hvis du ønsker mere omfattende træning anbefaler vi vores 5-ugers All-Mountain skiinstruktørkursus eller det ultimative 8-ugers level 1+2 skiinstruktørkursus, hvor du bliver østrigsk-certificeret i både niveau 1 og niveau 2 i løbet af din vintersæson.

"Jeg havde aldrig stået på ski om sommeren, men hvor var det fedt at kunne nyde førsteklasses skiundervisning om dagen efterfulgt af en afslappende svømmetur ved søen." Sara, deltager på sommerkurset

- Sara

Kursusindhold

Vores skiinstruktørkursus i Østrig afvikles i juli på Kitzsteinhorngletscheren ved Kaprun og har fokus på, at du kan gennemføre den østrigske “Anwärter” niveau 1 skiinstruktøreksamen. Uddannelsen starter på ankomstdagen med en introduktion, hvorefter vi tager på ski dagen efter. Du vil modtage træning fra nogle af Østrigs (og verdens!) dygtigste instruktører, som i løbet af de næste 10 dage vil forbedre dit eget skiløb med fokus på bl.a. carving, kortsving og rytmeskift, samt sikre, at du bliver veluddannet til at undervise i en østrigske skiskole.

Under kurset vil du bo på hotel med halvpension sammen med andre Snowminders, som du også vil tage uddannelsen med, og på den måde få skabt et tæt fællesskab sammen med. Efter eksamensdagen har vi booket en ekstra overnatning, så vi kan afslutte et veloverstået skilærerkursus med aftensmad og en øl eller to, inden vi dagen efter rejser retur mod Danmark med, forhåbentligt, et østrigske skilærerdiplom i bagagen!

 

Anbefaling: Tjek vores 5-stjernede anmeldelser og lær mere om Snowminds fra vores ski- og snowboardinstruktører!

Hvad er inkluderet?

Når du rejser med Snowminds, tager vi os af alt det praktiske. På den måde kan du pakke dine tasker og gode vibes og fokusere på at forberede dig til dit næste eventyr.

På dette instruktørkursus er følgende inkluderet:

 • 11 dages indkvartering inkl ½ pension (dvs. morgen- og aftensmad)
 • Den østrigske level 1 skiinstruktøruddannelse inkl. 10 dages skitræning (9 dage ved snowboard)
 • Et års medlemskab hos det østrigske ski- og snowboardlærerforbund (SBSSV)
 • 10 dages liftkort (9 dage ved snowboard)
 • Online kick-off event inden afgang
 • Pro-tilbud hos Snowminds Store
 • Fysisk forberedende træningsprogram
 • Forberedelsesmateriale og tips vedrørende pakning, forsikring, m.m., før, under og efter sæsonen
 • Rejsesikkerhed med Snowminds tryghedsgaranti
 • Snowminds Team Leader under skilærerkurset
 • Tryghed ved dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden
 • Sociale aktiviteter i løbet af skilærerkurset
 • En total oplevelse, hvor alt det praktiske er arrangeret for dig
 • Et stærkt fællesskab og venner for livet
 • Jobinterview på en lokal skiskole i den kommende vintersæson (hvis ønskes)


Hvad er ikke inkluderet?

 • Transport til og fra Østrig *
 • Afbestillings- og rejseforsikring
 • Udstyr til kurset så som ski og skitøj
 • Lommepenge og andet der ikke er nævnt herover

* Tilkøb af plads på bus er muligt, såfremt nok ønsker det. Alternativt hjælper vi gerne med anbefalinger til reservation af flybilletter og lufthavnstransfers. Kontakt os når som helst, hvis du er interesseret.

Hvem kan deltage?

Hos Snowminds er vi stolte af at vælge de rigtige personer til vores team af ski- og snowboardinstruktører, og vi er kendt blandt skiskolerne for at uddanne kompetente, energiske og topmotiverede ski- og snowboardinstruktører. Det vigtigste for dig er at være positiv, udadvendt, eventyrlysten og klar til at arbejde hårdt for at få en oplevelse for livet som en del af Snowminds-teamet.

