Sæson og 4 ugers ski- og snowboardlærer kursus i Sölden

Bliv østrigsk uddannet instruktør og få job i en af Alpernes absolutte perler

Bliv Dualinstruktør på 4 uger i Sölden

Sölden er en charmerende Alpeby med afterski i verdensklasse, 144 km pister og et væld af offpiste, 2 gletschere, Rettenbach og Tiefenbach, som sikrer absolut snegaranti med skiløb i op til 3.250 meters højde. Og hvis det ikke var nok, så afholder Sölden verdensmesterskabet i skiløb og har endda lagt kulisse til en James Bond film. Måske du kan gætte hvilken?

Det er ikke for ingenting, at ski- og snowboardere fra hele verden valfarter til Sölden. Du har en unik mulighed for at gøre dette til din egen legeplads og arbejdsplads, som dualinstruktør i Sölden en hel vintersæson med Snowminds.

Vi tilbyder en vinteroplevelse for livet og anbefaler, at du ansøger hurtigst muligt om en af de begrænsede pladser på dette dualinstruktørkursus i Sölden.

 

Træningen

Vores 4-ugers instruktørkursus begynder i novemeber og er designet til at forberede dig til effektivt at klare den østrigske “Dual Anwärter”-level 1 ski- og snowboardinstruktøreksamen. Du bliver forberedt til en sæson som instruktør på en lokal skiskole i Sölden. Vi samarbejder med topprofessionelle trænere, som kender Sölden ud og ind og som uden tvivl kan løfte dit niveau til nye højder. I løbet af dit 4 ugers træningskursus vil vores Snowminds Team Leader også arrangere forskellige sociale aktiviteter, så vi får opbygget et unikt fællesskab på kurset.

 

Når din forberende træning er afsluttet, og efter en forhåbentligt veloverstået eksamen, kan du begynde at arbejde som ski- og snowboard instruktør i Sölden.

 

Anbefaling: Se vores anmeldelser på Trustpilot, Facebook og Google, og lær mere om Snowminds fra vores ski og snowboard instruktører.

Billeder fra destinationen

Hvad er inkluderet?

 

Når du rejser med Snowminds tager vi os af alle de praktiske ting. På den måde kan du pakke dine tasker og din gode stemning og fokusere på at forberede dit kommende vintereventyr.

 

Med denne rejseoplevelse får du følgende inkluderet: 

 • En vintersæson som skilærer med ansættelse på en lokal skiskole
 • 4 ugers level 1 ski- og snowboardlæreruddannelse “Dual Anwärter” inkl. team building og sociale aktiviteter
 • 4 ugers indkvartering i skiskolens skilærerboliger (egenbetaling af husleje hos skiskolen under sæsonen*)
 • Aftensmad 5 dage om ugen under kurset
 • 7 dages træning af Söldens dygtige trænerteam før eksamen starter
 • Liftkort til alle kursusdage, under skilæreruddannelsen og hele sæsonen
 • Transport fra København til Sölden inkl. 2 stk. baggage
 • Invitation til Kick-Off event i Danmark inden afrejse
 • Teambuilding under kurset
 • Snowminds Team Leader under kurset
 • Pro-tilbud hos Snowminds Store
 • Fitnessprogram før sæsonen
 • Et stærkt fællesskab med andre Snowminders
 • Adgang til Team Events i Østrig under og efter din sæson
 • Invitation til den årlige Reunion fest efter sæsonen
 • En totaloplevelse, hvor alt det praktiske er arrangeret for dig
 • Tryghed ved dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden
 • 24 timers nødtelefonen under hele sæsonen
 • Et unikt fællesskab med venner for livet

 

Hvad er ikke inkluderet?

 • Rejseaktivitet og hjemtransport efter skisæsonen
 • Afbestillingsforsikring, rejseforsikring og eventuelle visumudgifter
 • *Udgift til sæsonbolig efter skilærerkurset
 • Lommepenge, skiudstyr og andet, der ikke er nævnt herover

Hvem kan ansøge?

 

Vi er blandt vores skiskolepartnere kendt for at uddanne dygtige, energiske og topmotiverede ski- og snowboard instruktører, og derfor sætter vi en ære i at udvælge de rigtige deltagere til vores kurser. Du behøver ikke være ekspert, og uanset niveau er vores kurser skræddersyet, så du får optimal træning inden instruktøreksamenen, så du kan få drømmen om en vinter som ski- og snowboardlærer i Østrig opfyldt!

