Sæson med level 1 + 2 skiinstruktørkursus i Zermatt

Tag en sæson i det mest ikoniske skiresort i Schweiz

BLIV SKIINSTRUKTØR I ZERMATT 

Hvis du siger Schweiz, er der generelt 3 ting, du kan tænke på: Chokolade, schweizisk ost og det mest ikoniske bjerg i verden: Matternhorn i Zermatt. Hvis en enkelt bjerg-by kan definere billedet af et helt land, ved du, at det må være noget særligt. Og det er det bestemt! Zermatt kombinerer alle aspekter af et skisportssted, du måtte ønske dig på den bedst mulige måde. Med en livlig by fuld af restauranter, natteliv og off-piste aktiviteter. En af ​​de højeste skipister i verden, en smuk autentisk by, en betagende kulisse og topmoderne skifaciliteter, er det let at se, hvorfra dette feriested meget vel kan være det mest ikoniske og velkendte resort i hele verden.

Vi er stolte af at præsentere en unik oplevelse på vintersæson i Zermatt, hvor du kombinerer arbejde og sjov gennem hele sæsonen på vores engelsktalende level 1 og 2 skiinstruktør træningsprogram i Zermatt. Byen Zermatt ligger i en højde af 1620m og du kan stå på ski i 2200 højdemeter.

 

EN VINTER I ZERMATT

Fra begyndelsen af ​​november og fremad vil du deltage på vores level 1 og 2, engelske instruktør træningsprogram, der er designet til at forberede dig til arbejdet som instruktør på en skiskole i Schweiz.

I starten af december vil du deltage på skiskolen Specific Stoked orienteringsuge, ét af højdepunkterne for sæsonen. Her vil du lære de andre Stoked medlemmer at kende, lave forskellige aktiviteter sammen og lære om skiskolens krav. I januar vil vi fortsætte træningen hen mod level 2, indtil højsæsonen sparkes igang fra midt-februar og indtil begyndelsen af marts, og igen i påsken. Din træning og shadowing vil forberede dig til at kunne arbejde på den lokale skiskole.

Kort sagt; vi har sikret din sæson med et sæsonliftkort og arrangeret indkvartering til 5 måneder med første måned inkluderet i prisen, en international anerkendt level 1+2 eksamen, omkring 170 timers træning fra top-professionelle trænere, og mulighed for arbejde på den lokale skiskole i Zermatt, så du kan boltre dig i sneen indtil slutningen af ​​april!

 

Livet som instruktør

Med god grund er Schweiz en af ​​de mest ønskede skidestinationer for både nye og erfarne skiinstruktører. Zermatt er internationalt kendt, hvilket betyder, at det har en meget international stemning. Det modtager gæster fra hele verden, og det kan du mærke i det daglige liv i landsbyen.

Da Schweiz er meget efterspurgt og modtager et betydeligt antal velhavende kunder, er det et af de bedste steder at lære af erfarne instruktører og starte din skiinstruktørkarriere. Som nyligt certificeret instruktør modtager du typisk mellem 20-27 CHF i timen, hvilket er betydeligt højere end andre steder. Hvis du planlægger at gøre en karriere som instruktør, er dette stedet!

I løbet af sæsonen bliver du indkvarteret med andre Snowminders i en delt lejlighed med køkkenfaciliteter med direkte adgang til Zermatt. Zermatt er en af ​​de travleste byer i Schweiz med et stort skiinstruktørfællesskab. Instruktørerne mødes typisk et par lokale steder i byen, og på fridage er der ofte et par af dem, der udforsker byen sammen.

 

HVAD ER INKLUDERET?

Vi har skabt en holistisk vinteroplevelse fra november til april, hvor du bliver certificeret skiinstruktør med mulighed for at arbejde i Zermatt.

 

Med denne kursuspakke kan du se frem til følgende fordele:

 • En fuld vintersæson i Zermatt
 • Sæsonbolig i Zermatt med første måned betalt*
 • En Snowminds repræsentant under hele sæsonen
 • Sæsonliftkort til Zermatt skiresortet
 • 170 timers level 1+2 træningsprogram inklusiv videoanalyse og aften sessions
 • Level 1+2 BASI eksamen inklusiv alle gebyrer, materialer og medlemskab
 • Jobmuligheder på en lokal skiskole i løbet af sæsonen
 • Skiskole introduktion, der forbereder dig på livet som certificeret skiinstruktør
 • Sociale team events i løbet af sæsonen
 • Pro-tilbud hos Snowminds Store
 • Forberedende træningsprogram
 • Kick-off event før afgang hvor du møder din gruppe, teambuilding osv.
 • Forberedelsesmateriale og tips vedrørende pakning, forsikring, visum mm., før, under og efter sæsonen
 • Rejsegaranti og tryghed med Snowminds Tryghedsgaranti og dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden

 

Hvad er ikke inkluderet?