Hvad vi forventer af dig:

 • Du har stået på ski mindst 3-4 uger og gerne mere
 • Du er positiv, udadvendt og eventyrlysten
 • Du er seriøs, ansvarlig og topmotiveret
 • Du er god med børn, teenagere og voksne
 • Du nyder at undervise og elsker at blive udfordret
 • Erfaring med tysk *
 • Du er 18 år eller derover

Når du har sendt din ansøgning reserverer vi din kursusplads. Vi vil inden for et par dage ringe dig op for at tale om dit kursusvalg og derefter invitere dig til et online-interview. Under interviewet vil vi evaluere dit kandidatur, samt fortælle dig mere om vores kurser og en oplevelse som skilærer i Østrig. Efter interviewet ringer vi til dig og fortæller dig, om vi kan tilbyde dig en plads på vores team.

Vi har stor interesse for vores kurser, og pladserne fyldes for det meste hurtigt op. Derfor har vi et ”først til mølle” princip med en ansøgningsfrist hver måned. Dette betyder, at jo tidligere du sender din ansøgning, jo større er dine chancer for at få en plads på Snowminds-holdet.

* For at få det bedste ud af skilæreruddannelsen og en sæson som skiinstruktør i Østrig anbefaler vi, at du træner dit tyske så meget som muligt inden afrejsen. Vi tilbyder bl.a. et online tyskkursus, der er skræddersyet til at forbedre dit tysk til uddannelse og en sæson som ski- eller snowboardinstruktør i de østrigske alper – uanset hvilket niveau du er på!

 

DETALJER OM KURSET

INDKVARTERING

Inkvartering under kurset 

Du vil bo på et hotel med alle de grundlæggende fornødenheder. Du kan forvente at bo med 2-5 personer pr. værelse eller lejlighed. Selvom dette måske ikke lyder fancy, er det “bjergluksus” for dig. Halvpension på hotellet inkluderer morgenmad og aftensmad, og started med aftensmad på ankomstdagen og slutter med morgenmad på afrejsedagen.

KURSUSPROGRAM

Programmet for vores sommerkursus i juli 2022 ser ud som følger:

 • 9. juli 2022: Ankomst, indflytning og kursusstart om eftermiddagen*
 • 10. – 19. juli 2022: Daglig træning på den østrigske skilæreruddannelse
 • 20. juli 2022: Afrejse fra kurset

*Deltager du på vores snowboardlærerkursus, så starter kurset 10. juli og den første dag på snowboard er 11. juli.

UDDANNELSE OG CERTIFIKATION

Uddannelse

Vores lokale undervisere er certificeret til at introducere dig til de mest nødvendige øvelser, der er nødvendige for at mestre og derefter bestå niveau 1-kurset.

Hvert år ser vi vores instruktørers teknik udvikle sig hurtigt og gennem løbende personlig feedback. Vores mål nr. 1 er at sikre dig, at du er klar til din eksamen og bliver en certificeret skiinstruktør for fremtidige sæsoner.

Vi vil også arrangere forskellige aktiviteter for at skabe et stærkt fællesskab, som vi er kendt for hos Snowminds.

Certifikation

For at tilbyde en uddannelse af høj kvalitet arbejder vi sammen med Salzburger Berufskilehrer & Snowboardlehrer Verband (SBSSV), en af verdens mest anerkendte instruktørforbund. Dette ser ikke kun godt ud på CV’et, men er også meget nyttigt, hvis du beslutter at vende tilbage med Snowminds til vores andre destinationer rundt om i verden.

EFTER KURSET

Hvilke muligheder har du efter kurset?

Hvis du er interesseret i en sæson i Østrig vil vi gerne hjælpe dig med at komme i kontakt med en østrigsk skiskole, så du kan arbejde en vinter som skilærer.

Kursus pris

Course Icon Skiinstruktør kursus

Course Icon 2022

Course Icon 18.995 DKK

Course Icon

Course Icon Kaprun, Østrig

Course Icon 9. juli - 20. juli 2022

Course Icon 1500 DKK

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os!

INFOMØDER

Hør mere om en sæson i sneen og stil alle dine spørgsmål

Tilmeld her