 

Grundlæggende forventer vi, at du:

 • Har stået på ski og snowboard i minimum 3-4 uger og gerne mere
 • Er imødekommende, ansvarsbevidst og har lyst til at blive udfordret
 • Er positiv, udadvendt og eventyrlysten
 • Er god med børn, teenagere og voksne
 • Har lyst til at arbejde med særligt børn og unge
 • Kan lide at undervise og at blive udfordret
 • Behersker engelsk og gerne tysk på samtaleniveau (læs mere om vores tyskkursus her)
 • Er minimum 18 år

 

Når du har sendt din ansøgning vil vi invitere dig til samtale, hvor vi vil tale om dine muligheder for at sikre dig en plads på kurset. Samtidig har du mulighed for at høre mere om vores kurser og en oplevelse som instruktør i Østrig. Herefter vil vi vende tilbage til dig med info om, hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på holdet.

 

Vi har stor interesse for vores kurser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi med et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist ca. hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

 

Du kan anvende ansøgningsformularen, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finde vores ansøgningsformular i topmenuen.

 

Detaljer om kurset

Ansættelse og økomomi

Ansættelse på en lokal skiskole

En sæson som instruktør forbliver igennem hele livet kun en drøm for de fleste, men nu har du chancen for at gøre drømmen til virkelighed. Hos Snowminds har vi mange års erfaring med arbejdet som skilærer og igennem vores nøje tilrettelagte kurser og store netværk blandt verdens skiskoler garanterer vi dig et job.

Ansættelsen er betinget af, at du består din uddannelse, hvilket ca. 90% af vores kursister gør. Såfremt du ikke består, men har gjort dit absolut bedste for at tage uddannelsen seriøst, så vil vi gøre alt for at hjælpe dig med et job alligevel, så du kan få en skøn sæsonoplevelse og tage en reeksamen hurtigst muligt. Vi er stolte af at sige, at vi aldrig har stået i en situation, hvor vi ikke har kunnet hjælpe med et job efter endt uddannelse!

Løn og udgifter under sæsonen

Vi har topprofessionelle samarbejdspartnere over hele verden og sammen med dem sikrer vi dig, at der er styr på både liftkort, bolig og uniform, når du ankommer til din destination. Vær opmærksom på, at der er en egenbetaling for fx sæsonbolig på flere destinationer, hvilket svinger fra destination til destination afhængigt af skiskolens lønstruktur.

Du bliver ansat direkte hos skiskolen, som udbetaler dig løn afhængig af din arbejdsindsats. På nogle skiskoler får man en fast løn og på andre løn per time man arbejder. Man bliver ikke rig af at være skilærer, men tjener som tommelfingerregel ca. 12 euro i timen, og ca. 5.000-8.000 kr. om måneden, hvis man arbejder en fuld måned. En typisk arbejdsuge er typisk op til 6 dage om ugen fra søndag til fredag.

Under sæsonen

Alle vores skiskolepartnere er nøje udvalgt og vi har et tæt forhold til dem alle. Det betyder også, at såfremt der skulle opstå en problemstilling under sæsonen, vil du til enhver tid kunne henvende dig hos os. Vi er her for at give dig en oplevelse for livet og vil gøre alt for at hjælpe dig, såfremt der skulle blive behov for det.

Events og fælleskab

Stort sæson kick off event i Danmark

I september holder vi vores Snowminds Kick-off event. Det er en fantastisk dag, hvor vi laver en masse team building, fortæller om skilæreruddannelsen og sæsonen, og du generelt får mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål. Vi fortæller også om udstyr og du får mulighed for at købe lækkert udstyr til super priser. Et af højdepunkterne er at møde de andre Snowminders som du skal på sæson med, da der altid vil være minimum én anden Snowmindsinstruktør på din destination, så du har andre at dele oplevelsen med.

Team events i løbet af sæsonen

Efter kurset kommer vi hos Snowminds hurtigt til at savne jer. Derfor afholder vi et stort Snowminds Team Event i løbet af sæsonen. Her samler vi hele Snowminds teamet et hemmeligt sted i Østrig for at få en oplevelse udover det sædvanlige og se alle igen. Vi har fx været i Kitzbühel i januar for at se World Cup skiløb på det legendariske Hahnenkamm Rennen og opleve den ikoniske by.

Snowminds Reunion Party i Danmark efter sæsonen

Vores Snowminds Reunion Party ligger typisk i maj/juni måned, hvor de sidste er kommet hjem, og inden mange tager med os videre ud i verden til bl.a. New Zealand, Afrika, Argentina eller Australien.

Snowminds Reunion Party’et er frivilligt og koster et mindre beløb, men er en super mulighed for at gense gamle venner og snakke røverhistorier fra en skøn sæson.

