Bliv skiinstruktør i Argentina

Du kan som erfaren skiinstruktør få en sommer på ski i Sydamerikas Andesbjerge

Destinationen

 

Argentina har I mange år tiltrukket turister og rejselystne med dets varme klima, kraftige vin, store saftige bøffer, nationalparker, historisk arkitektur og smukke kvinder. Argentinsk kultur er levende, men landet byder også på noget specielt for ski og snowboard: et frosent og stort set urørt bjergområde. Med det højeste bjerg i hele Sydamerika er Argentina fast på kortet af under-udforsket, højkvalitets skidestinationer.

 

 

 

Argentina

Bjergene

 

Langt fra den travle storby Buenos Aires og den tørre varme fra de massive ørkner i den nordlige del af landet byder Argentina på ekstremt kolde og våde forhold mod syd, i de vilde og fjerne områder i Patagonien. I Argentina finder du enorme skiområder spredt ud langs de smukke, vilde, højtragende og berømte Andesbjerge.

Se mere

Livet som Instruktør

Endnu et kæmpe plus ved at stå på ski på den sydlige halvkugle er den modsatte vintersæson. Det er altså vinter dér, når det er sommer hér og vice versa. Vinterski kan man nemlig kun opleve ganske få andre steder som eksempelvis AustralienNew Zealand og Sydafrika.

 

I Argentina vil du støde på en lang vintersæson, som strækker sig fra juni til oktober, heraf finder du den bedste sne fra juli til september. Som et stærkt alternativ til den traditionelle sommerferie, vil en sæson i Argentina lade dig udleve drømmen om den endeløse skisæson! Så bliv sommeren over og høst fordelene ved at bo blot et par timer fra fantastiske storbyer, betagende natur, festlig atmosfære i et kulturrigt paradis!

 

Gratis online infomøde

Hør vores eksperter fortælle alt om livet som skiinstruktør

Tilmeld