Bliv instruktør i Tomamu

Destinationen

Tomamu har den ideelle placering for dig, der ikke kan få for meget sne. Hokkaido øen er kendt for sit massive snefald, og Tomamu får gennemsnitligt 14m sne årligt. Det giver dig rig mulighed for at smage på den japanske powder i løbet af din sæson. Ud over fænomenalt skiløb byder resortet på et væld af kulturelle og kulinariske oplevelser. Som noget helt unikt for dette område bygger de hver vinter en “Ice Village” – en lille landsby af is fyldt med aktiviteter og et must at opleve!

 

 

Skiskolen

Skiområdet Tomamu har pister for alle niveauer. Her er 36% af området til begyndere, 50% til øvede og 14% til eksperterne. Det giver dig ikke bare gode forhold, når du skal undervise, men også når du holder fri og selv vil ud at udforske området. Du kan se frem til at blive en del af et lokalt fællesskab, hvor du virkelig får den japanske kultur ind under huden.

 

Instruktørlivet

Tomamu byder på en autentisk japansk oplevelse og et væld af aktiviteter, når du smider uniformen. Området er kendt for sine kulinariske oplevelser, så det er oplagt at tage til sake-smagning eller prøve Hokkaidos specialtitet Yakiniku barbeque, som er lavet af lokale råvarer. Tag på trekking, stå på skøjter, stå på ski om aftenen eller slap af i Onsen efter en lang dag på bjerget. Hvis du trænger til et break fra sneen, kan du tage en tur i Mina Mina Beach, som er Japans største indendørs strand.

 

Fakta

  • 1239 meter højt
  • Ice Village
  • 6 lifter
  • Hot springs
  • Gennemsnitlig 14 meters snefald

Tilmeld dig vores gratis Infomøder

Se med fra sofaen under et af vores online infomøder

Tilmeld her