Snowminds Social

Siden 2012 har vi hos Snowminds uddannet hundredevis af dygtige, danske instruktører. Alle er en del af netværket “Snowminds Social”, som vi har stiftet for at kunne tilbyde alle vores instruktører flere unikke oplevelser, netværk og fordele med Snowminds. Vores instruktører netværker på tværs af årgange. På den måde kan man få sparring og hjælp til alt fra spørgsmål til sæsonen, studievalg, karriere, udstyrsvalg og meget andet fra mere rutinerede instruktører. Snowminds Social er din adgang til Danmarks største netværk af unge skientusiaster.

Tryghed, fællesskab og oplevelser for livet

Fra dit første møde med os til samtalen i Danmark vil du blive fulgt, støttet og vejledt af vores erfarne team, som allesammen har været tidligere instruktører hos os. På den måde vil du til enhver tid kunne få hjælp og sparring, hvad enten du har brug for råd til at pakke inden afrejse, et godt råd til hvordan du kan udvikle dit skiløb under vores kursus, sparring til tyske ord på uddannelsen eller en trøstende skulder under sæsonen. Kort sagt; uanset hvad du har brug for, så er vi der for dig HELE VEJEN!

Inden afrejse vil du blive inviteret til vores Facebookgruppe, hvor du kan sætte ansigt på alle de andre instruktører du skal tilbringe vinteren sammen med. Vi udarbejder dansk forberedelse til uddannelsen, så du kan komme velforberedt og samtidig har du mulighed for at bestille et tyskkursus, så dit tyske kan sidde lige i skabet.

Under uddannelsen er vi der til at hjælpe med alt fra læringsmateriale, sproget, øvelserne og ikke mindst at besvare alle de spørgsmål du måtte have om teknik, samt dine eksaminer. Det betyder også, at du ikke altid er afhængig af at få ting besvaret hos din instruktør eller i gruppen. Du kan altid fange et medlem af Snowminds teamet.

Vi gør samtidig ekstremt meget ud af at sammensætte teams der kan fungere og som består af skønne, glade og motiverede skientusiaster. Dermed vil du unægteligt komme til at knytte tætte bånd med fx dine værelseskammerater, skiløbere i din gruppe på pisten og naturligvis dine kollegaer på destinationen. Alt sammen noget som vores tidligere instruktører ofte nævner som unikt ved oplevelsen. Dette fællesskab er ikke bare vigtigt fra et socialt synspunkt, men guld værd under uddannelsen og til eksaminerne, hvor støtte fra dine venner kan være lige dét ekstra der bærer dig godt igennem og giver dig et bestået eksamensbevis i hånden.

Hos os er du ikke et nummer, men et menneske, en instruktør, og vores eneste mål og forhåbning er, at give dig en unik oplevelse som instruktør, som du kan se tilbage på med glæde og savn resten af livet. Det er store ord, men de kommer fra hjertet; og det er dét Snowminds handler om.

Transport

Transport med bus til Østrig

Vi står for din transport til Østrig inden uddannelsen starter. Vi stopper flere steder i Danmark og samler op inden vi sætter kursen mod sneen. Du må medbringe 2 tasker og have 45 kg bagage med dig i alt. Med andre ord, alt hvad du behøver kan du sagtens have med.

Når sæsonen slutter skal du selv stå for transport hjem, da der er enormt stor forskel på hvornår vores skiinstruktører tager hjem. Dette er således for egen regning, men vi hjælper gerne med at arrangere og give tips til de bedste løsninger.

Indkvartering

Sæsonbolig

Uanset hvor du tager hen, garanterer Snowminds dig en indkvartering på din lokale skiskole i en hel sæson. De præcise detaljer om din indkvartering varierer en del fra skiskole til skiskole og fra land til land. På kurset her, vil du bo i skiskolens skilærerbolig under både kurset og på sæsonen, så du er sikret en god start på sæsonlivet med dine nye kollegaer og venner.

HVAD HVIS JEG IKKE BESTÅR EKSAMEN

En anden chance

Hvis du skulle være uheldig at ikke at bestå din eksamen eller dele af den, behøver du ikke bekymre dig. Vi har sørget for at du får muligheden for at prøve igen, hvis du har taget din Anwärter-eksamen i Salzburgerland (Altenmarkt, Kaprun eller Obertauern) i november eller december. Du muligheden for at deltage i et 3-dages Wiederholungscamp fra den 18. til den 20. december 2023. Den tredje dag vil være “Prüfungs”-dagen (eksamensdagen).

Campen koster 275 euro og inkluderer kun træning. Du vil selv være ansvarlig for at arrangere transport, liftkort, hotelophold og andre udgifter. Denne unikke mulighed giver dig chancen for at tage din eksamen igen kort efter en tidligere ikke bestået og dermed sikrer, at du har muligheden for at komme i gang med at arbejde så hurtigt som muligt.

Andet vigtigt info

Afrejse

14. november 2023


4 ugers liftkort under dualkurset

Ved ankomst før du udleveret et liftkort, så du de næste 4 uger kan give den fuld gas på pisterne. Dette liftkort kan naturligvis også bruges på dine fridage, dvs. når der er undervisningsfri, hvis du vil op og give den gas på pisterne på egen hånd.

Såfremt du består instruktør eksamen, og får job på skiskolen, får du et sæsonliftkort. Dette kort skal dog returneres når du stopper på skiskolen.

Træning

Vores 4-ugers instruktørkursus består af et 7 dages intensivt forberedelseskursus, som introducerer dig til de mest essentielle øvelser, der er nødvendige for at mestre og efterfølgende bestå det 14-dages østrigske level 1-kursus. Disse fire ugers træning kulminerer med din level 1 instruktør eksamen.

Hvert år ser vi, at vores instruktørers teknik udvikler sig hurtigt og gennem løbende personlig feedback. Vores største mål er at sikre, at du er finjusteret og i tip-top skiform, inden sæsonen begynder. Samtidig vil du også deltage i mange teamaktiviteter, som forhåbentlig hjælper med at skabe det stærke Snowminds fællesskab, som vi er kendt for.

Den internationalt anerkendte østrigske Anwärter level 1 dualuddannelse

For at sikre os at alle vores instruktører får uddannelse af højeste kvalitet samarbejder vi med Tiroler Skilehrer Verband, et af verdens mest anerkendte skilærerforbund. Uddannelsen er en af de mest anerkendte i verden og deres instruktørcertifikat vil ikke blot stå flot på CV’et, men også efterfølgende kunne bruges på Snowminds andre destinationer rundt omkring i verden.

De sidste 14 dage af dit kursus vil deres trænere tage dig igennem Anwärteruddannelsen, som er level 1 i deres uddannelsessystem. Her vil du blive trænet til at undervise begyndere og lettere øvede i at stå på ski og snowboard, og efter endt eksamen således være klar til at starte arbejdet hos din arbejdsgiver.

Det siger vores instruktører

Mads
5/5
Hvis du vil have det mest episke sabbatår eller en oplevelse for livet, er Snowminds der for dig. De er fremragende til at yde service og sørger for, at alle er komfortable og har alt klar til en sæson på ski/snowboard. De tager sig af alt det praktiske og arrangerer endda et job til dig, efter du har bestået din eksamen. Jeg ville gøre alt for at have endnu en sæson gennem Snowminds.
Tobias
5/5
Havde en fantastisk oplevelse med Snowminds! Venlige medarbejdere og kompetent service. Jeg kan helt klart anbefale Snowminds til alle, der ønsker at blive skilærer eller snowboardinstruktører.
Ellie
5/5
Jeg var med snowminds på deres 3-ugers dualkursus i januar 2024! Og kan kun sige at det var en kæmpe oplevelse!! sjoveste mennesker, awesome Teamleaders (specielt den skønneste Maria, i er heldige hvis i møder hende) og de sødeste ausbilder, der altid var klar på en øl efter en lang dag med træning. Kan kun anbefale det!! 5 kæmpe stjerner herfra😍🏂
Mads
Read More
Hvis du vil have det mest episke sabbatår eller en oplevelse for livet, er Snowminds der for dig. De er fremragende til at yde service og sørger for, at alle er komfortable og har alt klar til en sæson på ski/snowboard. De tager sig af alt det praktiske og arrangerer endda et job til dig, efter du har bestået din eksamen. Jeg ville gøre alt for at have endnu en sæson gennem Snowminds.
Tobias
Read More
Havde en fantastisk oplevelse med Snowminds! Venlige medarbejdere og kompetent service. Jeg kan helt klart anbefale Snowminds til alle, der ønsker at blive skilærer eller snowboardinstruktører.
Ellie
Read More
Jeg var med snowminds på deres 3-ugers dualkursus i januar 2024! Og kan kun sige at det var en kæmpe oplevelse!! sjoveste mennesker, awesome Teamleaders (specielt den skønneste Maria, i er heldige hvis i møder hende) og de sødeste ausbilder, der altid var klar på en øl efter en lang dag med træning. Kan kun anbefale det!! 5 kæmpe stjerner herfra😍🏂
Previous
Next

Pris

Course Icon Sæson og 4 ugers ski- og snowboardlærerkursus

Course Icon fra 39.995 DKK

Course Icon

Course Icon Sölden, Østrig

Course Icon November 2024

Course Icon 1.500 DKK (1. depositum)

Reserver

Spørgsmål? Ring på 28 99 35 99

Der er begrænsede visa til Canada! 🇨🇦

Start din oplevelse i dag!

Læs mere