Bliv skiinstruktør i Argentina

Du kan som erfaren skiinstruktør få en sommer på ski i Sydamerikas Andesbjerge

Destinationen

 

Argentina har I mange år tiltrukket turister og rejselystne med dets varme klima, kraftige vin, store saftige bøffer, nationalparker, historisk arkitektur og smukke kvinder. Argentinsk kultur er levende, men landet byder også på noget specielt for ski og snowboard: et frosent og stort set urørt bjergområde. Med det højeste bjerg i hele Sydamerika er Argentina fast på kortet af under-udforsket, højkvalitets skidestinationer.

 

 

 

Argentina

Bjergene

 

Langt fra den travle storby Buenos Aires og den tørre varme fra de massive ørkner i den nordlige del af landet byder Argentina på ekstremt kolde og våde forhold mod syd, i de vilde og fjerne områder i Patagonien. I Argentina finder du enorme skiområder spredt ud langs de smukke, vilde, højtragende og berømte Andesbjerge.

Skisportsstederne Mendoza, Sødistriktet og Patagoniens skiområder i syd, samt Ushuaia helt nede sydpå, indbyder til skiløb for enhver smag.

I den nordlige ende af Andesbjergene, i Mendoza, finder du Las Leñas, som er kendt for sit stejle terræn og adrenalinpumpende dobbelt-sorte diamantnedfarter. Men mest af alt er området kendt for de nedfarter, der ikke er præparerede. Las Leñas er nemlig et epicenter af big mountain skiløb – altså store, stejle, åbne og uberørte bjergsider med puddersne ad libitum! Området er et mekka for ekstremt skiløb og snowboarding, men også almindelige skiløbere har her noget at boltre sig i! Derudover byder Las Leñas på vild afterskiing – her kan du feste til den lyse morgen (og videre til den næste, hvis det skulle friste!).

 

Længere mod syd, finder du det koldeste klima og de lavestliggende skisportssteder i Argentina – og det kan på ingen måde sammenlignes med europæiske skisportssteder! Klimaet i Argentina gør, at der er rigtig gode chancer for sublim sne, selvom tophøjden kun er 2.400 meter over havets overflade! Her er perfekt at udleve dit skieventyr, hvis du er bange for højdesyge (som nemt kan forekomme over 3.000 meter), og hvis du gerne vil opleve den lokale argentinske skikultur, store saftige bøffer og sensuel tango!

 

Livet som Instruktør

 

Endnu et kæmpe plus ved at stå på ski på den sydlige halvkugle er den modsatte vintersæson. Det er altså vinter dér, når det er sommer hér og vice versa. Vinterski kan man nemlig kun opleve ganske få andre steder som eksempelvis AustralienNew Zealand og Sydafrika.

 

I Argentina vil du støde på en lang vintersæson, som strækker sig fra juni til oktober, heraf finder du den bedste sne fra juli til september. Som et stærkt alternativ til den traditionelle sommerferie, vil en sæson i Argentina lade dig udleve drømmen om den endeløse skisæson! Så bliv sommeren over og høst fordelene ved at bo blot et par timer fra fantastiske storbyer, betagende natur, festlig atmosfære i et kulturrigt paradis!

 

Få dit livs vinter i Verbier denne vinter🇨🇭

Book med 3.500 kr last-minute rabat

LÆS MERE HER