 • Transport til/fra Zermatt, Schweiz**
 • Afbestillingsforsikring, rejseforsikring, eventuelle lokale skatter/registrerings-/visumgebyrer, samt obligatorisk schweizisk sundhedsforsikring***
 • Alle måltider og alt andet, der ikke er nævnt ovenfor

 

Som et Snowminds-varemærke tager vi os af alt det praktiske og koordinerer med vores professionelle partnere i Schweiz for at give dig en livslang oplevelse, som vi er kendt for!

*Vi arrangerer sæsonbestemt indkvartering, så du undgår besværet og kan bo sammen med de andre Snowminders. Den første måned er inkluderet i pakken, og i de fleste tilfælde bliver du bedt om at betale resten før afrejse. Prisen for bolig er normalt mellem 800-1200 CHF per måned.

Hvis du er interesseret i at booke din egen bolig for hele vintersæsonen, kan du kontakte os for en nedsat pris.

**Vi hjælper gerne med anbefalinger til booking af flybilletter og lufthavnstransport til din endelige destination. Kontakt os når som helst, hvis du er interesseret i dette.

***De fleste arbejdstilladelser i Schweiz kræver, at du også betaler for en obligatorisk schweizisk sundhedsforsikring, som skal betales ud over registreringsgebyret for at være berettiget til at arbejde. Dette varierer afhængigt af kantonen, men er typisk omkring 250 CHF om måneden for en fuld arbejdstilladelse. Nogle gange er der mulighed for at betale en dagspris for de dage, man arbejder i stedet. Hvis du ikke har en arbejdstilladelse og ikke arbejder, kræver Schweiz, at du betaler en daglig turistskat i stedet. Det er typisk omkring 2,50 CHF om dagen, afhængigt af din indkvartering. Hvis du er interesseret i at læse mere om arbejde i Schweiz som udlænding, henviser vi til den officielle schweiziske regerings hjemmeside.

 

HVEM KAN ANSØGE?

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer, der udvælges til vores hold af skiinstruktører, og vi er blandt vores skiskolepartnere kendt for at uddanne dygtige, energiske og topmotiverede skiinstruktører. Du behøver ikke være skiekspert, og uanset niveau er vores kurser skræddersyet, så du får optimal skitræning inden skilærereksamenen, så du kan få drømmen om en vinter som skilærer i Schweiz opfyldt! Det vigtigste er, at du er positiv, livsglad, eventyrlysten og klar til at arbejde hårdt for at få en oplevelse for livet i Snowminds Teamet.

 

Grundlæggende forventer vi, at du:

 • Er komfortable på røde pister
 • Er udadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevidst og topmotiveret
 • Er god med både børn, unge og voksne
 • Kan lide at undervise og at blive udfordret
 • Behersker engelsk på samtaleniveau
 • Er minimum 18 år og berettiget til at rejse ind i Schweiz med et turistvisum

 

Når du har sendt din ansøgning, vil vi kalde dig til samtale, hvor vi vil vurdere dit kandidatur. Samtidig har du mulighed for at høre mere om vores kurser og en oplevelse som skiinstruktør i Schweiz. Herefter vil vi vende tilbage til dig med info om, hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på holdet.

Vi har stor interesse for vores kurser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist ca. hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

 

"Jeg har haft 5 sæsoner i Schweiz, og det var fuldstændig fantastisk. Hvis du leder efter fantastisk skiløb og personlig udvikling både på og uden for sneen, skal du ikke lede længere og bare KOM AFSTED!"

- Thijs Kennis, Snowminds Course Manager

Pris

Course Icon Sæson og Level 1+2 instruktør kursus i Zermatt

Course Icon fra 55.995 DKK

Course Icon

Course Icon November - April

Course Icon 1.500 DKK (1. depositum)

Ansøg

Spørgsmål? Ring til os!

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld