Bliv skiinstruktør i Teine

Pudder til halsen, og smuttur til Sapporo

Destinationen

Teine har uden tvivl den bedste beliggenhed, hvis man er til storby.livet. Sapporo by ligger blot 15 km fra bjerget og har en befolkning på 2million. Teine består af to bjerge, den ene er højlandsområdet, som består af toppen af ​​bjerget, den anden er Olympia-zonen, der findes ved bunden af bjerget. Det er skisportssted, som tager fuld brug af naturen. Kom og nyd SAPPORO TEINE 😉

 

 

 

Skiskolen

Når du ankommer til Teine, vil du opleve, at området dækker alle niveauer. Her er 30% af området til begyndere, 40% til øvede og 30% til eksperterne. Skiskolen har deres egen ski-park, som du vil have stor glæde af når du skal undervise. På trods af, at bjerget er et stenkast fra Sapporo, vil du stadig opleve en austentisk og lokal skiskole, hvorfor du i Teine får lidt af begge dele – storbyoplevelsen kombineret med ægte japansk kultur.

 

Instruktørlivet

Uanset om du er til skiløb i dyb puddersne, lokale hot springs, karaokebars eller noget helt andet, så tilbyder Teine en stor kulturel oplevelse med sine kun 30 minutters kørsel fra Sapporo. Byens mange muligheder og placering gør det muligt at tage på en dagstur til en af Japans mest berømte byer, Sapporo, eller tage rundt til én af de mange andre omkringliggende skiområder. Det er kun fantasien der sætter grænser! Sapporo afholder hvert år en ice-festival, hvor folk fra hele verdenen strømmer til. Ice-festivallen viser det højeste niveau af kreationer af is-skulptuer, som du ikke finder andre steder i verden.

 

 

Fakta

  • 1023 meter højt
  • 10 lifter
  • 30 min direkte til Sapporo
  • Hot springs
  • Japansk storby i din baghave

Tilmeld dig vores gratis Infomøder

Se med fra sofaen under et af vores online infomøder

Tilmeld her